Witam , nie mieszkam niestety w Polsce totez moj kontakt z krajem ogranicza sie jedynie do internetu.Zawsze pasjonowalem sie polska pilka i nie inaczej jest tym razem.
Ponadto jestem zwolennikiem tradycji i klubow z duzych miast.Dlatego ciesze sie i gratuluje powrotu na zasluzone miejsce w polskim futbolu klubowym.
Juz przed sezonem typowalem kilkakrotnie na forach pilkarskich Cracovie jako "czarnego konia" rozgrywek 2004/05. Widzialem w tym zespole potencjal na walke o miejsce premiowane startem w europejskich pucharach. Pierwszy mecz dowodzi , ze nie sa to jakies tam urojenia...
Jestem pod wrazeniem gry "pasow" w Lubinie , gdzie o zwyciestwo zawsze bylo trudno. W moim sercu od dziesiatek lat niezmienne miejsce zajmuje warszawska Legia , ale jest tez tam mnostwo sympatii dla waszego klubu.
Tym samym zycze kolejnych chwil triumfu Wam i Waszej druzynie i goraco pozdrawiam.Jesli sie zgodzicie bede tutaj czesciej zagladal i zabieral glos na forum.Jeszcze raz - zycze sukcesow Waszej Cracovii i mojej Legii.
-
-
Jestem pod wrazeniem !
wielkie dzieki i pozdrowienia z Cracova
sztamy między naszymi klubami moze nie będzie ale wpadać mozesz nawet i bez naszej zgody.
wpadaj wpadaj, ale jak najmniej o legii mow:P:P:P
Craax,nie przesadzajmy z ta miedzyklubowa nienawiscia. W koncu jesli chcecie byc wyzej w tabeli niz Wisla.A napewno chcecie to nikt Wam w tym bardziej nie moze pomoc jak wlasnie Legia.Jesli Wy zabierzecie wislakom kilka punktow i zrobimy to my to napewno koncowa tabela moze wygladac inaczej niz w zeszlym sezonie.
W ogole to kiedys gdzies czytalem ,ze stosunki miedzy Cracovia i Legia nie sa takie najgorsze...
Okaże się za trzy tygodnie jakie są aktualne stosunki cracovia-legia.
ja mysle ze stosunek nasz do legii jest taki jak do gornika! choc sa wrogiem numer 1 naszego przyjaciela Polonii! ale na pewno wole LeGiE od wisly czy jagilelonii!
a nie pamiętacie jakie były stosunki na sparingu?...
Jakie byly na sparringu?
Legia to legia,Wisła jeszcze gorsza,ale ani za Legią ani za Wisłą nie przepadam i nie ma mowy o jakims sentymencie
na sparingu to był jednostronny stosunek:):)))
nie gadajcie zesz ze nie najgorsze stosunki, nienawidzimy ich ogromnie, taka prawda , ale wiem ze legia moze pomoc, tyle, pozdro
fiore - stosunek jednostronny :) czyli gwalt hehe
no nie o to mi chodziło
jednostronny po legionistów było w chu*:)
pozdro dla Czarnych Koszul ...
Cracovia & Polonia ...
tyle mam do powiedzenia w tym temacie ...
WARSZAWA=POLONIA
Kim jest Pawel Nowak ? Bo nigdy o nim wczesniej nie slyszalem,a w pierwszej kolejce mial prawdziwe "wejscie smoka" ! ;D
W sobote spotkałem kumpla starej daty jeszcze kibic Legii i szczerze gratulował mi awansu Cracovii .Ale ja mu powiedziałem ze w Warszawie jest tylko Polonia a on mi cos mówił o tym że w Krakowie woli Pasy.
Natomiast wiem ze wielu Warszawiaków naprawde gorąco kibicuje Pasom niekoniecznie bedąc z Polonii
Wiadomość zmieniona (05-08-04 21:12)
Tylko,jak widac powyzej nie wszyscy potrafia uniesc sie poza smieszne antypatie... Pozdrawiam
A w ogole to nie mam nic naprzeciwko Polonii i innym klubom z tradycjami.
Stokrotnie wolalbym spadku Amici,Groclinu czy Lecznej.
tak , oprocz groclinu, bo to dobra ekipa na puchary jest:) ale fakt fdaktem ze z legią to moze byc ostro na meczach, zawsze bylo i bedzie nikt tego nie zmieni, mowie o stronie hooligans a nie o kibicach normalnych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)