Witam. Mam pytanko, co sądzicie o Grzegorzu Baranie. ŁKS będzie się negocjował z tym zawodnikiem. Z tego co wiem, to obrońca. Jakie plusy, minusy, silne i słabe strony, itp.
Z góry dziękuję!
ŁKS 1908 Łódź
-
-
Grzegorz Baran
dobry chłopak ...
zdecydowanie na 2 ligę ...
nie jest to ta klasa co Szwajdyszek ale Szwajdyszek to jest 1 liga ...
:-)
będziecie z niego mieli pożytek ...
pozdro ŁKS
Grzegorz Baran ma być sprzedany czy pożyczony?
Grzegorz to duży talent i pewnie u Was pokaże na co Go stać. Będzie chciał zapewne dorównać bratu. A grający w Pasach Arek Baran to moim zdaniem klasa reprezentacyjna (jak wypowiadałał się nasz trener Arkowi najbliżej do reprezentacji).
Pozdrawiam Łódź, oczywiście tę sympatyzującą z KS.
Napewno Stawowy Wojtek Baranka młodego całkiem nie póści. W Wieliczce jego mecze były nagrywane , analizowane i miał cały czas prowadzoną dokumentacje. Grzesiek jak coś się nie wydarzy złego to będzie partner Skrzyni za 2-a sezony (moim zdaniem oczywiście;-)
Na razie Grzesiek trenuje z naszym zespołem (zresztą zaraz skoczę na trening i zobaczę). Potrzebujemy jeszcze jednego zdolnego obrońcy i napadziora i skład mamy najlepszy od 6 lat. Wiem, że działacze naszych klubów są w stałym kontakcie. ŁKS będzie chyba chciał pozyskać/wypożyczyć tego zawodnika.
Co do Pawła Szwajdycha, to będzie miał mocnych partnerów w linii pomocy - Niżnika (MP z ŁKS-em), Leszczyńskiego. Wierzę, że rozwinie się piłkarsko.
Jeszcze jak dzisiaj dojdzie do podpisania kontraktu z Wyparło (też MP z ŁKS-em), to bardzo optymistycznie patrzę na przyszły sezon.
Pozdrowienia dla Cracovii
Pokonajcie gts.
wracajcie do extraklasy
obs: mimo całej sympatii do Grzesia - do np. takiego Dudy (którego sprowadzenia do Pasów byłem zwolennikiem półtorej roku temu) troszkę mu jednak brakuje :):)
Wiadomość zmieniona (06-07-04 17:09)
ja niestety uważam,że z Grześka nie będziecie mieli pociechy,bo chłopak niedawał sobie rady w trzecioligowym Górniku Wieliczka.
Grzesiek to bardzo utalentowany zawodnik, ktory naprawde ma papiery na gre w wyzszej niz trzecia lidze. Technicznie jest bardzo dobry, zawsze brakowalo mu tylko ogrania i odrobiny pewnosci siebie na boisku. Powinniscie miec z niego sporo pozytku, bo w Wieliczce w sporo sie ostatnio nauczyl. Ja licze na jego powrot do Pasow za "jakis czas".
BTW: jesli szukacie zdolnych, mlodych obroncow to w Czarnych Jaslo jest jeszcze Tomek Dziobek. Gosc ma 22 lata i wedlug mnie juz teraz jest od Grzeska duzo lepszy. Gral w Cracovii jakies trzy lata temu i byl najlepszym obronca, choc mial obok siebie duzo bardziej doswiadczonych zawodnikow, ktorzy pozniej wywalczyli z Cracovia awans. W wieku 19 lat! Wtedy jeszcze bylismy w dlugach i nie bylo nas stac na jego wykupienie (kosztowal jakies 20 tysiecy zlotych), no a potem przyszedl Stawowy :-)
Pozdro!
Teraz szukam przede wszystkim jednego klasowego obrońcy oraz napadziora. Środek mamy b. dobry jak na II ligę., Grzesiek trenuje z ŁKS-em i prawdopodobnie jutro zagra w sparingu z Płockiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)