cała ta akcja to żenua.
Zarzad klubu z takim budzetem ma czelność takie rzeczy wyprawiac..
Ciekawe czy Tabisz chwyci za pedzel??
-
-
Potrzebna pomoc na stadionie
ciekawe co na to Profesor ...
wielki przeciwnik amatorszczyzny i orędownik profesjonalizmu ...
który jak na razie tylko w Jego słowach sie w tym klubie przejawia ...
no ale ...
jak trzeba naszej Kochanej Cracovii pomóc to trzeba !!!
ej swiatak to ile juz jest osub bo ja chetnie przyjde tylko zeby było co robic
PROKOCIM NOWY
OK TO JA WPADNE JUTRO O 9
TRZEBA MIEC WLASNE CIUCHY??
Świastak - wielki respect! Wiesz za co! Naprawde Wielki!
A reszta niech sie pierdzieli... o tak...
fajka: nie no ciuchy chyba wypadaloby miec wlasnie, no ale jak chcesz mozesz przyjsc bez ubrania :D:D:D ale moze lepiej sie ubierz :P
Wiadomość zmieniona (11-08-04 23:56)
zatem...z ostatniej chwili: zgłosiło się 5 osób, prace idą w należytym porządku, kilka osób by sie jeszcze przydało, ale i tak jest dobrze;)
Pozdrawiam
swistak mam pytanie czy jutro bedzie jeszcze jakas pomoc potrzebna czy tylko dzis a jak tak to napisz o ktorej czeba przyjsc i co jest do roboty PROKOCIM NOWY
Ja niestety dzisiaj obudzilem sie o 9.00 z potwornym kacem wiec nie dotarlem na stadion, chociaz bardzo chcialem ;)))
nie wiecie czy jutro bedzie potrzebna jeszcze jakas pomoc bo ja bardzo chetnie tylko napiszcie na forum
PROKOCIM NOWY
Wpyte dużo ludzi sie zjawiło szkoda gadać w piątke caęgo stadionu w jeden dzień sie nie da zrobić Wszyscy tylko narzekaj klub to klub tamto Wiem sam wiele nie zrobiłem ale się staram. Ale jak ktos chce żeby klub niechciał nic od kibiców to niech idzie na reymonta Tam chcą chyba tylko kasy
Ksc Troll nie pisz głupot bo nie moge tego zdzierżyć
co rozumiesz przez glupoty
Dobra, aj chcę pomóc, ale mogę w sobotę - co chyba normalne, gdy ktoś pracuje?
Czy w sobotę coś można zrobić dla Mojego Klubu?
Z tego co ja wiem to tak jutro od 9 i prawdopodobnie w sobote tak samo!!!!!!???
W sobotę to i ja mogę przyjść.
Malowałem siatkę wokół stadionu - to mogę i schody.
Polecam się więc miłej uwadze cracoviackich decydentów!
gdybym wiedzial czeniej to bym przyszedl, przy okazji ogladnalbym obie stadion :)
W sobotę ja też:). Tylko niech ktoś potwierdzi, ze to jest informacja 100% pewna. Jak tak to przychodzę!
To jest pewne na 99% jutro bede wiedzial na 100%
jak trwoga to do Boga
A jak poszło dziś?
Deszcz nie przeszkadza w malowaniu ?
Dziś malowania nie ma, jedynie sprzątanie na Estadio Elpaso.
Świstak jutro tez bedzie poczebna pomoc?????
TYLKO PASY
a trzeba mieć 18 lat :] zeby przyjsc ? heh
dowiem się ,dam znać jeszcze dziś
zatem jutro też jest potrzebna pomoc i też o 9 rano: w jutrzejszym dniu przewidziane jest: malowanie oraz sprzątanie Elpaso.
W zamian klub oferuje bilet wstepu na mecz z Odrą: sektory C lub D. ma być przewidziana woda mineralna.
PS. Od tej chwili nie będę prowadził tego tematu, mam dość pewnych osób i pewnych postaw, poprostu to jest jedna wielka żenada...
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie
i stało się...na jutro potrzeba 100 osób do pomocy na stadionie, zbiórka pod tunelem o 9:00.
będę
a czy identyfikator potrzebny?
:)))
no jak Ty klaros bedziesz, no to i ja zagladne :)
No prosze - 100 osob potrzebne. Mozna by od razu zalozyc robotnicze hufce pracy :-) Cos chyba pana Tabisza przerasta jednak zadanie.
Mala scenka rodzajowa:
malujemy te schodki wczoraj, wchodzi wielkorzadca Tabisz i z pelnym profesjonalizmem mowi cos w stylu: "No teraz to jest tak rozpier..., ze sie nie ma co zastanawiac. Teraz juz nie ma odwrotu".
No rzeczywiscie, chyba nie ma. Tylko troche pozno pan prezes to zakapowal :>
"PRZESTAN PIC - CHODZ Z NAMI BUDOWAC SZCZESLIWSZE JUTRO!"
:D
aż mnie mrozi, kiedy czytam ten wątek.....
No i ja dalej swoje:
Kiedyś, gdzieś tak 15 lat temu niejaki Charlton FC (Londyn) przeprowadzał się z wygnanania czyli ze stadionu Crystal Palace na swój macierzysty obiekt. Wtedy to był klub bodajże drugoligowy.
Nie wiem czym to było spowodowane, jednak prace przy kos,metyce wymagały dużej ilości ludzi do pomocy. Padło więc hasło: Kibice pomóżcie. No i stawiło się 12 tys. ludzi! A chyba znając brytyjskie realia też tam byli we władzach profesjonaliści.
Mi od lat marzy się taka akcja, w której My - Kibice KSC w taki właśnie sposób pomożemy Klubowi.
I dlatego jutro tam będę.
I nie dla ratowania Pana Tabisza.
I nie dlatego by pokazać komuś swoją przekorę.
I nie po to by zagrać na nosie Don Felipemu lub wesprzeć grupę kibicodziałaczy. (Chwała i jednym i drugim)
I nie dlatego, by mnie ktoś miał fotografować lub w gazetach opisywać.
Zrobię to z dwóch przyczyn:
1 Bo akurat właśnie w tym momencie Mój Klub tego właśnie potrzebuje.
2 Bo chcę obejrzeć mecz na NASZYM Stadionie
Chciałbym by było nas jak najwięcej!
A teraz możecie się ze mnie śmiać!
ja licze,ze Pan Tabisz rowniez ubierze sie w waciaka i nam pomoze... bo jak ma stac i nadzorowac to niech lepie idzie sie pier...
moze ktos nie miec 18 lat ? zeby przyjsc ? prosze o odp.
Moze - najwyżej ja będę udawał tatę :)
A Jak nie zostane wpuszczony ;P ? bo moge przyjechac pomagac (zapał ogromny) ale czy jest taka wogole opcja (16 lat)
Wpadaj - nie gadaj.
Jak wpadnie Inspekcja Pracy, to się powie, że jesteś w celu nauki zawodu.
:)
oki ... bede przed 9 ... a ktoredy wejśc ? od kałuzy ?
wie kts o ktorej te prace sie skoncza????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)