tomecki napisał(a):
> Vasago:
> żartowałem:-)
> w Polkowicach liczę równiez na efektowne zwycięstwo coby
> paparuchy z C+ nie gderały, że jestesmy druzyna swojego boiska.
>
A dla mnie możemy w rewanżu przegrać nawet 0-3, choć jestem pewien, że jest to niemozliwe...
-
-
Estraklasa jest juz Nasza!!!!!!!!!!
Maniex: pewnie ze kupilem nawet nie wiesz jak dumnie nim wymachiwal, Cracovia łaczy pokolenia :)::):)
ale zmiazdzilismy dzis polkowiec!! az nie moglem sie nacieszyc!!
1 liga 1 liga CRACOVIA!
Dla mnie coś niesamowitego. Drużyna oparta na graczach 3 ligowych będąc beniaminkiem awansowała do I ligii. To fenomen!! Wierzyłem w ten awans, ale tak naprawde to się go nie spodziewałem. Full respect dla Stawowego, że potrafił z takich piłkarzy jak Arek Baran , Giza czy Bania zrobić tak wielkich graczy!! No i dla nich oczywiście też szacunek;-) bo zrobili ogromne postępy.
A Teraz BÓJCIE SIĘ CHAMY DO I LIGI WRACAMY!!
Jakie to przyjemne gdy znajomi dzwonią z gratulacjami!
Sam jestem zdziwiony ile osób dzisiaj się do mnie w tym temacie odezwało.
Jednym słowem - chwilo trwaj.
Niestety wyjeżdżam służbowo za granicę i aż do piątku nie będę miał dostępu do forum, takie swieto a ja bez świeżych informacji.
Ale w sobotę będę i będzie święto!
CRACOVIA PANY!!!!!
Pac-Man: ech, ciesz się, bo dziś mogłeś zabrać swojego ojca na mecz... Mnie na Pasy zabrał dziadek. I było to w ostatnim jej sezonie w I lidze. Niestety, dziadek nie doczekał ponownego awansu. Teraz ja wezmę syna. I znów ten pierwszy mecz w życiu będzie w I lidze!!!
ja z dziadkiem na pierwszy mecz w ekstraklasie już jestem ustawiony..
Gratuluje ...
a do mnie jeszcze chyba nie dotarło
Czekamy w Poznaniu pasiaki na mecz przyjaźni, usiądziemy sobie w jednym sektorze, po meczu napijemy się piwa, pośpiewamy. Zabierzcie do Poznania swoje dzieci, ojców (Pac-Man :)) matki, dziewczyny, żony
Każdy to powie, CRACOVIA rządzi w Krakowie
1 liga vita CRACOVIE!!
gratuluje awansu.
ale chcialbym tu zapytac, jak wyglada sprawa przyznania wam koncesji na I lige bo chyba na II macie warunkowo przyznana?? a jak nie spelnicie wymogow na jesien to u kogo bedziecie wynajmowac stadion tzn boisko.
chyba ze macie nadzieje spelnic wszystkie wymogi.
pytam z ciekawosci jak wygladaja plany takiej prowizorycznej modernizacji i prosze o wypowiedz tylko majacych cos konstruktywnego do powiedzenia
z gory dzieki
dyftong podoba mi sie Twoja postawa - zamiast glupio dywagowac na swoim forum zastosowales najlepsza metode - zapytales sie :)
Jesli chodzi o sprawe naszej licencji - pierwsze dzialania w celu uzyskania jej juz zostaly zrobione. Jutro ruszaja ekipy montowac swiatla, w tym rowniez tygodniu rozstrzygniety zostanie przetarg na rozbudowe plyty (baj, baj torze - przynajmniej w duzym kawalku). Jak i na montaz zadaszenia. Krzeselka to maly pikus - bo i tak byly planowane.
Finanse - chyba jasne - o to martwic sie nie musimy.
Sprawy bezpieczenstwa, przeniesienie klatki, dodatkowy monitoring i inne wymagane przez PZPN rowniez zostana spelnione.
Oczywiscie kazdy sobie zdaje sprawe, ze po ewentualnym awansie czasu mamy malo ale odpowiednia koordynacja prac pozwoli nam na czas wszystko zakonczyc.
Z reszta obserwuj nas uwaznie - za dwa tygodnie remonty, oprocz transferow, beda naszym glownym tematem do rozmow :)
eeeeeeeeeeeeeee
no to spoko. nie wyglada to tak zle jak mi sie wydawalo.
no to ze tak powiem :do zobaczenia na derbach:) i mam nadzieje ze na 100 lecie sie doczekamy prawdziwego stadiony przynajmniej jednego a moze i 2. i pokazemy calej Polsce co to sa prawdziwe derby
pozdro i narka
I masz racje - derby stulecia beda czyms czego jeszcze ten kraj nie widzial.
Bedzie to wielkie swieto pilki noznej, wydarzenie, ktorego chyba takze pilkarska Europa nie przemilczy. To beda naprawde Wielkie Derby...
Szkoda, ze bedziecie musili przegrac ;-))))))
A dlaczego szkoda, Karolo?
Będzie tak:
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/33_king_ksc.gif[/img]
Gratuluje i dzieki za wiele milych slow podczas meczu jakie uslyszalem od wielu kibicow Cracovii. Atmosfera byla super i ciesze sie ze bylem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)