właśnie przestańmy się gorączkować i poczekajmy na jakieś oficjalne oświadczenie
(wisla już się pewnie cieszy że się kłucimy)
-
-
Paweł odwołany...!
Vasago napisal:
post 1:
>Jeżeli będziemy się buntować to niestety, ale skończymy tak jak Widzew:(((
post2:
>Nie wiem co powiedzieć....Oby ta decyzja nie wywołała wewnętrznego >konfliktu w klubie i wszystko szlag trafił...Dla dobra Cracovii nie możemy >ulegać emocjom i musimy zaakceptować taki stan rzeczy...Jeżeli będziemy >sprzeciwiać się prof. Filipiakowi to znowu klub podupadnie...Niestety nie >ma możliwości by znalał się jakiś sponsor, który będzie dawał pieniądze >bez możliwości zarządazania klubem...
Ja napewno nie bede sie podporzadkowywal wszystkim zachciankom Filipiaka! ja tez zmienilem swoj stosunek do niego o 180 stopni,a tak go szanowalem,Pawel jestesmy z toba!wroc do nas!
A czy nie lepiej poczekać na oficjalne wypowiedzi prof. Filipiaka i P. Misiora. Czy zawsze trzeba jechać od razu z grubej rury. Czy ktoś z Was oglądał chociażby zdjęcia z Polkowic, czy widzieliście jak obok siebie siedzą P. Misior i prof. Filipiak i śpiewają razem? Przecież jeżeli było coś nie tak to od razu było by widać a tak dobre stosunki nie mogły się spierdolić przez 1 noc pomiędzy tymi dwoma Panami. Jeżeli prawdą jest że P. Misior idzie do pzh to tylko lepiej dla CRACOVII ponieważ będziemy mieli tam swojego człowieka. Ja myślę, że to był plan ułożony dużo wcześniej a teraz jest po prostu wykonywany a my nawet nie znamy całokształtu tego co jest zamierzone. Dlatego proszę wszystki poczekajcie z tymi niepochlebnymi komentarzami.
o co tu chodzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIAŁO BYĆ TAK PIEKNIE A ZNOWU ŻAŁOBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CRACOVIA ZAWSZE PANY !!!!!!
Witam...
Nie udało nam się [B]OFICJALNIE[/B] potwierdzić informacji na temat odwołania Pawła Misiora z funkcji prezesa MKS Cracovia SSA.
Jutro (piątek) o godzinie 12. odbędzie się konferencja prasowa, na której zostaną przedstawione uchwały dzisiejszego nadzwyczajnego zgromadzenia Rady Nadzorczej MKS Cracovia SSA.
Pozdrawiam
Crac
Crac co Ty piszesz jak jutro jest piątek. Albo mi się już coś w oczach pieprzy.
Ale współwłasność prof. Filipiaka Interia.pl podała tą wiadomość. Jednak nadal (blisko 2 godz. po fakcie) cenzuruje komentarze kibiców. Bardzo źle to świadczy o szefach tego serwisu.
No i w porządku. Pożyjemy zobaczymy. Po prostu mamy nowego prezesa. Gościa który swoją firmę od zera doprowadził do jednej z najlepszych firm informatycznych. Jak tak samo bedzie zarządzał naszym klubem to nie wypada nic innego jak tylko się cieszyć, że zjmie się nim osobiście. Funkcja prezesa to nie pozycja sentymentalna - tu trzeba super fachowca z wizją, a Filipiak niewątpliwie nim jest (nie ujmując nic Pawłowi). Paweł nie ma 10 latek i wie co jest grane, a częśc forum zachowuje się tu jak moja babcia. Biadoli i wszystko jej nie pasuje.
O sposobie zwolnienia i nieporozumieniach z piłkarzami sie nie wypowiadam , bo nie znam szczegółów - i polecam to samo reszcie
KSC
Dobra szparec, nie chrzań. Na tym forum za propagandę na razie przynajmniej się nie płaci. Profesor Filipiak jest dla naszego klubu bardzo zasłużony. Ale jak każdy człowiek popełnia błędy. Odwołanie Pawła Misiora to błąd. Naszym kibicowskim obowiązkiem jest współwłaścicielowi naszego klubu o tym powiedzieć. Bo Cracovia to jednak nie to samo co Comarch. To wszystko.
Właśnie podawali w wiadomosciach w RMF-ie,ze prezes Cracovii Misior odwołany a jego miejsce zajał prof.Janusz Filipiak
Paweł Misior wypowiadał się przed chwilą w Radiu Kraków. O skomentowanie swojego odwołania poprosił go Kwaśniak. Paweł jednak odmówił komentarza jak się wyraził "w swojej sprawie".
Zauważyłem, że przed chwilą, po wypowiedzi Pawła Misiora w Radio Kraków (dokładnie około 20,13) Interia.pl wycofała newsa o jego dymisji.
Wiadomość zmieniona (28-06-04 20:19)
Bo interia bierze newsy o Cracovii z teraz.pasy.net i naszego forum.
kurde włażę na forum i szok normalnie:( ale może tak musiało być sam już nie wiem:(
a kiedy jest konferencja - jutro czy w piątek ?
mysle ze taki gisc jak filipiak w zarzadzie Cracovii szkody nam nie przyniesie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)