Za 90minut.pl :
"Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy białostoczanie jednak nie czekają bezczynnie i licząc się z fiaskiem rozmów z Pawlakiem i Moocem przekonują do gry w Białymstoku innych napastników. Według naszych informacji są to Karol Gregorek z Arki Gdynia i Wojciech Ankowski (Cracovia). Ten ostatni to dwudziestopięciolatek, który nie wywalczył stałego miejsca w składzie – rozegrał 10 spotkań w barwach "Pasów" i strzelił jednego gola. Rozmowy z nim mogą być sfinalizowane po zakończeniu spotkań barażowych o ekstraklasę z udziałem krakowian. Gregorek to młody gracz, który był wypożyczony do gdyńskiej Arki (rozegrał 24 spotkania w II lidze) z wronieckiej Amiki. Decyzja o jego wypożyczeniu uzależniona jest od deklaracji nowego szkoleniowca Amiki. Ma ona zapaść w najbliższych dniach, ale zanosi się na to, że piłkarz ten dostanie zgodę na przejście do Jagiellonii. Obaj: Ankowski i Gregorek mogliby zostać wypożyczeni na rok czasu do "Jagi".
-
-
Kto odejdzie ???????
Balcerowicz musi odejść.
Ankowskiego jakos nie bede zalowal
mi go szkoda bo duzo mu zawdzięczamy !
Wypozyczyc OK ale nie do Bialegostoku...
To jest gdzies w takim dziwnym miejscu ze szok.
Bylem tam ostatnio.
To złe miejsce jest.
No i jeszcze tez smieszny klubik.
Ankowski dał nam dużo radości w III lidze! Dziękuje!
Zgadzam sie: wypozyczmy Ane, ale do Jagi?! :/ Duzo lepiej by bylo, zeby gral w LKSie ze Szwajdyszkiem!
Ciekawe po co nam ten Ankowski, napastnik z niego słaby, wystarczy, że mamy swojego Kobeszkę, który partoli na lewo i prawo.
'Raf zero' sam jesteś śmieszny.
Dużo radości dał w III lidze, ale to co robił później (a nawet pod koniec III ligi)...... to mnie nie radowało. Teraz sobie myślę (może błędnie) że grał dobrze bo przy jego dobrej dyspozycji na taką grę pozwalali mu trzecioligowi rywale. Teraz chyba z niego w Cracovii pożytku nie będzie.
No chyba przesadzacie moze jeszcze dac nam sporo radosci,w Bełchatowie dał całkiem niezłą zmianę.
ja bym Any nigdzie nie oddał .. tylko 3ba dac mu szanse ....
ANKOWSKI zawsze pozostanie w mojej pamięci za 3 LIGE
nie zapominajmy o nim----nigdy......!!!!
Jechalem dzisiaj z Wojtkiem tramwajem :D
Ja tez bym Go nie oddawal a jesli juz ma byc gdzies wypozyczony to nie do (........)
mnie zastanawia fakt tej zmienności kibiców..
to sport - ok - jesteś za słaby nie ma cię..
z drugiej jednak strony, na przykładzie Ankowskiego - zawodnik, który zrobił naprawdę dużo dla Klubu, jest po złym okresie "totalnie" odsunięty przez kibiców.. a jakaż była wcześniej euforia - ANA ANA ANA !!!
Wierzę, że Klub zrobi wszystko, by ten zawodnik sie rozwijał i pokazał, co umie. Jeśli nie w Cracovii, to w innym klubie - byle z korzyścią dla Niego..
A do wszystkich kibiców - miejcie umiar - nie można tak ze skrajności w skrajność..
pzdr
do anafly:
to jak wg Ciebie powinni sie zachowywac kibice w stosunku do Ankowskiego?
wg mnie wszystko jest Ok, Ankowski ma słabszy okres juz dlugo, baaardzo długo. Niestety nie nadaje sie do pierwszej ligi z prostego powodu - juz druga liga zweryfikowala jego mozliwosci. Zreszta kto chodzil na mecze rezerwowej druzyny ten wie w jakiej Ankowski byl formie w drugiej czesci sezonu!
Szanuje Ankowskiego za to co zrobil dla Pasów, ale moim zdaniem drogi jego i Cracovii powinny sie juz rozejsc i to definitywnie. Prawda jest taka ze teraz "materialem" na gwiazde jest mlody Szczoczarz i to jemu trzeba poswiecic duzo cierpliwosci ... a dojda jeszcze inni napsatnicy!
Wiadomość zmieniona (21-06-04 22:58)
no i kolejna wypowiedź anafly... taka że nic dodać nic ujać :)
Powinien jeszcze dostac swoją szanse ! Juz nie pamietacie jak sie nim zachwycaliśmy wszyscy??!
Dziś po treningu nasz człowiek zapytał Ane o ten Białystok. Ana zdrowo się zdziwił i okazało się ,że nic nie wie na ten temat.
Co do Any. Moim zdaniem to facet z naturalnym instynktem strzeleckim. Baniowy miał w karierze okresy "kichy" trwające dłużej niż sezon a jak teraz gra. Wojtek czy u nas czy gdzie indziej ale jeszcze zagra na wysokim poziomie.
a o ktorej jest jutro trening i gdzie ?
mi sie wydaje że prędzej odejdzie Makuch i Dudziński którzy się raczej nie zmieszczą w Cracovii - Cracovii Pierwszo-ligowej ... nie mieszczą się w drugo-ligowej to co oni mają zrobić w extraklasie ?
Wiadomość zmieniona (22-06-04 14:15)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)