Jedynka is the best "1" , ale z tyłu uuuuuuuu, łeeeeeee, żal mi kierowcy który musiał to myć.
-
-
Jeden zgrzyt po meczu w polkowicach!
mówiąc bardzo brzydko "a ch.. mnie to obchodzi" . Co mnie obchodzi jakiś jeden okrzyk. Przecież awansowaliśmy. Naet jesli by wyrwał mikrofon i zaśpiewał "Wisła to stara kur.." to nic by nie było.
LICZY SIĘ TO, ZE AWANSOWALIŚMY A NIE JAKIEŚ POJEDYNCZE INCYDENTU.
NIE BĄDŹMY JAKIMIS WIECZNYMI PESYMISTAMI
PASY SĄ W EKSTRAKLASIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(ALE KATZ, nie mogłem do Kraka jechać świętować bo za 20 min do roboty orzesz kur... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:((:(:(:(:(:(::(:(:((:
załamie się psychicznie przez tą prace
MAMY AWANS, I RESZTA BZDUR SIE NIE LICZY.
PRZECIEŻ ZA PARE LAT NIKT TEGO NIE BEDZIE WSPOMINAŁ, TO SIĘ NIE LICZY.
Powtarzam na koniec, nie chce się wymądzrzać, ale moment jest tak podniosły że tkimi rzeczami nie zawracajmy sobie głowy.
Nie było to na pewno za mądre. Lekki obciach na całą Polskę jest. Przyznam, że ja to jakoś bardzo dziwnie odebrałem. Nie byłem za bardzo poirytowany, tylko miałem straszny ubaw. Śmiałem się z tego motywu chyba przez 5 minut....
Vasago bo to było śmieszne :))
tio wieczne rycznie na Wisłe że jest taka czy owaka jest nudne i daje dowód na to że w mometach słabego meczu gdy druzynie nie idzie potraficie spiewać tylko jedno. W I lidze się przekonacie jak to jest z tym dopingiem.
No i czemu nie jechaliśmy przez to Podkamycze... :) A cykory to są wszyscy z czwórki, bo nikt się nie poszedł wylać z Arkiem... :)
BUHAHAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!!!
Podkamycze miasto bycze dwie stodoły dwie ulice !
buahahhaha :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)