Witam...
Koło Sympatyków i redakcja Teraz Pasy! zaprasza na "Wtorek w Enigmie"
Gościem specjalnym będzie wychowanek Cracovii, reprezentant Polski
[b]Tomasz Rząsa[/b]
[img]http://www.teraz.pasy.net/foto/ludzie/rzasa-tomasz05.jpg[/img]
Pytania do naszego gościa można przesyłać na adres crac@poczta.fm
Cafe Enigma, ul. Miodowa 43, wtorek, 22 czerwca, godz. 20.
Poszukujemy zdjęć Tomka Rząsy z okresu jego gry w Cracovii (zdjęcia w koszulce Cracovii)... Osoby dysponujące takimi zdjęciami proszę o ich przesłanie (skan dobrej jakości) na adres crac@poczta.fm (najpóźniej w poniedziałek).
Pozdrawiam
Crac
Wiadomość zmieniona (20-06-04 18:54)
-
-
"WTOREK w Enigmie!" (22.06) - Tomasz Rząsa!
Ja Tomkowi jedno pytanie zadałem jak spotkałem go po meczu pod stadionem, odpowiedział z uśmiechem, że może, może...
Tomek siedział po prawej stronie spikerki, podnosił karton i robił falę jak trza. ;-)
Jak obyczaj każe, po każdym meczu piłkarze powinni podejść do trybun, na których zasiadają ich kibice i podziękować za doping. Niestety, kibiców belgradzkiego Partizana spotkał zawód - jedynym piłkarzem, który dopełnił tradycji był Polak, Tomasz Rząsa. W podzięce zrobili transparent w języku polskim. Rząsa zapytany przez dziennikarzy po meczu, co oznacza napis, odpowiedział 'Tomek, jestes najlepszy'.
A oto transparent:
http://www.gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=2464078
do wtorku!
Ja też wierzę, że to "może, może..." oznacza właśnie TO !!!
Oj, bardzo by pasował w tej chwili. Bardzo potrzeba takiego doświadczonego (i mentalnie swojego) bocznego obrońcy.
Boski ten transparent. Ale jeszcze lepsza jest odpowiedź Tomka. Gościu ma poziom :)
Ma i zawsze miał, jak mało kto. Powinni się dobrze rozumieć z Profesorem ... ;)
Witam...
Zachęcanie do przyjścia na to spotkanie jest zupełnie niepotrzebne... Prosiłbym jednak, aby KONIECZNIE przyjść nie później niż kilkanaście minut przed 20-tą...
Kto się nie spóźni na pewno nie będzie tego żałował... :-)
Pozdrawiam serdecznie
Crac
Ja przyjde juz rano:D
hoooop
To już dzisiaj:)
[b]Rząsa w Pasach[/b]
Cracovia juz szykuje sie do gry w ekstraklasie. Do druzyny prawie na pewno trafia Jacek Wisniewski (30l.) Piotr Rocki (30l.) i Marcin Chmiest (25l.). Byc moze nowym zawodnikiem "Pasów" zostanie rowniez Tomasz Rząsa (31l.), wychowanek Cracovii - Narazie nie che o tym rozmawiac. Poczekajmy jeszcze troche i wszystko sie wyjasni - ucina rozmowe Rząsa.
Fragment z dzisiejszego faktu.
no tak wszyscy w Enigmie tylko ja musialem obowiazkow kilka odwalic :(
arghhhhh
Gadajcie co tam było?
klaros Ciebie tez nie bylo? :) To mi lepiej :)
zda ktoś jakąś relacje?
Tomek to gosc z wielka klasą i co udowodnił ze swietną znajomością jezyka niderlandzkiego i swietnym głosem.
bardzo fajny koles, ale chyba jeszcze nie zagra w Pasach :(
Było zajebiscie!!! Nie będę mówił co było bo pewnie bedzie opis na teraz.pasy.
Jak nie zagra ??? a mi się to śniło!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)