no to własnie ujawnia się przewaga posiadania pracowników miast dziłałaczy - można wywalić, a przynajmniej planować
-
-
tempo prac na Ś.Z. a mecz z Wodzisławiem ...
kolejna roznica jest taka, ze my sobie mozemy planowac wywalenie wszystkich w Klubie nawet, a i tak gowno z tego bedzie bo nie my o tym decydujemy.
Rock - tutaj masz 100% racji!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
Skóra wracaj do domu i zacznij pisać prawdę ;-))
rafaello - jak ja Cię lubię:):):):)
Ty to pewnie oddzwaniasz - jak obiecujesz :(:(:(
Wiadomość zmieniona (21-07-04 21:53)
prawda jest taka ze jak robiono oswietlenie na Szczakowiance to w kazdym miejscu na stadionie robole zapierdzielali z robota a u nas jeden kopie a 3 patrzy czy nie za płytko
paranoja a z dachem to napewno nie zdazymy, jeszcze jutro w gazecie krakowskiej bedzie o klanie norbertanek ktore chca jeszcze bardziej namacic w remoncie na kaluzy
Panowie co tu jest grane? Gdziekolwiek się to odbędzie mnie nie zabraknie. Tylko nie wiem gdzie mam usiąść.
Geopijatyk
jak chcesz usciasc to na ktoryms z naszych sektorow :) na "Waszym" miejsc siedzacych brak...
A dajcie człowiekowi szanse. Ktoś tu ładnie powiedział ,że widać przewagę pracownika nad działaczem. Nie będzie remontu na czas to Padrone ma winnego... i kropka. Po co przedwcześnie na gościa naskakiwać...czy jak zdąży to będziemy przepraszać? Przecie to jego praca. Rozliczajmy po fakcie czyli po 21-ym nie teraz!!!
co by nie powiedziec to by bylo glupio grac ten pierwszy mecz na stadionie Wisly.......juz zreszta o tym pisalem tylko pod innym tematem......
a ja proponuje jakos pomoc tym robotnikom jakby zobaczylijak kibice pomagaja to sami by sie zmobilizowali moze ktos sie dowiedziec czy mozna a jak tak to w jaki sposob pomoc ?
ja tam bym chętnie rzucił okiem na harmonogram robót
ot tak, z czystej ciekawości...
...albo zebym wiedział kiedy zdjęcia robić :)
icek, no bój sie Boga! na forum chcesz krzewić rozsądny tok myslenia?! to co bedziemy robic jak nie bedzie wolno wszystkich zwalniac ani oceniac po pierwszej potyczce? co bedziemy robic sie pytam!
Maniex: harmonogram robót --- Tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą:):)
Rock;-)
Tak BTW to tempo prac przy słupach jasta całkowicie OK. Nie mogą stawiać ich przed 26-m ze względu na fundamenty. Po prostu muszą "odstać" swoje(twardnienie betonu czy jak tam to sie nazywa;-)
Głównym problemem jest poszerzenie boiska:-( Niestety nie jedyny to problem bo jak wiecie siostry Norbertanki....ale to już inny temat.
pomysł z pomaganiem fajny, ale niestety niewykonalny,
żeby pracować na budowie trzeba mieć przeszkolenie BHP, oraz przeszkolenie stanowiskowe, odpowiedni strój, kask itp...
a kiedy ewentualnie pojawi sie informacja o wyjezdzie do wodzisławia?
ale zaraz zaraz,przeciez Pasy zgłosiły do PZPN-u stadion wisły z powodu remontu,więc chyba zagramy na stadionie wisły jesli prace remontowe nie zakończą sie przed meczem z odrą :(
no wlasnie trza miec stroje, kaski itp... ale plus tego jest taki ze po skonczonej robocie mozna sie zrelaksowac i odtanczyc znany szlagieg YMCA (tylko ze tam jeszcze byl chyba policjant i jakis indianin) :]
ahhh jak ja kocham czytać takie tematy :P... btw. widze że większość nie dopuszcza myśli że cała przebudowa stadionu przebiega profesjonalnie... oznacza to że każdy wie co ma robić... no ale sezon ogórkowy wkońcu... i tak mi sie wydaje że większość "dziadków" na forum siedzi :P...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)