"na znak przyjazni" byloby dobre, ale jesli rzeczywiscie by sie robilo te 3 flagi.
-
-
FLAGA TRIADY!!
ad 1 - flagi 6,7
ad 2 - stanowczo popracujcie nad napisem
ad 1. 3cia albo 6ta
ad 2. jasne, że warto
propozycja hasła: [b]Boh trocju ljubit [/b]
jestem za 6
z sugestią POTROJENIA, czyli i w Gdyni i w Poznaiu identico wisieć będą - bo wtedy to będzie miec SWOJĄ WYMOWĘ
widze ze nie ma wspolnego zdania na ten temat ;-)
heh...jak to zwykle bywa w sprawach nowej flagi...nigdy nie ma wspolnej opini
co do haselka to osobiscie bardziej by wolal jakies podkreslajace przyjazn (ale nic obecnie nie przychodzi mi na mysl) :(
ano
no to jeszcze raz zaproponuje 3 flagi Kraków , Poznań , Gdynia odpowiednio z Biały , Czarny i Żółtym tłem ... z hasłem ''na znak przyjaźni''
Pac-Man: hasełko podkreślające przyjaźń można wziąć z hymnu Triady:
[i][b]"Przyjaciół zawsze będzie trzech: Arka, Cracovia, Lech"[/i][/b]
mi sie ten tekst jakos na flage nie widzi... sorry ale jakos tak mam..
Elite Łączy Wielka Triada lub Elitę Łączy Przyjaźń
Santo, mysle ze przygoda z szalem "Elitą" dosc powaznie uprzedziła wszystkich do tego sformuowania.
EŁWT nic nie znaczy :P
taka mała sonda
[b][/b]
jest pare poprawek
Nie jestem grafikiem komputerowym i nawet sie nie znam na tym.
Ale czy na fladze nr 5 lub 6 nie lepiej byłoby gorny i dolny pas zrobić w kolorze napisu Lecha ( niebieski) a hasło w kolorze Arki ( Zółty).
Nie wiem czy te dwa kolory będa ze sobą sie gryzły i czy napis bedzie widoczny. Za dużo kolorów to tez nie dobrze.
Ale to jest moje spostrzeżenie.
Może haslo : Na zawsze razem
Póki jesteśmy razem nie musimy się o nic martwić
dla mnie 5 lub 6, bez kółka wygląda lepiej
5 zdecydowanie the best !!!
5
Dla mnie 5
Też uważam że powinno być ARKA CRACOVIA LECH
Pomysł bardzodobry!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)