chyba ze usuna je po rundzie jesiennej ale to troche bezsensu, po co mialyby zostac??
-
-
wszystko jasne...czyli remont stadionu..czesc IV...
łuki zostaną bo nie ma czasu by je rozwalać, usuną je jak będą robić nowe trybuny
Chociaż kawełeczek toru powinni zostawić :)
yeżu kolczasty, widze ze do jutra sie wątek zapcha jak poprzednie
ludzie! co Wy z tymi łukami?! :/ przeciez jak zburzą łuki (ktore nijak nie przeszkadzaja) to sie nam zapadna trybuny nad nimi! luki poleca razem z trybunami przy budwie nowych
na strarym stadionie Ajaxu luki toru kolarskiego zostaly.
w jakich sektorach maja zainstalowac nowe krzeselka?
na pewno na B- są już wywalone ławki ... Podejrzewam że i na C będzie komplet krzesełek. Ławki zostaną za to na D
ławki na D
dzisiaj były czesciowo zdemontowane
no to na D pewnie będzie goły beton:(
ale mi to akurat nie przeszkadza
z tego co mi wyjaśnił gość od zadaszenia ma to mniejwięcej tak wyglądać:
[IMG]http://kontonafotki.w.interia.pl/stadion111.jpg[/IMG]
[IMG]http://kontonafotki.w.interia.pl/dach.jpg[/IMG]
lepiej niepotrafiłem tego zrobić ;-)
marcin: co za talent ;)
przedziwne....
to jak czesc VIPów z dachem a czesc nie? to co to za VIPy???
eee cos chyba porypales z tym rysuneczkiem :] niemozliwe zeby zadaszyli gorne krzesla tylko!!
A czemu nie ? Przecie to i tak lipton, falistą blachę do 4 słupów śrubami 8 z pobliskiego metalowego sklepu przykręcą, jak im jutro klucz "trzynastkę" przyniosę :D:D:D ...naprawdę strasznie szkoda kasy na to...debilne zarządzenia...zamiast Norbertanką zrobić Altanke w ogrodzie :D
no to fajno, na sektorze A sa miejsca numerowane wiec moze sie okazac ze ktos kupi sobie wlasnie ten jeden rzad za nisko :) i przez cala runde bedzie na niego padac gdy Ci powyzej beda sobie w spokou ogladac hehe...
no ale miejmy nadzieje ze padac nie bedzie bo przeciez 90% stadionu nie bedzie zadaszone.
pod dachem sa miejsca od 9 rzedu w gore
a tam dach ... padały deszcze padał nawet śnieg ostatnio ( nie na tren. noworocznym ) i nikt sie nie martwił o daszek ... ehhh
4 dni na postawienie 4 słupów!!!
Przez ten deszcz na pewno się przedłuży, pozostaje się modlić aby przestał!!!
wiadomość z godz. 7:14
Właśnie wracam ze stadionu, o 8.30 było tylko 6ciu robotników.Leje jak z cebra, słup od strony myjni juz gotowy tylko podnieść i przykręcić, od Focha zaczęli całą czrórką montować lampki do balkonika, czyli robota wre. Niestety nie stwierdziłem obecności żadnego dźwigu,który mógłby podnieść te słupki.Jedynie co to były kruszarki do toru kolarskiego.Zastanawiam sie po co ktoś wysypał tyle piachu na murawę.Tor skruszony prawie na całej długości boiska z małą przerwą na tunel tak aby mogły wjeżdżać i wyjeżdżać maszyny na stadion.To chyba tyle z moich obserwacji.Teraz jest taka robota której nie widać efektów i dlatego nam się wydaje, że mało się dzieje bo np podpięcie kabelków jest mało widowiskowe ale za to bardzo praco i czasochłonne.Ale się rorpisałem.Koniec
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)