Klarosie - ja żadnych wniosków ani nic takiego nie wyciągam... byłbym w tym ostatni, by to robić... natomiast moja reflaksja dotyczy tylko i wyłącznie przebiegu czatu i dzaiłań "moderatorskich"
ale powtarzam - ktokolwiek by się spodziewał jakowyś sensacji czy czegoś takiego - to nie forum od tego jest ani czat
-
-
DZISIAJ-28.06.-GODZ.13.00-CZAT Z PAWŁEM MISIOREM
ale jesli na najlepszej stronie Cracovii
jest text pt Imperator
i CZARNO-BIAŁE zdjęcie Filipiaka
to jak ma nie być afery??
Maniex pisze:
[i]ale jesli na najlepszej stronie Cracovii jest text pt. Imperator
i CZARNO-BIAŁE zdjęcie Filipiaka, to jak ma nie być afery??[/i]
Uważam, że Crac jako bezpośredni uczestnik wydarzeń i redaktor "Teraz Pasy" jest w porządku. To co napisał to nie jest żadne podbijanie bębenka, czy dolewanie oliwy do ognia. To jest tylko stwierdzenie faktów. Jego obowiązkiem było podać je do wiadomości. Czarno-białe zdjęcie ma swoją wymowę i stanowi bardzo wyważony i dający do myślenia komentarz, do którego jako redaktor biuletynu miał prawo.
Wiadomość zmieniona (28-06-04 15:40)
Dokladnie !!!
Dlaczego w archiwum czatu gazeta.pl nie ma zapisu czatu z Prezesem Misiorem?!
Może ktoś wkleić zapis tutaj?
wlasnie tez szukalem i nie ma tam zapisu:(
co z tym czatem?
zapis będzie wkrótce.. ktoś przeciż musi go stworzyć i oczyścić z literówek..
Ej mam takie pytanie nie na temat Majchrowski jest kibicem wissly czy Cracovi?????bo sie zalozylem o 100zl z kumplem
Zagłębia Sosnowiec i krakowskiej piłki :))
Go Cha.Pitek.
"To jest tylko stwierdzenie faktów."
niestety nie. nie jest to tylko stwierdzenie faktów. text pt "Imperator?!" jest ogólnym, zrozumiałym tylko dla tzw kumatych, niekompletnym opisem sytuacji. osoby które NIE BYŁY w Wierzynku, czy też nie bywają na Wielickiej skazane są na domyślanie się "co autor miał na myśli"
stąd między innymi tyle postów od rana, z których wynikało, ze jedni wiedzą inni nie wiedzą, ci sie domyśłają, tamci qrwują, inni pytają a kolejni proszą o cierpliwość
etc
informacja to: [b]kto z kim kiedy co i dlaczego[/b]
zdjęcie jako komentarz - oczywiscie tak, ale tu nie ma sporu
czy miał do tego prawo jako redaktor - oczywiście tak, ale tu nie ma sporu
co ty pier..lisz typie chyba sam sie zamotales w tych swoich wywodach.....qrwaa wystarczy ze filipiakowi od..balo .....ale tobie??/
Maniex nie dziw się że tak jest, miało być święto a tu nagle takie wiadomość( sam się wqrwiam)
Mam nadzieje że to wszystko się wyprostuje odpowiedzio wczeście przed rozpoczęciem sezonu (jak bedzie zły klimat w drużynie to daleko nie zajdziemy:/)
jeśli powyższe jest skierowane do mnie
to uprzejmie prosze o czytanie ze zrozumieniem
argumentów typu "pier........" niestety nie rozumiem
dajesz człowieku jakies jebnięte zdjecie MUPETÓW czy jakiejs ulicy sezamkowej..o co ci typie chodzi masz qrwa 5 latek???????
rozmywasz temat:
rozumiem, ze nie bywasz za często na naszym forum, wiec nie wiesz, ze muppety i texty pod postami to tzw sygnaturka, edytowana przez użytkownika, która jest automatycznie dołaczana do każdego wysyłanego postu
że nie pasuje do dzisiajszych moinorowych nastrojów...
ano nie pasuje, trudno
przykro mi Cie rozczarować ale mam dużo więcej niz 5 lat
co z tym zapisem czata???
6........???????......7........???????z jednym sie zgadzam Kermit Zaba nie pasuje
zapis zaginął :)))
Pokuś. EOT ode mnie
dla Twojej satysfakcji: 6, to i tak o pięć wiecej od Ciebie
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)