Oglądałem powtórkę w Canal i moge powiedzieć jedno - transmisje na Polsta Sport są zdecydowanie lepsze.
Główne mankamenty wczorajszej transmisji:
- dwaj komentatorzy gadali sobie jak przy piwku,
- mikrofon ustawiony tak, że nie było prawie nic słychać na trubunach,
- pomyłki (Szczaczarz, itd.).
Nie dziwię się natomiast, że czekali na bramkę dla Polkowic. Oczywiście komentator takiego meczu powinien być bezstronny, ale właśnie ta bramka dla Polkowic wpłynęłaby korzystnie na jakość widowiska, zwłaszcza w obliczu rewanżu. Teraz natomiast wielu widzów z całej Polski odpuści sobie oglądanie rewanżu, wychodząc z założenia, że jest "po ptokach" i to nie będzie korzystne dla Canal+. Piszę to oczywiście starając się wczuć w rolę kibica neutralnego i absolutnie nie uważam, że się źle stało że bramki nie straciliśmy:))) Na pewno jednak gdyby to był baraż np. Pogoń Szczecin - Górnik Polkowice to przy takim wyniku rewanżu bym pewnie nie oglądał.
-
-
Transmisja w C+ BEZNADZIEJA I BRAK PROFESJONALIZMU
żenada !!!
to była najgorsza transmisja meczu przeprowadzona przez C+ w historii mojego posiadania ich dekodera czyli od 4 lat ...
jedyne do czego nie mozna było sie przyczepic to powtórki akcji pokazywane z drugiej strony boiska ...
Olbrycht chłopie naprawdę nie dziwie się , że w C+ tylko dorabiasz bo z taka wiedzą i podejściem do wykonywanego zawodu to nikt normalny nie powinien Ciebie zatrudniac na stałe trzymaj sie juz tego Eurosportu to na rodzine zarobisz ale przykładaj sie troche do obowiązków ...
mam nadzieje że szefowie redakcji sportowej C+ wyciagna wnioski z tego blamażu i rewanz będzie komentował ktoś kto wie na czym ta robota polega ...
i na Boga dajcie juz spokój Probiezowi ...
niech on juz lepiej gra i nie komentuje ...
=>=> Ronert = Probierz = owszem,owszem.... pod warunkiem, że Stasiu Wróbel będzie grać....
to jest kolejny "prztyczek" dla MP... a tak w ogóle na tle komentarza - nie zdziwiłbym się, gdyby się okazalo, że w przyszłym sezonie będzie tenżesz MP piłkarzem Polkowic ( i nie tylko on)
święta prawda!
zawsze byłem ZA C+, ale po naszym meczu muszę przyznać rację przedmówcom! BEZNADZIEJA!!
nie wiecie czy beda jeszcze powtorki
kurcze taki super meczyk , a oni go tak "super" pokazali :(((
obiektywnie mówiąc.... Polsat Sport wypadł lepiej na tle transmisji przeprowadzonej przez C+... zaczynając od ustawienia kamer, poprzez pokazywanie bawiących sie, żyjących meczem kibiców (oprawa, fala itp.) gdzie Polsat Sport wypadł rewelacyjnie a C+ dał po prostu d...y, kończąc na komentarzu... który w wykonaniu Borka i Kołtonia nie różnił się od komentowanych przez nich meczy Ligi Mistrzów - czyli równie dobrze, pozytywnie, obiektywnie i z profesjonalnym przygotowaniem sie do pracy... natomiast po już dokonanej poprawce red. Olbrychta nazwiska Szczoty, nastepuje dalsza kompromitacja i cały czas "przy piłce zawodnik Cracovi... yyyy... Szczaczarz... yyy... Łukasz... ", powtarzane co chwile obiegowe stwierdzenia typu "krakusy"... itp... rozmowa z Probieżem jak 2 kolesi przy piwie... przez co (nikt tego z FORUMOWICZÓW nie wychwycił albo ja już zmalkontenciałem do szpiku kości...) KOMPLETNIE NIE ZAUWAŻONA 4 BRAMKA DLA CRACOVII... "myśmy się zagadali a nam tu wpadła 4 bramka dla Cracovii..." oraz przynajmniej 2 razy powiedziane "Craxa"... to jest Panowie z C+: [b]ŻENADA !!![/b]
Dobra zeby nie było że jestem malkontentem aż tak wielkim... na plus kanałowi plusk przyznam że zajebiście zaprezentował powtórki, zbliżenia twarzy w zwolnionym tempie itp. ale to tylko taki mały plusik w c+
I na sam koniec komentarz ktoregoś z red. c+ do skrótu podsumowującego mecz... "bardzo nam przykro że nie mogliśmy Państwu pokazac żadnej składnej akcji Górnika Polkowice... ale takiej po prostu nie było..." :P:P:P
Wiadomość zmieniona (21-06-04 14:52)
kolejna powtórka: C+ sport (niebieski) - środa 22.30
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)