oby tak dalej!!!!
-
-
Piotr Bania - król strzelców sezonu 2003/04 GRATULACJE!
Gratulacje dla Piotrka, no a ta ostatnia bramka ze szczakowianką to piękne ukoronowanie jego tytułu. Jeszcze raz GRATULUJE !!!!!!!
Gratuluje i życzę Króla Strzelców w 1 Lidze /w tym dwa hat-triki w derbach/ oraz debiutu w reprezentacji.
Gratulacje !!!
Życzę mniej więcej tylu bramek w ekstraklasie !
Gratulacje! Teraz baraże, a następnie detronizacja Żurawia!
Piotrek Bania ciągle się rozwija. Ma instynkt rasowego napastnika, pięknie wychodzi do podań, potrafi z każdej pozycji zaskakująco strzelić. Szkoda tylko że trochę za wcześnie się urodził. Gratulacje! ;-)
Gratulacje, za te 18 bramek, a to jeszcze nie koniec...
A w przyszłym sezonie życzę korony strzelców w ... (nie będę pisał, ale wszyscy doskonale wiemy).
Szacunek i gratulacje, szczególnie za bramki z Podbeskidziem i Szczakowianką.
Gratulacje dla Baniowego. Sposród tych 18 zdobytych bramek conajmniej dwie były godne filmowych kamer (Piast Gliwice na wyjeździe i ostatnia ze Szczakowianką). Oprócz tego kilka było ładnych a przede wszystkim ważnych, choćby gol na 1-2 z Podbeskidziem...
gratulacje Piotrek jeszcze ze 3 bramki Polkowicą !!!!!!!!!!!
!! Gratulacje !!
2003/2004 - Król strzelców II LIGII
2004/2005 - Król strzelców I LIGII ;]
Ja z góry Cię Piotrek przepraszam za chwilę zwątpienia wewnętrznego nie okazywanego (co jestem dumny)i najszczersze gratulację !!!
Bania - i wszystko jasne !! !!
Pozdro, dużo zdrowia i spełnienia marzeń
Piotrze
Bardzo dziękuję za wszystkie osiemnaście razy.
Dzięki za walkę przez cały sezon.
pozdrówka z łodzi
cała łksa za wami pokonacie tę wioskę i wracajcie do 1 ligi tam jest wasze miejsce mam nadzieję że my też yam dołączymy i znowu popatrzymy sobie na meczyk z zajebistą oprawą
jeszcze raz pozdro
od łksy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)