jeżeli środowisko kibiców GTS ma jakiś wpływ na klub to sprawa jest jasna, jeżeli nie to trudno ale niech wiedzą że na Pasach będą derby o jakich wszyscy marzymy i tyle.
-
-
Piłka po stronie Wisły
dasz za to sobie reke uciac ze u nas beda ?
Przeciez wszyscy wiedza jak wyglada sprawa stadionu na Wiśle i na Cracovii , nie ma odpowiednich zabezpieczeń żeby można bylo organizowac tam derby..... . Więc dopóki nie będzie odpowiedniego stadionu to o wspólnym oglądaniu derbów przez kibiców Wisły i Cracovii można zapomnieć !!!
=>=>=>Milus a jaki wpływ kibice Cracovii mieli na wpuszczenie np. Jagielloni, Pogoni?
=>=>=> Reymont - taka "stopka" (tylko z inna nazwą) to kilka tygodni temu na tym forum była... no chyba że chcesz uchodzić za "plagiatora"
Wiadomość zmieniona (30-06-04 17:21)
td,taka stopke,tylko z roznymi nazwami maja kibice roznych klubow.
I cholera nie wiadomo kto byl pierwszy;)
To może czas zakończyć wzajemne wyzwiska i bijatyke, co? Może jakiś gest w stronę Wisły? Nie wiem czy oni to są w stanie zaakceptować, ale nawet jak nie to będzie to bardzo medialne
Ja już jestem przygotowany na to, że pierwsze derby na Reymonta oglądnę w TV. Po prostu zdaję sobie sprawę z tego, że chętnych do ogladnięcia tego meczu kibiców Cracovii będzie w cholerę, a na stadion będzie mógł wejść co piąty kibic Oczywiście można zakombinować i wejść na każdy z sektorów Wisły, ale udawać Greka (kibica neutralnego) mi się nie uśmiecha i zdecydowanie wole już TV. Nie wiem czy nie byłoby lepiej rozegrać oba mecze derbowe na....stadionie Śląskim w Chorzowie, a wtedy wszyscy kibice mogliby wejść bez ograniczeń....
...albo na stadionie Hutnika...
a moze na stadionie wawelu ;)
wszystko można - nawet jak bedzie szlaban dla Wisły to osobiście wrowadze 2-3 znajomych wislaków i just fun :)))
a potem wyskoczą nago na murawę :-)
i o to chodzi - wislaki musza być :DDD
bez ubranka, ale z szalkiem na biodrach, o ile pamiętam :)
ja pamiętam Waszego w majtkach i kurtce...nie chcieliśmy oglądac jego klejnotów...no ale skoro Wy lubicie :-)
było ich sześciu ....
...co drugi wislak to p...a
znamy znamy Pietrucha
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)