Zakładam ten temat pod swoim nickiem. Nie mam co ukrywać, tylko piszę to co myślę.
Raczej na 99%, Paweł nie będzie prezesem. Dla mnie jest sprawą oczywistą, że ten człowiek uratował Cracovię. Był jednym z grupy 300 kibiców, którzy zostali na dobre i złe z tym klubem. Jego pomysł na ratowanie "Pasów " okazał sie pomysłem doskonałym i ten plan się sprawdził. Bez względu na to co Paweł będzie robił w przyszłości , to ON zostanie symbolem odradzającej się Cracovii. Paweł jestem z tobą !!!
Na zawsze w moim secu - KS CRACOVIA. Nigdy nie zejdę na psy ! Wiem co to honor !
-
-
Paweł Misior
I nie piszcie , że piszę głupoty. Jutro rano w prasie przeczytacie. Ciesze się z awansu, bo w przeciwieństwie do wielu z was , byłem z PASAMI od ponad 20-lat !! Ale powinno się godzić jedno z drugim ( business z zasługami )
300 osob... kocham ten watek.
Ale masz racje..
No-i-elegancko.
Koniec-plucia-co-bedzie-to-bedzie.
Jesli-sprawdzi-sie-ten-"gorszy"-scenariusz-to-trzeba-pomyslec-nad-forma-podziekowania-dla-prezesa!!!
wreszcie zaczynacie cos z sensem pisac.
Chyba emocję opadły i całe szczęście!
Liczy się dobro Cracovii!
"Oj co ja widzę Cracovia jest w I lidze!"....
dodam ze Pawel jest WIELKI!
Dziękujemy Ci Paweł za wszystko, co zrobiłeś... Wiem, że nawet jeśli nie będziesz już prezesem to dalej bedziesz z Cracovią. Nie ważne jest czy bedziesz prezesm czy nie, wazne jest dobro Cracovii i Ty o tym wiesz najlepiej z nas!!
Na pewno będzie dobrze każdego szkoda ale roszady muszą być zobaczcie na inne kluby POLONIA Legia zwisła czy zmiana trenera w Pogoni musimy być cierpliwi i szykujmy się na mecze NASZEJ KOCHANEJ CRACOVII W I LIDZE!!!
Myślę, że dokładnie to samo powiedziałby nam w tym momencie Paweł Misior. Zresztą podczas dzisiejszego czata z nim można to było wyczuć. Widać, że dla niego najważniejsze jest dobro Cracovii, a nie to czy on będzie dalej prezesem czy nie.
Szacunek dla P.M za to co zrobił dla Cracovii!! Nigdy tego nie zapomne...
Szacunek Paweł!
Powstrzymajmy się od emocjonalnych wpisów. Być może Paweł uzyska inne stanowisko. Nikt nie jest przywiązany do jednego stanowiska na wieki. Nie mniej jednak Pawle za to wszystko co zrobiłeś dla CRACOVII ogromne :
DZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKKKKKKKUUUUUUJJJJJJJEEEEEMMMYYYYY!
To własnie Paweł Misior NIGDY NIE ZEJDZIE NA PSY
Szacunek:)
Poczekajmy na wypowiedź Misiora,
poczekajmy na wypowiedź Filipiaka
i...
CIESZMY SIĘ AWANSEM!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)