heh - swietnie chcial Pawlowi Nowakowi przypisac zoltko...
Ale nie skomentowal faula, ktorego nie bylo, za ktorego zolta kartka byla :) ufff ale zdanie :)
-
-
Transmisja w C+ BEZNADZIEJA I BRAK PROFESJONALIZMU
najbardziej mi sie na poczatku tej transmisji podoba ze po naprawde pieknym strzale Przytuły i dobrym dosrodkowaniu Nowaka zaden z komentatorow nie nazwal ich po nazwisku..tylko "zawodnik Cracovii"
"Twardziel Baster powstal do pionu" czy mniej wiecej tak. :))
"Twardziel Baster" :))))))
C+ ogólnie daje ciała w kwestii dźwięków z trybun, wszystko maja strasznie wyciszone. Ogladałem wasz mecz z Jaworznem w Polscacie i róznica jest niesamowita.
Jeśli wkurzał was komentarz na mecz z Górnikiem to zobaczycie co bedzie w meczu z Legią :D.
w sumie: realizacja obrazu bardzo dobra, dźwięk z trybun - no taki sobie choć wyraźnie słychać nieustający doping, komentarz - chwilami w ogóle nie związany z przebiegiem meczu...
a mnie najbardziej wnerwiają te "krakusy" (poza jakąs kraksą,co mówił na początku)
As obawiam sie, ze masz racje :))
Nigdy nie mialem porownania bo na inne mecze nie chodze, teraz widze, ze Legia to zawsze glosno jest :)
No i nie zapominajmy takze, o Waszych meczach, ze tak powiem, lekko cenzurowanych czasami (vide Wisla-Amica) ;-)
Olbrycht jest fatalny...Te Pasy...albo mowi,ze Nowak z Wisly,ze go wypatrzyl Smuda,ze Stawowy z Wisla majstra juniorow zdobywal,a po chwili"heh,to zabawne,ale patrzac na sklad Cracovii to co drugi pilkarz z Proszowianki"
Albo stadion"imienia Kaluzy"...zenada...
Nie oglądałem byłem na stadionie. Ale przynajmniej jedną rzecz można wytłumaczyć- tego nieszczęsnego SZCZACZARZA. Otóż w składach drużyn, które otrzymali dziennikarze, znalazło się tak błędnie wpisane nazwisko Łukasza. Z czego wniosek, że komentator nie zadał sobie nawet trudu przygotować się do pracy, bo jak to inaczej nazwać? A wystarczyło przejrzeć skład na www, lub poczytać relacje z ostatnich spotkań. Od razu komentator wiedziałby, kto w Pasach wolne. No ale wnioski z tego powinni wysnuć jego szefowie.
:) Genialne - podzielil kibicow w Krakowie na "Krakusow i Wislakow" :)))
Koledzy zza Blon, w telewizorni mowili, ze sie przerzucacie :) Typ to o Tobie bylo? :)))))
Aha,podobalo mi sie zblizenie na moich przyjaciol:) taki chlopak z dlugimi wlosami i sliczna dziewczyna :-) jeszcze przed meczem:) i ten "swir" ( w pozytywnym znaczeniu tego slowa" co od Focha siedzial:-)
Wrzucam kolejne kwiatki do ogródka:
1. Krakusy 300 razy
2. Józef Lucgarden
Polsat rulez!
o fajnie, nawet nie wiedzialem, a bylem - wygralismy z Zaglebiem w Lubinie...
Wiadomość zmieniona (20-06-04 01:45)
Czy ten gość nie mógł się choć troche przygotować? Według niego wygraliśmy oba mecze z Lubinem...
generalnie taka slaba "3 z plusem".
ooo jak fajnie Prezes w gore lecial... tego "live" nie widzialem :)
no i jednego zera niedopisałem...
Karolo napisał(a):
> :) Genialne - podzielil kibicow w Krakowie na "Krakusow i
> Wislakow" :)))
>
>
> Koledzy zza Blon, w telewizorni mowili, ze sie przerzucacie :)
> Typ to o Tobie bylo? :)))))
>
Olbrycht to stary kibic Legii.Podnieca się przy ich bramkach.Zobaczycie podczas Waszego meczu z Legią.Chciał błysnąć inteligencją i wbić bezsaensowną szpilę Wiśle i to zrobił.Drugim takim orłem jest Rosłoń. Laskowski uspokoił się po kilku "ciepłych" powitaniach na Reymonta.
PIERWSZA LIGA,
PIERWSZA LIGA,
CRA-CO-VIA!
dodo - zdaje sobie z tego sprawe. Zeby jeszcze madrze robil docinki w obie stronie. Ale gdzie tam... Jak nie o nas cos glupiego, to o Was lub Szczakowiance. No i raz jeszcze podkresle - jak komentator moze mowic "Craxa" i "Szczaksa"?
W 1 lidze transmisje będą o wiele lepsze . A najlepsza to będzie z meczu derbowego ., CRACOVIA ZA ROK W EUROPEJSKICH PUCHARACH --- pozdrowienia od kibiców Wisły
Panowie z C+ nie będą mieli wyboru!!!
Będą MUSIELI znać naszych zawodników i wyniki naszych meczy!
To nasza CRACOVIA będzie teraz mieszać w pierwszej lidze - mogę się założyć !!!
Każda drużyna będzie przyjeżdżała posrana na Kałuży - nie ma mocnych na taki kocioł jak ten wczorajszy , każdemu zmiękną nogi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)