Dla mnie tak czy siak niesmak pozostaje, co z tego, że transmisja w kwestii obrazu była bardzo dobra skoro Olbrycht był kompletnie nie przygotowany co ja odbieram jako zlekceważenie Naszej Cracovii ( w końcu jak podkreslał to tylko przedsmak dania głównego jakim jest Euro 2004), poza tym to co napisał TD to ciągłe podkreślanie :"krakusy" wiele wyjasnia , a zresztą to juz nie jest ważne, ważne jest, że po 20 latach czekania wreszcie sie doczekałem:-) :-) :-)
-
-
Transmisja w C+ BEZNADZIEJA I BRAK PROFESJONALIZMU
przygotowanie Tego Olbrychta do meczu zerowe, z tym ze on nawet nie proóbowal tego ukrywac:
-"podobno maja wyburzac tor kolarski"
-"podobno Bania strzelil piękną bramkę w meczu z Szczakowianką"
-stwierdzil ze oswietelenie bedzie tylko w razie awansu
szkoda gadac.....
sport@cplus.com.pl <- na ten adres piszemy co nam sie podoba, a co nie :>
Niestety: do tego meczu przydzielono komentatora, ktory zwykle nie prowadzi relacji samodzielnie... Jesli mnie pamiec nie myli, to Olbrycht komentowal ostatni mecz Polonii z Zabrzem, a po meczu przeprowadzal wywiad z Igorem Golaszewskim. Kiedy Igor stwierdzil, ze to dobrze, ze Polkowice graja w barazach to komentator wcial sie i powiedzial, ze wcale nie tak dobrze, bo... on jest z Dolnego Slaska :>
i wszystko jasne...
Oiolosse...to nie bylo Olbrycht tylko Milko,i raczej w formie zartu to powiedzial . Milko komentowal nasz mecz z Belchatowem na jesien.
A Olbrycht jest fatalny,te jego suchary...A fe! ! !Natomaist Probierz non stop powtarzal "czuja sie dobrze" "czuja sie zle" "czuja sie pewnie" "czuja sie niepewnie" i tak w kolko:-)
Probierz komentujac mecz Ruch Chorzow - Zaglebie Lubin twierdzil, ze widzowie ogladaja "dynamiczny mecz na pierwszoligowym poziomie". Ciekawy jestem co mowil o wczorajszym meczu? Champions League? :-)
Probierz do czasu strzelenia drugiej bramki twardo byl za Polkowicacmi,potem zmiekl troche i mowil,ze moze byc gornikom ciezko,przy stanie 3:0 mowil,ze strzelona bramka na 3:1 moze pomoc polkowiczanom w rewanzu,a przy 4:0 odpuscil:)
CZy jest szansa że się Polsat sport będzie próbował szarpnąć na przejęcie praw do I ligi jak się w przyszłym roku Canalowi skończą?
A w sumie sie czlowiekowi nie dziwie - wszyscy koledzy po fachu w Portugalii siedza, a on za slaby...
Cooz, komentarz fatalny, A Probierz z tym "NO NAPEWNO" mnie dobijal. Komentator C+ nieprzygotowany kompletnie, duzo bledow, SZCZARZACZ mnie rozwalal, glupie dowcipy i nie znajomosc nazwisk. Poziom realizacji od strony technicznej dobry, typowy dla C+. Aha no i mnie pokazali na trybunach. DUZY + :))
MASAKRA ŻENADA KPINA
nic dodac nic ujac jezeli takich may miec komentatorow to ja dziekuje .
jak nie lubie polsatu to ich transmisje meczów byly wrecz znakomite pelne polotu zaangazowania super transmisje to ze c+ ma super zdjecia zblizenia to Karolo ma racje ale jezeli chodzi o komentatorów to najlepiej sciszyc telewizor i sluchac radia krakow. To prawda ze komentatorzy byli pro Polkowiccy mieli glupie zarty zero jakiejs żetelnej wiedzy o II lidze mylili mecze, wypowiadali glupie aluzje pod naszym adresem, pomylki w nazwiskach .... jednym slowem brak jakichkolwiek kompetencji.
zastanawia mnie jedno kto zatrudnil takiego komentatora-Chyba smok wawelski:)(i tu powinniśmy żałować że naszą maskotką nie jest Szewczyk Dratewka)tomecki napisał(a):
kompletnie go mecz nie obchodził...
A może Borek powinien mieć wyłączność na komentowanie meczów CRACOVII!? Szkoda że chłop nie pracuje teraz w C+ choć może szefowie tej stacji zatrudnią GO wreszcie!!!!!!!
podaje tel. do działu sportowego c+ 022 6570701
ja już im nawrzucalem ch....
Mi sie bardziej podobało na C+, bo przynajmniej opokazali cały stadion, ile jest ludzi , dokładne składy i ... OPRAWE (Polsat był zajęty tylko meczem) ...
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
a jutro jest powtorka na c+ sport?
Chicas
I tu sie mylisz , komentatorzy w Polsacie nie raz podkreslali jaka atmosfera panuje na stadionie ( oprawa) a i kamery tez to pokazywały. Z ust Olbrychta nie padło na ten temat ani jedno słowo, może poza paroma szyderstwami.
Tak to juz jest, ze nigdy nikomu nie dogodzisz ( to komentarz do stwierdzenia, że Polsat zajety był tylko meczem:-) )
tak dosc zjeb.... ta transmisja byla :)
gdybym chciał na poziomie komentatora C+ dowcipkować, to odpowiedziałbym mu na jego dowcip "gdyby Szewczyk Dratewka był maskotką Cracovii, to red. Smok - Smokowski nie pojawiałby się na tym stadionie", że już rozumiem dlaczego nigdy na reymonta nie może trafić red. Paweł Z.* (resztę nazwiska zabrał mu prokurator)
*mowa o red. Pawle Zarzecznym
Transmisja po prostu do tzw. dupy- zle ustawione kamery, beznadziejny komentarz- wychodzilo, ze to Probierz jest profesjonalnym komentatorem, a nie ten imbecyl Olbrycht. Jak slyszalem po raz setny to pejoratywne "krakusy", to myslalem, ze pier..olne czyms w telewizor. Albo rozmowa o kibicach wisly, ktorzy maja ich zdradzic po naszym awansie do ekstraklasy. Zenada. Juz omyleniu nazwisk i faktow nie wspominam. Zwrociliscie uwage na teksty typu :"Podobno Skrzynski dysponuje dobrym dlugim podaniem..."- co mialo znaczyc to podobno?! Cracovia to nie jest druzyna z Kazachstanu, ktora przyhechala na intertoto, tylko czolowka drugiej ligii!!! Ta "podobno" dobra druzyna rozwalila w pyl ich wspanialego pierwszoligowca z dobrymi warunkami fizycznymi :))))) I, ze zacytuje jeden film, zwiazany z nickiem jednego z forumowiczow :))))- "nie jest to nasze ostatnie slowo" :)))))))
Wiadomość zmieniona (20-06-04 20:07)
Chicas, Polsat pokazał pełne składy, znacznie więcej tego co się działo na trybunach, łacznie z oprawą podczas meczu, i zdecydowanie lepszą realizacją dźwięku z trybun. Tu nie ma co porównywać. Borek i Kołtoń byli świetnie przygotowani, nie mylili nazwisk, znali składy, wyniki, oni po prostu tym żyją! No i odniosłem wrażenie że obydwoje sympatyzują z Cracovią.
Natomiast Olbrycht komentował ten mecz jakbyśmy mieli oglądać kopulację ślimaków, a nie znakomity mecz w wykonaniu Pasów. Probierz - może jest dobrym graczem, ale jego rola jako komentatora była w tym meczu wątpliwa. Trzeba było wziąć Bojarskiego (który potrafi się płynnie i interesująco wypowiadać w przeciwieństwie do Probierza), tak jak zrobił to Polsat z Drumlakiem w meczu z Pogonią.
Canal+ ustawił sobie ten mecz na Polkowice, bo to mieli przećwiczone. Znali nazwiska i wiedzieli ile Polkowice zdobyły bramek w I lidze w ciągu 26 meczów (75% tego Cracovia zdobyła w dwóch ostatnich meczach...). Szkoda, że na temat Cracovii nie wiedzieli nic. Za dużo było o Wiśle, (moim zdaniem niepotrzebnie, bo w złych momentach). Ogólnie kompromitacja.
Plus z realizację samego meczu, oraz za pokazanie po meczu machającej do kamery Pasiatej Marysi...
[img]http://www.teraz.pasy.net/fotogalerie/2004/liga-wiosna04/polkowice1/images/polk002.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)