Stal Rzeszów - Ruch Chorzów
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św.
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce
Ruchu nie lubię , a już po tym jak sprzedali mecz Lubinowi to zycze im z całego serca spadku do 3 ligi ...
z nastepnej pary wolę KSZO ...
potem oczywiście Areczka ...
i na końcu Radomiak ...
zobaczymy co z moich zyczeń sie spełni ...
:-)
-
-
Baraże o II ligę ...
Pozwolicie ze dam swoje typy:
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów: Pozostanie Ruchu
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św. : Pozostanie Stasiaka
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia : Raczej zostanie Arka
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce : Wejscie Radomiaka
ja myśle że będzie tak:
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów: Pozostanie Ruch chociaż będzie dobra walka
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św. : Pozostanie Kszo Ceramika
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia : Areczka
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce : Radomiak
Niestety Robert nie moge sie z tobą zgodzić co do Ruchu-według mnie powinna taka ekipa pozostać w 2 lidze.Patrze oczywiście przede wszystkim pod względem kibicowskim...
Pytanie, czy Radomiak nawet jak wejdzie w barażu - dostanie licencję na grę w drugiej lidze, bo ponoć z finansami u nich cieniutko...
A ja bym chciał żeby Ruch poleciał w cholerę...
w drugim barażu też chciałbym że by wyleciał drugoligowiec - Stasiak KSZO czy jak ich tam zwą to przekręt od samego początku i ich miejsce jest w trzeciej lidze (albo i niżej) - tylko gdzie jest Janikowo???
trzeci baraż to oczywiście Arka Gdynia i mam nadzieję że to się spełni
no i w czwartym barażu nie wiem kto wygra i powiem szczerze że mnie to mało interesuje....
Pobawie się w typera :
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów - [b] Ruch zostaje[/b]
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św.- [b] Awans Unia Janikowo[/b]
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia - [b]a co mi tam:-) Arka zostaje [/b]
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce- [b]Tłoki zostają[/b]
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów -zostaje Ruch
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św.-wchodzi Unia
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia -oczywiście zostaje Arka!!!! :)
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce -wchodzi Radomiak
Ja bym nie chciał, żeby Ruch poleciał do III ligii. Badź co bądź jest to jeden z najbardziej zasłużonych klubów w Polsce i jego miejsce jest w I lidze razem z nami. Arka oczywiście musi się utrzymać - swoją drogą ciekawy meczyk się zapowiada ze śląskiem:D Reszte meczy to obojętne kto wejdzie a kto spadnie dla mnie nie ma różnicy między Tłokami czy Radomiakiem. I to i to to jakaś lipa... spać powinny obie.
a ja sie boje ze Areczka nie da rady......:-((((
pech ze kluby z duzych miast z dobrynmi ekipami na siebie wpadaja a wiocha gra ze soba
Ech, a ja nie chcę typować, bo w jednej z par inaczej podpowiada serce, a inaczej rozum....
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów Ruch
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św. Kszo Ostowiec
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia ARKA :--))))))))
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce RR
tak bym chcial i tak bedzie.jeszcze przed koncem ligi osobiscie uwazalem ze pilkarsko Slask jest gorszy od U.Janikowo - mam nadzieje ze to sie sprawdzi.
Mam nadzieje że Radomiak nie wejdzie ,a jesli nawet uda mu się wygrac dwumecz to raczej nie dostanie licencji.
Dlaczego uważacie że Śląsk jest lepszy piłkarsko od Arki?
moim zdaniem Arka okaże swą wyższość i po remisie we Wrocławiu u siebie pyknie Śląsk
Janikowo leży 20 km.na płd-zach. od Inowrocławia (60 km na płd. od Bydgoszczy) ale Stasiakowi nie da rady .Połowa składu to armia zaciężna min. z Płocka i po sezonie większość wraca na stare śmieci ,więc nie będą umierać za Janikowo.Po za tym mister Stasiak już się oto postara...
Stal Rzeszów napewno nie da rady Ruchowi
A Tłoki mają lepszy skład i przede wszystkim kaskę więc Radomiak może za rok?
Ja to widzę tak:
Stal Rzeszów - Ruch Chorzów
Też bym chciał żeby Ruch poleciał za sprzedanie meczu z Zagłębiem - jakby sami prosili się o ten spadek...Wydaje mi się jednak, że Ruch to wygra.
Unia Janikowo - Stasiak/KSZO Ostrowiec Św.
Nie wiem co prezentuje Unia Janikowo, ale wydaje mi się, że KSZO powinno wygrać.
Śląsk Wrocław - Arka Gdynia
Niestety Arka ma pecha bo prawdopodobnie trafiła na najsilniejszego rywala i nie chodzi mi tu nawet o markę. Od kliku lat w Śląska grupa trzeciej ligi jest chyba najsilniejsza. Z Zagłębiem Sosnowiec, które przeszło ten sezon jak burza nie mieli żadnych szans...Mam nadzieje, że Arka wygra i się utrzyma, ale na pewno czeka ją trudna przeprawa.
Radomiak Radom - Tłoki Gorzyce
Dla atrakcyjności rozgrywek wskazane jest by awansował Radomiak. Trudno w tym meczu wskazać faworyta...
Janikowo jest koło Inowrocławia - Woj. Kuj-Pomorskie.
Jest tam jeden z większych polskich zakładów sodowych. O ile obecnie nie największy.
Ludności to ma tyle co kot napłakał - aż 9170 - wg spisu powszechnego. Dobrze chociaż że ma prawa miejskie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)