Według informacji jakie uzyskał Biuletyn Teraz Pasy! pierwszym przeciwnikiem Cracovii będzie Wisła... Płock. Mecz zostanie rozegrany na wyjeździe, podobnie jak mecz drugiej kolejki z Odrą Wodzisław.
W powodu remontu stadionu (a przede wszystkim w związku z wymianą murawy) inauguracja pierwszoligowego sezonu na stadionie przy ul. Kałuży odbędzie się dopiero w trzeciej kolejce, a przeciwnikiem będzie poznański Lech.
Pierwsza po 20 latach pierwszoligowa Święta Wojna odbędzie się na stadionie przy ul. Reymonta. Mecz z Wisłą zaplanowano na 10 kolejkę.
Według nieoficjalnego jeszcze terminarza rozgrywki ekstraklasy rozpoczynają się w ostatni weekend lipca.
-
-
Na początek z Wisłą.....
no to zapraszamy.... ;>
dziekuje za zaproszenie bez niego tez bysmy przyszli
Projo jak już jesteś przy tych mądrościach to ja dodam jeszcze jedno:
PSALM XXI, KSIĘGA APOKALIPSY "...a choćbyście mumie Lenina sprowadzili...i traktory swoje odnowili, to i tak imperialistycznej nawałnicy CRACOVII nie zatrzymacie w tej chwili... Choćbyście ZOMO reaktywowali i UBecją swe plany spałniali to i tak pozostaniecie w oddali... Bo BÓG rzekł uderzając ręką w stół: "PORA WYKOPAĆ NA WISŁĘ DÓŁ"
jeśli to prawda, mie to pasi!
co prawda zgodnie z tradycją beniaminek powinien grać 1szy mecz u siebie, ale... widać Cracovia - najstarszy klub - to niezwykły beniaminek.
poza tym i tak tracę pierwsze dwie (a może nawet trzy) kolejki, więc dla mnie takie rozwiązanie jest dobre.
KSC PASY dobre - ale moje sa orginalnymi cytatami z bibli
uff to dobrze ze mecz z wisła bedzie jakos pod koniec września bo juz sie bałem ze przez wyjazd do pracy przepadna mi derby :(
Zakładając że wejdziemy, to w ostatni weekend lipca bardzo mi pasuje wycieczka do Płocka. Ale rozumiem, że w drugiej rundzie będziemy z Wisłą Płock grać w Krakowie.
Na początek dwa zwycięstwa na wyjeździe i na Lecha 15 000 ludzi na trybunach to jest inauguracja.Przy światach i na nowej murawie.
Wiadomość zmieniona (25-06-04 23:46)
obyś paluszku prorokiem był!
Też sie ciesze z takiego rozwiązania - na dwa pierwsze tygodnie sierpnia wyjeżdżam i chyba akurat wróce na LECHA :DDD
Jak już sobie aż tak bluźnimy, to może 2 List Św.Piotra: 2,22:
"Spełniło się na nich to, o czym słusznie mówi przysłowie: Pies powrócił do tego, co sam zwymiotował"
Nie dawajcie psom tego, co święte.
o jezusicku mecz z Lechem u nas w sierpniu ale będzie się działo...
a mnie by pasiła Ptakovia wyjazdowa w pierwszej poowie sierpnia... bo akurat będę nie daleko - to bym miał "bliski" wyjazd :)
Dobrze, że derby bedą dopiero w 10-tej kolejce. Gdybyśmy grali z wami w pierwszych 3-4 kolejkach to mogłaby się stać jakaś niespodzianka w postaci remisu. Wisła zawsze ma słabszy początek sezonu i mija troche zanim się rozpędzi.
Wiadomość zmieniona (26-06-04 08:35)
czyli znowu nie wejdziecie do LM....nie masz pojęcia jak mi przykro;)
ja to widze tak, jeżeli naoprawde Pasy się ie wzmocnią to może się ta cała I liga odbić dużą czkawką. może i na początek sobie Pasy poradzą ale potem Legia, Lech, Amica no i Wisła. Zcałym szcunkiem dla Cracovii ale jakoś na dzień dzisiejszy nie widze - patrząc obiektywnie - w niej konkurentówn dla takich piłkarzy jak Żurawski, Kłos, Frankowski, Kosowski czy paru innych. Pamietać należy że Wisła jako pierwsza druzyna w tym kraju szykuje dwie jedenastki jedna na lige druga na puchary. Cienko widze przeprawe z Wisła.
ej z tego co mowil dzisiaj chyba Wojtek Stawowy to 1 mecz gramy z LECHEM!!!!!
więc na jesieni rozwalamy Wisłę na Reymonta:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)