mozecie tu wklejac projekty na nowe fany
-
-
czas pomyslec o nowych flagach na płot
są dwa nowe hasła - ROCK ma zadanie.....:):):)
a'prpos - Rock mail mój dotarł - potwierdź
... i trzecie hasło - kawałek z dzisiejszego Tempa
DUMNI JAK ZAWSZE
BOGACI JAK NIGDY
:))
ja tam bym sie nie bał propagowac tez tej cześci
kibice Chelsea mają przyśpiewke o stanie klubowej kasy :))
ja bym byl za tym ze by zrobic falgi jak lech i areczka ! typu wielka triada rozumiecie o co chodzi ?! oni maja takie flagi a my nie wiec powinna taka powstac
Może Opravcy przeprowadzą jakiś sondaż. Kilka propozycji... Z góry deklaruję 50 zł na konto nowego flagonapisu.
z tego wynika że będą trzy nowe flagi ;-)))) Tyloko żeby nie było tak jak z tą flagą "Dla nas bomb" ;-(((((
ja mam pomysł na flage i moge sie do niej dołożyć ,podoba mi sie zdanie z księgi objawienia 8:10"...i spadła z nieba gwiazda,jak pochodnia i rozpadła sie na trzy cześci i to był jej kres.."
maciek ten cytat przyznaje nie jest zbyt dosłowny z bibli ale ten co teraz jest jest dosłowny .Co do flagi ? i pomysłu cos znajde i pomysle jeszcze
...I porodziła tyrana
Z żelaznym berłem
Lecz porwał go Bóg
Spod zębów wyzwoliciela
Wzniósł Abadon stary miecz
Plunął w piach
- Wojna psie!...
a może z Pulp Fiction, kultowe:
"I dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie,
i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci;
i poznasz, że Ja jestem Pan,
kiedy wywrę na tobie swoją zemstę!"
- tak okazjonalnie na derby, taka biblijna napinka.
a może z racji wieku klubu coś takiego:
"na początku były Pasy"
albo
"na początku było słowo: Cracovia"
nie wiem czy nie za dużo już na Cracovii tych boskich i biblijnych konotacji, ale co tam, jak na razie fajne są ;)
czas pomyśleć
Czas pomyśleć gdzie je wieszać bo przy takiej frekfęcji to tylko przeskadzją.
Proponuje znaleź nowe miejsce na flagi a nie płot.W europie to przeżytek
dobrze mowisz paluch. w barażach juz byly spuszczone do polowy ogrodzenia co czyni je niemal niewidocznymi. pozostaja tylko łuki.
tak wiec idzmy na jakos nie na ilosc/długość.
TD - pamietam :)
czas myśleć!
Ja tam tęsknię za takim wyglądem stadionu
[img]http://www.cracovia.krakow.pl/zdjecia/cracovia_1/images/4en_jpg.jpg[/img]
Stadion bez flag na płot będzie wyglądał do kitu. Na wspomnianym wyżej zdjęciu była jeszcze większa frekwencja niż na ostatnim meczu i jakoś dało się obwiesić cały stadion z tego co pamiętam.
projekty jak zwykle, znów o spadających gwiazdach, wojnach z psami i dokonaniu "srogiej pomsty w zapalczywym gniewie", o waszym ukochanym klubie jakoś niewiele, cóż widzę, że coroczne awanse są tylko na płaszczyźnie sportowej...
wiślaq a gdzie ty widzisz tu jakiś projekt ??
To tylko takie luźne hasełka do nieczego nie zobowiązujące.
Wiadomość zmieniona (04-07-04 16:59)
JA JESTEM ZA TYM ZE BY ROBIC FLAGE TO Z PORZADNYM TEXTEM A NIE TAKIM CO JEST BEZENSOWNY , GLIPI I WYSMIEWANY , PO KTORYM LUDZIE MOGA SADZIC ZE TO JAKIES PIKNIKI ALBO COS W TYM STYLU , piast gliwice ma flage pt pikniki zawsze z piastem reszty nie komentuje moze sie domyslicie a PASY maja np ale bomba ;| n/c ale coz moze powstanie jakas nowa flaga z rekami i nogami :P pozdrawiam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)