Po dzisiejszym dniu mam wrazenie, ze niektorzy nie wiedza, co oznacza haslo: "nigdy nie zejdziemy na psy" :>
Piekna wiocha dzis sie porobila na forum! Jedna koteria oskarza pilkarzy o pazernosc, druga miesza z blotem Filipiaka. I do tego wszyscy chca uchodzic za "kumatych", chociaz nie maja pojecia o co tak naprawde poszlo.
Liczne zastepy "gosci" naszego forum maja dzis niewatpliwie niezly ubaw i szerokie pole do prowokacji. W dniu dzisiejszym zalozono juz bodaj z osiem tematow majacych na celu wyrazenie swojego poparcia dla: a)pilkarzy, b)profesora, c)prezesa, d)Ducha Świetego, e)zadnego z powyzszych, a Wisla to ... . Przoduja w tym zwlaszcza "dzieci sukcesu". Jest w koncu okazja, zeby sobie ponabijac posty.
Pamietacie, jaki byl bulwers, kiedy Kubik jeczal, ze ma dziurawe skarpetki? A teraz to co, moze te dyskusje na forum o tym, jak to jest do d... w Cracovii przynosza Nam chwale, poprawiaja wizerunek? No jesli tak, to dobrze. Gratuluje udanego marketingu!
MODERATORZY: prosze, zrobcie cos z tym burdelem na forum, bo tematy sa wciaz takie same! Nikt niczego nie wie, kazdy pisze to co uslyszal piate przez dziesiate, a nastepnie udowadnia swoja "teorie". Raz Misior jest, a raz Misiora nie ma, raz to pilkarze sa zli, raz Filipiak. Ludzie! Jak Wam sie nudzi to idzcie sobie na browara, skoczcie do Enigmy, albo na Rynek zalozyc bialo-czerwony szalik Adasiowi, ale nie wypisujcie bzdur i nie plujcie na wszystkich dookola!
-
-
wazcie slowa!
Święte słowa. Finito!
moderatorzy faktycznie mogliby schowac glupie zdezaktualizowane tematy
dla ochłody zamknąć forum
nie-no-moderatorow-w-to-nie-mieszajcie-bo-by-ich-chyba-musialo-byc-20-non-stop-zeby-TO-opanowac
niektorym-ludziom-naforum-odjebalo-z-leksza
mam-nadzieje-ze-do-rana-im-przejdzie-ale-tego-co-juz-napisali-i-tak-sie-potem-wyprzec-nie-beda-mogli
depesz: ta wiocha powstała tylko i wyłącznie dzięki niedostatkom w profesjonalizacji klubu. W świat idą informację:
1. JF (główny sponsor i właścicel) pokłucił się z piłkarzami a ci razem z trenerami zbojkotowali organizowane przez niego przyjęcie z okazji awansu.
2. Prezes (twórca sanacji klubu) zostaje zwolniony.
Co robi nasz klub? NIC. Ludziom puszczają nerwy, chaos informacyjny narasta. Nie miej pretensji do ludzi, że się zagubili. I jeszcze jedno nie odmawiaj "dzieciom sukcesu" prawa do troski o klub.
ja tam wierze tylko w to co na terazppasy napisali ze poprostu filipaik wygłosił po wejsciu do wierzynka ze on tearz bedzie prezesem
Dla mnie troska o klub moze sie obejsc bez bluzgow na ludzi z tym klubem zwiazanym. Ale spox.
W takim wypadku proponuje zalozyc na forum jeszcze tak z dziesiec tematow o tym "co sie wydarzylo w Wierzynku", zeby pokazac jak bardzo Nam zalezy na klubie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)