człowiek tak siedzi i myśli i co chwile coś nowego wymysli. Zaczela by sie juz ta liga, bo zwariowac mozna.
Ostatnio wpadłem na nowy pomysł. W związku z tym, że trafimy lepszych przeciwników niż w ostatnich latach, bedziemy musieli zmienić styl gry. Żegmajcie nieprzerwane ataki na bramke rywala. I tu widze pole do popisu Ł. Szczoczarza. Jest młody, ambitny, szybki i zna się na pilce, a W. Stawowy może go odpowiednio ustawic do gry.
Napastnik napastnikiem, ale to będzie sezon Szczoty ( raczej wiosna niz jesien, ale bedzie i to z hukiem)
-
-
nowy napastnik bedzie czy nie.
Arkadiusz Klimek podpisał wczoraj kontrakt z Wisłą Płock. Chyba GK miała nieaktualne informacje.
hmmm... Citko... a nie za stary już na napadziora ??
boze chron pasy przed citką
arkapina: eee czemu? Fajnie bedzie.
Pojdzie do Ojca Dyrektora, moze jakas kasa rzuci....
Pamieta ktos wystepy Citki w Radiu Maryja? :))))
ja pamietam jego brame z meczu (bodajże) z Athletico. lobik z połowy boiska. miodzio. gdyby nie ta kontuzja to by mogl znaczyc znacznie wiecej niz teraz znaczy.
z 40 metra, 40 metra... to bylo cos pieknego.
Patrzcie, to ledwie 10 lat temu, a Widzewa juz nie ma.... i
K....a! Najpierw Citko! O zgrozo! Mam dziwne przeczucie!! Tam gdzie Citko, tam i Smuda!!!!Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Citko oficjalnie został piłkarzem Cracovii!!!!! To jest pewne na 90%!!!!!!
paso_zyd - na szczescie juz takiego "ukladu" nie ma... mam nadzieje.
kometa :) a to 10% to jest jego urlop? :)
co do Citki mam jakas sympatie do niego - coz moze sie obudzi w Pasach co do Smudy - stanowczo mowie nie -zaorac zawodników kazdy potrafi -chodz powiem tak Smuda ma w Krakowie mieszkanie -zdobył ostatnio licencje na trenera zagraniczna - Ale stanowczo jakos to wszystko mnie nie przekonuje
Przecież Citko nie przyszedł do Nas grać tylko prowadzic negocjacje z Norbertankami a do tego ma smykałkę lepszą niż do grania w piłkę
ICHKERIYA- przestan jego stosunek do religi jest jego sprawa i nic Tobie i nikomu do tego - ma facet przynajmniej jakies wartosci ktore szanuje i glosi wiec to jego plus -.
Dajcie spokoj ze Smuda. W Szwajcarii jakos Citki nie trenowal. Poza tym zazwyczaj to Smuda sciagal Citke. Niesadze, zeby byla inna mozliwosc, zwlaszcza w Cracovii.
Coz, skoro nas na niego stac, to niech pokaze co potrafi. Bylem sceptyczny co do Drumlaka i nie pomylilem sie w aspekcie dlugiego aklimatyzowania sie w druzynie, ale milo mnie zaskoczyla forma Drumiego w ostatnich trzech meczach. Facet ma papiery na granie i potrzebuje tylko stabilizacji w normalnym klubie.
Kto wie, moze Citko tez sie w Cracovii odnajdzie.
Narazie nic nie napisze na temat jego gry, podobnie jak nie bede pisal co mysle o Wawrzyczku i Wisniewskim. Przejde sie na trening, zobacze pare meczy, to wtedy bede ferowal wyroki czy Citko i inni sa be, czy tez zasluguja na to, zeby zostac.
A tak na marginesie: kto jeszcze pamieta ogolnokrajowa "Citkomanie" z drugiej polowy lat dziewiecdziesiatych? :-)
pamiętam pamiętam... szkoda ze tak szybko ucichła. Ale wtedy 1 liga byla specyficzna pierwsze 2 miejsca walczą o mistrza a potem dlugo, dlugo nic
wielu pamieta, sam bylem na fali :) Lubie Citke, sentyment do niego mam :)
I jestem "za". Chociaz moze to tylko plotka.
Moze wniesc cos ciekawego do naszej druzyny, same pozytywy.
Widzialem go ostatnio w studiu Euro 2004, o ile sie nie myle jakis mecz Szwajcarow komentowal i dalej mi sie podoba. Cos tam pod czacha ma.
A nasza druzyna wlasnie z takich ludzi sie sklada.
Przyjdzie - bedzie fajnie :)
Z tymi transferami(Citko i Klimek) to pewnie taka ściema ,aby dziennikarze dalej nie "węszyli"..
Prawdziwe nazwiska poznamy jak juz zostaną podpisane kontrakty..
Wiadomość zmieniona (09-07-04 11:15)
Trapez - ale za to mamy zabawe ;)
No włąsnie to jegi wielki plus więc może pomoże....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)