nie mogli wygrac jak Cracovia 4:0??heh
ale i tak miejmy nadzieje ze zostana w 2 lidze!
-
-
A TAM ARKA GRA!
ee co wy gadacie nie jest zle, a jest bardzo dobrze.U siebie Areczka ich rozje...
Cala Polska jebie Slaska.......
spoko
poradzą sobie na pewno
a jak inne wyniki?
Baraż o 2. ligę: Śląsk - Arka 0:0
Baraż o 2. ligę: Unia - Stasiak 0:0
Baraż o 2. ligę: Radomiak - Tłoki 3:1
Wynik Arki wydaje się korzystny, choć na pewno lepszy byłby bramkowy remis. Niepokoi tylko, że całą drugą połowę grali z przewagą jednego zawodnika i nic nie strzelili. Przed rewanżem sprawa wyniku dwumeczu jest otwarta. Trzeba mieć nadzieję, że się Arce uda...
Areczka na pewno wygra u siebie a „ślunsk” zostanie w III lidze. Zresztą we Wrocławiu będzie ciekawa sytuacja ze względu na to, że Polar spadł do III ligi, Inkopax Wrocław awansował do tej klasy roz(g)rywkowej, a jak wcześniej wspomniałem „ślunsk” zostanie gdzie był i gdzie jego miejsce. Tak więc emocji co nie miara będą tam mieli , tyle derbowych pojedynków. Toż to przecież marzenie dla kibiców, Liga Mistrzów się nie umywa. He He He !!!
mam nadzieje ze Areczka wygra u Siebie ...remis na wyjezdzie moza uznac ze dobry (szkoda ze nie wykorzystali sytuacji) szkoda ze kibice z Gdyni nie mogli objerzec meczu...nigdy nie spadnie Areczka nigdy nie spadnie..powodzenia w rewanzu
ARKA GDYNIA !!! mam nadzieje że Arkowcy rozj... ia slunsk w Gdyni nie tylko na boisku.
po dzisiejszym meczu Arka ma na + flagę Lechii ...
jadący do wrocka Arkowcy trafili paru kolesi w pociągu ...
jaką flage konkretną czy taką byle jaką ?
flage ORUNIA nie za duza
pomijając układy, sympatie i antypatie klubowe, to smutne ale sezon 2004/05:
- Łódź bez I ligi
- Wrocław lub Trójmiasto nawet bez II ligi
nawet w II lidze z innych miast wojewódzkich nie będą obecne: Bydgoszcz i Olsztyn (te miasta chyba nawet w III lidze nie będą), Zielona Góra, Opole, Rzeszów (jeszcze mają szansę.. ale smutne - kosztem jednej z legend polskiej p.n.), Lublin...... czy to nie jest posredni efekt działań pzpn-u?
Polonia zajmując bezpieczne miejsce w tabeli, my swoją wygraną z Polkowicami - zaczynamy porządkować ład demograficzny w polskiej piłce nożnej...
... jeżeli jakiś mieszkanec mniejszej miejscowości poczuł się urażony, to przepraszam - nie taki był mój zamiar
Wiadomość zmieniona (20-06-04 22:24)
W Poznaniu też czekali na lechie ,taki tam komited ,,powitalny,,
ARKA GDYNIA ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!! ARKA GDYNIA ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!! ARKA GDYNIA ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!! ARKA GDYNIA ZAGŁĘBIE !!!!!!!!!!!
Kto mi napisze dlaczego my sie z wami "nielubimy" :] W końu waszym i naszym najlepszym przyjacielem jest Arka. Mamy również tego samego wroga którym jest j.ebany slask. Niestety tego nie rozumiem :] No i zapomiałem o wiśle. Też za nimi nie przepadamy :D
POZDRO
wszystko sprowadza się do pewnego meczu repry ...
stare czasy ...
ale jak widać skutki są po dziś dzień ...
dzieli nas jeszcze jedna rzecz ...
my nie przepadamy za ruchem któremu wy liżecie dupę ...
trafiliśmy 2 typów z flagą ORUNIA. w miarę znana i stara flaga, jakieś 2x4-5 metrów. flaga zdibyta bez przemocy - oddali bez walki. pozdro dla PASÓW :) - i zapraszamy na Śląska do Gdyni;)tacy dwaj napisał(a):
"my nie przepadamy za ruchem któremu wy liżecie dupę ..."
Oj nie wiem czy my przepadamy za Ruchem. Jeszcze nie widziałem żeby siedzieli z nami w sektorze tak jak to Areczka robi. A jak kiedys graliśmy z Ruchem to szły wyzwiska od nas na nich i odwrotnie. Zresztą nigdy w życiu nie słyszałem u nas na stadionie zeby KK krzyczał Ruch :]. na meczech słysze tylko:
Arka Gdynia, Odra Opole, Zawisza Bydgoszcz i nic więcej. No i oczywiście cała POLSKA JEBIE SLĄSKA :D.
Więc nie wydaje mi sie żebyśmy lizali dupe jakiemuś Ruchowi. :]
siwylubin: a ja widzialem zdjecie flag Ruchu na waszym stadionie podczas ostatniego meczu z Pogonia :) takze sadze ze Robert ma racje
Wiadomość zmieniona (21-06-04 19:15)
Flaga Ruchu ??????????!!!!!!!!! Ja jakoś nigdy nie widziałem a chodze na mecze od conajmniej 5 lat bez przerwy. Z ciekawośći szukałem zdjęć z flagą Ruchu na naszym stadionie i jedyna jaką widziałem to przy sektorze na którym siedzieli. Pac-Man pamietaj flagi przyjezdnych nie są nasze :P hehehe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)