A ja życze wszystkiego najlepszego......
No i niezła jest ta CRACOVIA....
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
-
-
13 CZERWCA
Cracovia uosabia sobą wszystko co krakowskie -tradycje niezłomność .W trudnych czasach nie rzucała sie w ramina pierwszym lepszym ale trwała zawsze .Dzis u progu 100 lecia stoi przed szansa powrotu na należne jej miejsce w ekstraklasie.A ona ciagle taka sama biało - czerwona chodz czasy są inne i pełno korupcji miedzianej czy tez korupcji czarnej zyrownej Ona nie daje sie i temu.
Wiem wierze ze powracajac do 1 ligi zadomowimy juz tam na dobre - bo tam nasze miejsce .
1000 lat klubie moj -zdrowia dla działaczy i kibiców - DZIS NIE JEST TWOJE ŚWIETO TO ŚWIĘTO KRAKOWA i wszystkiego tego co w Krakowie najlepsze
O Cracovio!
Milosci, Wiary i Walki, a xstraklasa bedzie nasza.
Ukochana moja Cracovio! Jakich słów mam używać, aby wyrazić to co czujemy , my wierni kibice, całe zastępy oddanych ci ludzi rozsianych po całym globie ziemskim i ci , którzy na zawsze zamieszkali w Królewskim Stołecznym Mieście Krakowie? Święte jest i męczeńskie imię Twoje ! Miejsce, które obrałaś zwiemy Ziemią Świętą, do której pielgrzymujemy, my oddane Ci do końca i bezgranicznie ufne dzieci, niczym do źródła życia duchowego i krynicy nadziei na lepsze czasy. Rośnij nam w słiłę i potęgę, a my u stóp Twoich okrzepniemy, wytrwamy najgorsze i nie najlepsze czasy, które nas Polaków dosięgły. O Najjaśniesza, Dostojna, Biało-Czerwona, Wielka, stojąca na straży honorowej, Niepodległa i Godna.
1.000 LAT UKOCHANA CRACOVIO W BLASKU I CHWALE !!!
HEJ HEJ CRACOVIA!!!!
BYLIŚMY JESTEŚMY BĘDZIEMY!!!!
wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]CRACOVIA CRACOVIA KOCHANY KLUBIE NASZ...!!!!![/b]
WSYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
Wiadomość zmieniona (13-06-04 11:06)
1000 LAT!!!!!
z Cracovia jak z winem, czy białe, czy czerwone - im starsze tym lepsze:))))
I liga I liga I liga - C R A C O V I A
to najpiękniejsze życzenia :)
a co mi tam...
10 000 lat moja ukochana Cracovio!!!
Wszystkiego najlepszego i 1000 lat dominacji w europie!!!!!
Cracovio....zycze jeszcze wielu lat szczescia i pomyslnosci i dobrobytu..przy okazji dziekuje Ci za wszystkie chwile wzruszen i gleboko wierze ze ta najwazniejsza w moim zyciu chwila zwiazana z Toba nastapie niebawem
Cracovio tys moja Królową
1000 lat
Jak byłem młody (ok 5lat) i głupi to zawsze zastanawialem sie dlaczego mój śp. dziadek tak bardzo kochał CRACOVIĘ.
Teraz już wiem
CRACOVIO są rzeczy których za pieniądze kupić nie można, obyś nadal je miała!!!
1000 lat!!!
Cracovia jest jak wino
wszystkiego najlepszego
Wszystkiego Najlepszego i PASIASTEGO !! I LIGI !! LIGI MISTRZÓW !! STADIONU NAJWIĘKSZEGO !!!
MOJE SERCE ZAWSZE BYŁO JEST I BEDZIE PASIASTE !!! KOCHAM CIE CRACOVIO !!!
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
TYLKO PASY!
Wszystkiego NAJ!!! NAJ!! NAJ!!! 1000 lat
AWANSU!!! STADIONU!!! LIGI MISTRZÓW!!!
[b]MISTRZOSTWA POLSKI !!!!![/b]
i mogę odejść ;p
wszystkiego najlepszego..
mistrzostwa Polski w 2006 r.
sukcesów w rozgrywkach LM w 2007 r.
Pucharu Europy w 2008 r.
moja Cracovio..
bądź pierwszym klubem Polski, który pokona Europę..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)