Normalnei moge niespiewac wisla to stara kur.. ale na derbach musze !!
-
-
Jak (nie) potrafimy się cieszyć.
Spokojnie Siekierka:) Ja nie jestem pewny, tylko tak napisalem:) Niczego byc pewnym nie mozna. Ale zeby nie bylo z tym wygrywaniem w derbach ujme to jzu doslownie, po prostu wierze ze tak sie stanie:) Widze ze nie klniesz i nie wyzywasz i cieszy to, choc lekceważaco nazywasz "kogoś" tu mośkami, jak dobrze pamietam... Zeby tego poczucia wyzszosci bywania Wisly na salonach pilkarskich nei bylo za wiele, to powiem, ze dobrze pamietam czasy jak Wisla grala z CRACOVIA w drugiej lidze. Nie jestescie tak dlugo potega, zeby kogos pouczac:) Widziales zebym gdzies napisal, ze uwazam, ze powinno Cie usunac z forum, ze az tak zle sie zachowujesz:)? Masz racje w duzej mierze w tym co piszesz. Sam przyznajesz ze troche sie wywyzszasz, przyznasz tez ze troche prowokujesz, a najlatwiej mowic madrosci (bywa ze i sluszne) najpierw prowokujac innych. Napisales chyba ze masz 21 lat, wiec raczej pamietasz chociaz te ostatnie derby sprzed bodajze 8 lat. To co zarzucam to brak okazania szacunku, nie mowie juz Twoim rozmowcom, chociaz nawet jak Cie miesem obrzuca to i trzeba sie tez umiec zachowac i pokazac klase, ale samej Cracovii, skoro goscisz na Jej forum. Tego i u wiekszosci wiślakow nie widze. Zwracam na to uwage, bo ja szacunek do Wisly, jako klubu mam. Jako pewnie nieliczny (moze nie jest tak źle:) Pasiak zycze jej przejscia realu:) Tym lepiej bedzie sie nam cieszyc po zwyciestwie w derbach:))) To nie pewnosc, ale wiara kibica, ktory nie jedna biede i smutek na Kałuży przeżył:) Zauwaz ze wielu Wisla kibicow zyskala jak stala sie msitrzem kraju? Nie bylo tak? Zaznaczam przy tym, ze i Cracovii przybywa "wiernych" fanow. Nie mowie, ze to zle. Tacy "kibice wierni" czesto jako pierwsi sie pchaja do gloszenia sadow i innych rzeczy. Nie mowie tu teraz o Tobie, wiec zebys nie bral od razu tego do siebie i wytykal mi to w nast. poscie.
ja mysle tak : wszystkie wislaki są zadumani w sobie, są pewni ze nas rozgromia , my pojdziemy na mecz , ogladniemy z wiarą , co bdzie to bedzie , nasza porazka nie bedzie niespodzianką ale wygrana ..... to bedzie dla was cios ogromny , wasza przyspiewka : ZAWSZE PRZED WAMI , PIERD....YMI ZYDAMI ukazuje to ze nie zniesiecie porazki z nami w derbach , po prostu nie jestescie w stanie ... tyle
tak staram Sobie przypomnieć kiedy to ostatnio co 15 minut leciała u nas przyśpiwka anty .....ale co my możemy wiedzieć przecież oni wiedzą lepieiej i ich nie przegadasz....
a co do ich nowej przyspiewki ....jak przypomne Sobie ich wpisy sprzed roku, czy nawet starsze że piłkarsko jesteśmy lata świetlne za nimi, że nigdy im nie dorównamy,że nigdy nie awansyjemy ze I liga to nie dla nas itd......a tu nagle kibice Wisły zauważyli rywala z drugiej strony błon i dla wiekszosci z nich jedynym prorytetem bylo to żeby byc wyzej od nas (co akurat wczoraj przekladało sie na zwyciestwo ich zespolu) czy to mnie dziwi ???? nie to jest normalna rzecz, tylko po co bylo sie napinac przez caly czas ze I liga to nie dla nas..itd....wiecej pokory panowie z drugiej strony błon bo ta niedoceniana Cracovia jeszcze nie raz was zaskoczy a texty typu "uff dobrze ze ich przeskoczylismy"sa poprostu piękne
co do poruszonego tematu zachowania sie kibicow innych klubów to nikt was tu nie chce banowac za inna przynależnosć klubową..j..problemem sie nie jest odmienne zdanie, (bo jak to często bywa wśród Pasiaków na tym forum ile wpisów tyle opini) problemem jest wasze niedopowiednie zachowanie i brak chęci do normalnych dyskusji....
tyle z mojej strony....
P.S. jak wam ta fala wczoraj wyszła co..???? z jednej strony przerywana z drugiej ukryta pod dachem...chyba że była tylko po jednym sketorze..he..?
robili fale????hahahaha , uslyszeli o nas i juz , ale jak u nich fala , posrod takich kibicow?? sektor A i B to same .........
pikniki, co fakt to fakt :(
ja mysle tak : wszystkie REALaki są zadumani w sobie, są pewni
ze nas rozgromia , my pojdziemy na mecz , ogladniemy z wiarą ,
co będzie to bedzie , nasza porazka nie bedzie niespodzianką ale
wygrana ..... to bedzie dla was cios ogromny , wasza
przyspiewka : ZAWSZE PRZED WAMI , PIERD....YMI Wiślakami ukazuje
to ze nie zniesiecie porazki z nami w meczu o LM , po prostu nie
jestescie w stanie ... tyle
hehe
Lidera mamy za chuja go nie oddamy
typie:a czy to prawda, ze te puste miejsca - glownie na trybunie nowej u was to przez pasiakow wykupione karnety do wykorzystania tylko jeden raz - oczywiscie drugiego pazdziernika?
Sir Lancelot ja zauwazylem taka prawidlowosc ze na tym forum Wislakow nazywa sie pieskami a na ich forum Pasiakow zydkami bez zadnych konsekwencji - wiec nie ma sie co czepiac o drobne kasliwosci dopoki nie jest to wulgarne obrazanie.
Natomiast Wislakom na haslo o kompleksach odpowiem krotko - Legia :) Jak Wy reagujecie na teksty Legionistow o Waszym kompleksie Legii??? Takze zastanowcie sie dwa razy zanim znow napiszecie o jakis kompleksach Pasiakow.
hehe widze ze tekst W i s l a cy jest automatycznie zmieniany na Wislacy :)
skóra napisał(a):
> typie:a czy to prawda, ze te puste miejsca - glownie na
> trybunie nowej u was to przez pasiakow wykupione karnety do
> wykorzystania tylko jeden raz - oczywiscie drugiego
> pazdziernika?
Tego to nie wiem, ale i dobrze, przynajmniej będzie wesoło :-))
A ja uwazam ze jezeli w trakcie meczu (nie po strzeleniu gola) dwa czy trzy razy zaspiewa sie "wisla to stara qrva" to jest to normalne. Gorzej jesli zamiast dopingowania Pasiakow caly czas by sie tak spiewalo...
8 dni później
Ciekawe jak będzie z dopingiem dziś... Czy wszyscy tutaj będa za Realem, czy ktoś przedkłada lokalną solidarność ponad odwieczną nienawiść... Ciekawe.
Shrek fora nie są do zadawania retorycznych pytań!
czyżbym usłyszal jakowyś "anty-doping" czy mnie słuch pomylił?
SORRY:MYLIŁ
Wiadomość zmieniona (11-08-04 22:11)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)