Był już kiedyś podobny temat ale jakoś nie mogę go odnaleźć. Sezon ogórkowy w pełni, nowy - pierwszoligowy sezon coraz bliżej, więc temat już niedługo może być nieaktualny. Któremu z graczy Cracovii, uda się wyjść jako pierwszemu w biało czerwonej koszulce z orłem na piersi? Oczywiście mam na myśli pierwszą reprezentację Polski w piłce nożnej, podajcie tylko jedno nazwisko.
Ja stawiam na Bojara.
-
-
Pasiasty reprezentant - Piotr Giza
Baran
Baran
a ja mam pytanie, czy oceniamy po wzgledem umiejetnosci i przydatnosci dla reprezentacjii (Baran), czy wedlug obecnie panujacych krytriow P.J.( wtedy to moge byc nawet ja)
Radwański.
Dobry sku.wisyn. Diobeł na flance.
PS. Pozdro dla Pana Pizzy.
Arek Baran - bezapelacyjnie !!!
Rząsa ;-)
Ja też uważam, że Baran jest na najlepszej drodze żeby na dłużej rządzić na środku w kadrze, ale coś mi mówi że Bojar go wyprzedzi.
Icku, też chciałbym żeby całe to typowanie wzięło w łeb już za kilka dni :-)
naprawde cieżko trafić biorąc pod uwagę dotychczasowe powołania naszego trenera ale raczej powinien być to ktoś z dwójki Baran, Bojarski..(stawiał bym jednak na Baranka)
BOJAR a nastepny w kolejce bedzie z dwojki czyli BARAN LUB GIZA!!!!! biało czerwonej koszulce juz cala CRACOVIA GRA!!!!!!heheheh!!!!!
Skrzyński
Skrzynia!
Nawet sie z kumplem o to zalozylem... :D
Drumlak.
Citko i Rząsa :)))
W sumie taki duet by mi sie podobal, Citko..ahh kiedys ten chlopak gral, ciekaw jestem ile on teraz bedzie mial lat? ;)
A tak powaznie - Baranek by sie nadawala ale wolalbym zeby nie szedl do repy, mlody, naiwny czasem . Stare buce z repy popsulyby nam Baranka. Niech sie trzyma z daleka od tej gwardii jeszcze przez pare lat.
Pozostaje Bojar,
1.SKRZYŃSKI
2.BARAN
Wojtek Stawowy!!!Ktoś będzie musiał przejąć pałeczke selekcjonera po Janasie! Przecież znowu nie wejdziemy do MŚ!
To chyba najpierw prezesem PZPN-u musialby zostac Misior :-)
Da się zrobić!!! już nie dlugo!!!
[b]BARAN!!!!!!!!![/b]
Znając system jakim grają nasi reprezentacji to największe szanse ma Baran - defensywny pomocnik. Chociaż Bojar też ma duże szanse wystąpić jako prawy pomocnik, których nam obecnie brakuje w reprezentacji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)