"Swieta wojna bez gosci to obraza swietosci" - super!
i
"Nigdy nie wejdziemy na psy???" - pomyslowe :)
-
-
NAPIS NA WISLE !!!
"SWIETA WOJNA BEZ GOSCI TO OBRAZA SWIETOSCI"-najlepszy tekst,własciwa odpowiedz na wywieszke wisły.Tak naprawde to ich kibice nas chca na stadionie,wiec nie powinnismy im tu rzucac "miesem".
Teraz tylko ten tekst wymalowac na materiale-zostało mało czasu a pasowało by zeby napis był konkretnej wielkości.....
ANTYGWIAZDA
kolejna woja swiatowa 20 października 2004 :-\ nie ebdzie milo ale hasla co po niektore sa kozackie ale tak pierdolicie mamy hasla ale kto to zrobi ???????????
good --> "PASIASTE DAMY WEJDĄ Z NAMI - JAK NIE DRZWIAMI TO "Z KRATAMI" i jeszcze kilka inncych
a czy autor bedzie podpisany ?
kuwra sorry zero mis ie dodalo 2 pazdziernika :D:D
martwie cię o hasło jak będą derby u was, bo to hasło jest skierowane przez kibiców Wisły do zarządu Wisły i ludzi odpowiedzialnych za organizację meczu, jak i do policji - czy wy kurwa nie rozumiecie tego że my was chcemy na stadionie przy Reymonta 22 ?
TYP-tym hasłem pokazałeś że jesteś zwykłym prostakiem,nie wiem ile masz lat ale wynika że jestes zwykły gnojek który nie pamięta nawet ostatniej ŚWIETEJ WOJNY.Nie rozumiesz że piłkarze są dla nas a nie my dla nich.Gdyby nie kibice,reklamy oglądane przez kibiców nigdy by nie zarabiali tyle co zarabiają.Dlatego każdy kibic powinien w pewnych sytuacjach zachować sie tak by pomóc drugiemu kibicowi-nawet wrogiej drużyny.Jako zwykły PIES pokazałeś że to nie my jesteśmy kobietami lekkich obyczajów.Nie będę ci ublizał,zniżał się do twego poziomu poniewasz jako PASIAK w sprawie kibiców mam swoje zdanie.Ogladnij sobie mecz w swoim gronie i spraw że ŚWIETA WOJNA to dla ciebie mecz np. z ........tandetą.Mam nadzieje że jesteś wyjątkiem wśrod kibiców drużyny z drugiej strony błoń......oczywiście w tej sprawie....
ANTYGWIAZDA
ian thorpe napisał(a):
> TYP-tym hasłem pokazałeś że jesteś zwykłym prostakiem,nie wiem
> ile masz lat ale wynika że jestes zwykły gnojek który nie
> pamięta nawet ostatniej ŚWIETEJ WOJNY.Nie rozumiesz że piłkarze
> są dla nas a nie my dla nich.Gdyby nie kibice,reklamy oglądane
> przez kibiców nigdy by nie zarabiali tyle co zarabiają.Dlatego
> każdy kibic powinien w pewnych sytuacjach zachować sie tak by
> pomóc drugiemu kibicowi-nawet wrogiej drużyny.Jako zwykły PIES
> pokazałeś że to nie my jesteśmy kobietami lekkich obyczajów.Nie
> będę ci ublizał,zniżał się do twego poziomu poniewasz jako
> PASIAK w sprawie kibiców mam swoje zdanie.Ogladnij sobie mecz w
> swoim gronie i spraw że ŚWIETA WOJNA to dla ciebie mecz np. z
> ........tandetą.Mam nadzieje że jesteś wyjątkiem wśrod kibiców
> drużyny z drugiej strony błoń......oczywiście w tej sprawie....
> ANTYGWIAZDA
Ty chyba wogóle mnie nie zrozumiałeś. Wiślacy napisali tekst tak jak mówiłem do kogo, a wy piszecie jakieś hasło jak zwykle antywiślackie. Nie wiem wogóle o co ci chodzi. Gdzie ja napisałem że kibice są dla piłkarzy?? Mnie chodzi o to że CHCEMY WAS NA STADIONIE NASZYM a nie że nie chcemy. Byłem na ostatnich derbach i fajnie by było jak by was tyle samo było jak ostatnio, ja chcę was widzieć na tym meczu!!!! Także napisz mi jeszcze raz o co ci chodzi bo ja kompletnie nie wiem
i napisałem tak: czy wy k.u.r.w.a nie rozumiecie..... , a zrobiło się na kobietę...
Wiadomość zmieniona (13-08-04 21:16)
Kurwa zostałem rozjebany tekstem:Nie rozumiesz że piłkarze są dla nas a nie my dla nich", a ja całe kurwa moje życie myslałem że jest inaczej.Zajebiste podejście do sprawy.
ian thorpe jutro paru piłkarzy Cracovii bedzie chciało by im zrobić gałe pewnie jesteś pierwszy?
Ja napisałem dobrze-ciebie TYP przepraszam,rzeczywiście zle zrozumiałem twoje słowa-zwracam honor....Browarnick,ja napisałem że gdyby piłka w Polsce nie była tak popularna to piłkarze zarabiali by grosze-to my kibice robimy klimat dla futbolu-gdyby nie kibice,reklamy to przyjazd takiego Realu do Polski by każdego walił...Wisła ten mecz przegrała a zarobiła kase.To miałem na myśli pisząc że bez nas piłkarze byliby szarymi ludżmi.....prosty tekst do zrozumienia ale może jesteś już po paru browarkach.....
ANTYGWIAZDA
ian thorpe jedziesz od psów,walnąłes głupotę a teraz sie tłumaczysz.Ok wierze ,że napisałes nie to co chciałes ,ale te twoje tłumaczenia są do dupy.Pamiętaj Wisła to MY,a Cracovia to Wy a nie pierdolone piłkarzyki i nie pierdol mi tu o przywiązaniu czy o nawracaniu bo z jednej i drugiej strony piłkarze to sa jak powiedział jeden ze znanych trenerów zwykłe prostytutki.Ostatnie zdanie nie ma nic wspólnego z twoim poprzednim postem.
eee, noooo... chłopaki rozepnijcie się :)
hasło depesza: "Swieta wojna bez gosci to obraza swietosci"
NIKOGO nie obraza
SWIETA WOJNA BEZ GOSCI TO OBRAZA SWIETOSCI! - bomba! lepsze niz moje ;)
"SWIETA WOJNA BEZ GOSCI TO OBRAZA SWIETOSCI!"
Naprawde bardzo dobre.
Gadka szmatka - ALE TRZEBA ZORGANIZOWAC SIE I TAKĄ FLAGE USZYC... PROPONUJE ABY WSTAWIC TU PROJEKT!!!!! - JEST TO APEL DO UTALENTOWANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Święta wojna bez gości to obraza świętości-to bardzo dobre hasło nie tyle
co na Wisłe tylko na kibiców Wisły.
Cracovia wkrótce liderem ekstraklasy !!!!!!!!
m
jeżeli cokolwiek miało by powstac powinni sie tym zająć (chyba) Opravcy?
No i własnie ten temat przyczynił się do tego e opravcy już pewnie nie śpią i po nochach rozkminiają co by tu zrobic:)))))))
PS:OPRAWCĄ MOŻNA ZAUFAĆ;)
benek ile nad tym myślałeś? z 5 lat chyba
no to jest podany nr. konta opravczego więc wpłacajcie panowie
[b]Marcin Zboch
Bank BPH SA
91 1060 0076 0000 3000 0446 0098
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)