ja to jak ten goral ktora jak ma czas to siedzi i mysli a jak nie ma czasu to tylko siedzi.......teraz mam czas i zastanawiam sie czy jest jakas druzyna ktora jest niepokonana w I lidzie polskiej.........Wisla przegrala 3 mecze a Legia 2 ......jak moze byc w tym sezonie .pobawmy sie w wakacyjne przewidywania.............
-
-
niepokonani w I lidze
niepokonane to beda barwy bialo czerwone.... i wszystko jasne
my nawet jak przegrywamy to jesteśmy najlepsi
pier*** tabele Cracovia zawsze na czele!! ;-)
ale czy w histori polskiej pilki noznej byla druzyna niepokonana choc w jednym sezonie????????
Widzew parę lat temu - tak mi się wydaje
Widzew sezon 1995/96 27 wygranych i 7 remisów co dało 88 punktów i Mistrzostwo Polski co ciekawe na wiosnę zremisowali ledwie dwa mecze... Druga była wtedy Legia, a trzeci... Hutnik
ehh to byl piekny sezon Widzewa. Brondby, Borussia :)
I pomyslec, ze tej druzyny juz moze nie byc...
1921- Cracovia
dzieki szaron .....
a gdyby tak to powtorzyc.........
ale moze nie w tym roku..............
to prawda, widzew w sezonie 95/96 w 34 meczach był niepokonany i zdobył 84(!) bramki; co ciekawe w tym sezonie na trzecim miejscu był, uwaga, hutnik kraków (!!!); nota bene przeważnie drużyny zdobywające mistrzostwo chwalą się malą liczbą porażek, ale np lech poznań w sezonie 82/83 zdobył mistrzostwo przegrywając wcześniej aż 8 meczów, zresztą rok później też zdobył tytuł przegrywając w lidze 7 razy, ale czasy były inne, za zwycięstwo były 2 punkty, więc i róznice mniejsze...
boola dobra pieśń :D warto wykorzystać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)