Miałem 14 lat, to było z GKS-em Katowice, wygraliśmy 1-0 i pamiętam, że nawet kilkudziesięciu kolesi z Katowic przyjechało. I 20 lat czekania...
-
-
Kto był na ostatnim meczu w I lidze?
Jaka-to-byla-dokl.-data???
byłem
byłem
Byłem, jeden koleś z Katowic śmiał się z nas że spadamy. Ale tak to w życiu bywa że teraz my pewnie będziemy się z niego śmiać.
CRACOVIA PANY!!!!!
Ja też byłem na tym meczu. Janusz Surowiec strzelił ostatnią bramkę dla Pasów w I lidze w pierwszej połowie tego meczu. Mniej więcej po kwadransie gry. Ale smutne to było rozstanie, bo o ile sobie przypominam nie mieliśmy już wówczas żadnych szans i zajęliśmy przedostatnie miejsce przed Szombierkami Bytom.
Muszę się Taty spytać - bo nie pamiętam :/
pamiętam tylko mecz z Mototrem Lublin 0:0 zremisowany (5-6 maja) no ale ja miałem ledwie 6 lat....
a ostatni mecz był.... nie uwierzycie
13 czerwca - piękny prezent na 78 lecie klubu...
To było 13.VI.1984, a spadek przypieczętował przegrany mecz z Ruchem w Chorzowie (0-2) z tego co pamiętam.
byłem
ja tez, ale bardziej utkwil mi w pamieci mecz , jak pozniej lecielismy do trzeciej ligi. na trybunach tyle kibicow, ze miescilismy sie wszyscy w lozy honorowej. ale cale szczescie to juz minelo.
Byłem na ostatnim meczy ekstraklasy miałem 12 lat żal było spadać do 2 ligi ,po tem do 3 ligi.Teraz jesteśmy już 1 lidze jestem bardzo szczęśliwy po 20 latach.
byłem, ale w przedszkolu w wieku 4 lat - zajadałem fatalny budyń i musiałem leżakować przez godzine po obiedzie (wtedy tego nie doceniałem, teraz o tym marze ;-)
Tym bardziej ten awans jest dla mnie niesamowity. Po prostu nie było w mojej świadomości czegoś takiego jak CRACOVIA pierwszoligowa.
byłem,bramka Janusz Surowiec w 36 minucie jak dzis pamientam!
Jedynie 4 miesiace i 10 dni zycia bylo mi dane cieszyc sie jak dotad Cracovią w 1 lidze... mam nadzieje ze teraz sie to na dluugo odmieni.
Miałem 10 lat jak ogladnalem mecz w telewizji ten przegrany z Ruchem.
Byłem ! Mam nawed wyjazdy na I-ligę. Ale najwięcej ma Kazek T
Tez byłem na tym meczu:-)
oj bylem ale ktory byl ostatni nie pamietam.....moze byl ten kiedy mi sie syn zgubil i bylem wzywany po odbior syna...Syn ma dzis 28 lat .......bylem tez na ostatnich derbach ,czy bede na tych trudno powiedzec moze tylko obejze w TV.........
byłem
Byłem na drugiej połowie, to chyba było w środę i ze szkoły zdążyłem tylko na 2 połowę. Z tego co pamiętam to o spadku zadecydował wyjazd z Górnikiem Zabrze 2-3, gdzie do przerwy prowadziliśmy 2-0, ale potem któś zapłacił więcej i Górnik zaczął grać i strzelać
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)