Kto byl to slyszal... po prostu rece opadają. Przy wyjsciu pilkarzy na stadion muzyczka disco 2003 i te wspaniale komentarze... moglo to byc jeszcze wieksze swieto, a koles musial "swoje" wlozyc....
-
-
"SPEAKER 2 - przebudzenie" :/
nie chce tego czlowieka wiecej slyszec na stadionie!!!
wypowiadam sie w imieniu wlasnym, a nie Opravcow, ale po tej jego "prezentacji" Opravcow poczulem sie po prostu urazony! w dodatku gosc wskazywal w tym momencie na m.in. dziesiecioletnich chlopaczkow
tylu pomylek, co jemu sie zdarza, i takiej konferansjerki z bozej laski w najmniej potrzebnych momentach (w ogole to nie jest potrzebne) naprawde jeszcze w zyciu nie uswiadczylem!
Spiker tagiczny :(.
Byliśmy w trakcie meczu tam żeby przestał gadać !!! Jezeli na nastepnym meczu nie bedzie wyłanmczał mikrofonu (bo cały czas cos szumiało w głosnikach ) PRZETNIEMY KABLE !!!!!
Paweł Tarnowski wróć!!!!!!!!!!!!!!1
...a może by tak w "czynie społecznym" spikerkę przejęli OPRAVCY?? Myslę że znalazł by się człowiek utalentowany i pełen pasiastej pasji...który przy okazji poderwał by cały stadion do dopingu :)?? I nie chciałbym pieniązków od klubu??
Tomahawk spikerka to nie takie łatwe klocki i prawde mowiac od Opravców nikogo w tym nie widze (:zreszta jest nas bardzo malo), ale przeciez to jest jedna z wazniejszych rzeczy budujacych klimat na stadionie i mam nadzieje ze klub w koncu kolesia wymieni!
ten wasz spiker????bylk chyba wczoraj wciety!!!!kurna tyle bledow w nazwiskach i imionach nigdy nie lsyzalem!!beznadziejny!!!
Nasze kluby maja chyba pecha do spikerow. Ten z Polonii wymawia nazwiska prawidlowo, ale na tym sie konczy :> "Przypominam, ze jestesmy na Konwiktorskiej, a nie gdzies... w.... Iranie?" "Cholera jasna, oddajcie ta pilke! Cholota!"
wie ktoś dlaczego spikerki już nie prowadzi Paweł Tarnowski?
wierny kibic Pasów i do tego robiacy to naprawdę dobrze, tylko ten koleś w stylu Krakowskich Andrusów...?
Trzeba powiedziec temu Panu, ze nie prowadzi radiowej transmisji z meczu, slowa typu: "teraz chlopaki wnosza koszulke" "teraz chlopaki sciagaja flage" sa bez sensu, JA TO WSZYSTKO WIDZE!!!
ROCK'N'CRACK - coż chętnie bym was wspomgół...skoro Was tak mała :) I pewnie nie tylko JA :)
pozdrowienia
Pomijając już wszystkie inne jego zagrywki - mógłby się nauczyć NAZWISK ZAWODNIKÓW, a nie przekręcać ich. Przecież to kompromitacja - nie tylko spikera, ale i klubu, który go wynajmuje. Czy to takie trudne? KTO "WYNALAZŁ" TEGO GENIUSZA????
TOMAHAWK - byloby super!
Brajt
wystarczyloby zeby odczytal sklady, kartki, zmiany itp
te swoje komentarze "o wszystkim" bo nietylko o meczu ale i o oprawie..
opravcy klub kibica myslalem ze pier..... , sorry za wulgaryzm ale koles mnie wk.... nieprzecietnie wczoraj
PAWEŁ TARNOWSKI WRACAJ DO NAS!!!
Nie chce mi sie pisać o obecnym spikerze... Szkoda słow!!!
Dlaczego nikt nie powie co z Tarnawskim?
Przecież niektórzy wiedzą!
Wiem tylko tyle że on nie ma czasu !!!
Ma inna prace i dlatego nie może być na meczach !!!
Myslałem że krytyka z poprzedniego tygodnia dotarła do niego ale się myliłem ! W czasie meczu byliśmy w spikerce i przekazaliśmy nasze uwagi (nie bezpośrednio jemu ale człowiekowi z klub ) nie było żadnej zmiany !
Myśle że w końcu ktoś zrobi z tym porządek ! Jeżeli przy okazji kolejnego meczu gość się nie zmienicy w sposobie prowadzenia meczów to będzie znaczyło że się nie nadaje i trzeba go zwolnić !!!
I jak słyszycie że gość gada bzdury to krzyczcie (ZAMKNIJ SIĘ), bo widać on sam tego nie zauważa !!!
TERAZ TO SPIKER NIE BEDZIE POTRZEBNY, NIE MA PUBLIKI NIE MA SPIKERA
spiker to w tej chwili najmniej wazny problem...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)