Dementor : for you
-
-
POLKOWICE MAJĄ 300 BILETÓW
Robinksc! Oki, my możemy sobie dopingować na stadionie, ale nasi piłkarze przecież nie będą tego słyszeć, chyba, że im się takie słuchaweczki przyczepi:D. Przecież ten cały doping jest głownie dla nich! Ale nadal podoba mi się pomysł z telebimem.
Wiadomość zmieniona (13-06-04 19:49)
kto ma jechać i tak pojedzie !! bo wyjazd to wyjazd a telebim to telebim !!
Wednesday nie zrozumiałes mnie. Ustawienie takiego telebimu nikomu nie przeszkodzi w wyjezdzie i nie bedzie miało wpływu na doping dla naszych. Poprostu nie ma takiej mozliwosci zebysmy wszysyc tam pojechali, Wiekszosc zostanie w Krakowie. Ja zapewne pojade (z biletem czy bez) ale chciałbym żeby inni mogli wspólnie oglądać.
Robinksc! Po pierwsze nie "zrozumiałeś", tylko "zrozumiałaś", bo jestem dziewczyną, a po drugie- teraz się z Tobą zgadzam w 100%. Sama chyba nie będę mogła jechać i też chętnie obejrzę ten mecz na telebimie.
pozdrowienia
Z tego co wiem to mocna ekipa z Poznania zjawi się w Polkowicach.
Wszysy do Polkowic, ale najpierw w Krakowie lanie 4-0 !
Dziś wieczorem w Polsacie Sport Mateusz Borek i Roman Kołtoń oceniali szanse obu drużyn w barażach o I ligę. Kołtoń powiedział, że na podstawie tego co ostatnio oglądał bez wątpliwości z pozycji faworyta baraży wystartuje Cracovia.
ich limit biletów dla kibiców cracovii mam szczerze głeboko w dupie...:)
do polkowic jedziemy z biletami i bez biletów,nie zależnie od tego czy będą gadać ze nas nie wpuszczą jedziemy do polkowic tak jakbysmy mieli jechać na mecz do wieliczki:):):):)
Wszyscy do polkowic!!!!!!!
rozjebać górnika:):):)
Wojciech Stawowy kibicował Polkowicom
Po wygranym meczu ze Szczakowianką, kiedy Cracovia już zapewniła sobie udział w barażach o ekstraklasę, trener Wojciech Stawowy usiadł przed telewizorem i z zainteresowaniem obserował starania Polonii, Świtu i Górnika Polkowice o zachowanie miejsca w ekstraklasie lub przynajmniej o zapewnienie sobie barażów. Oczywiście Stawowy patrzył na te zmagania pod kątem rywalizacji jaka czeka za tydzień jego zespół. Komu wówczas ,kibicował"?
- Kibicowałem, by Polonia utrzymała się w lidze autoamtycznie, a w zmaganiach o baraże trzymałem kciuki za Polkowice - mówi Wojciech Stawowy. - Nie ukrywam, że właśnie z tym zespołem chciałem się zmierzyć. To oczywiście jeszcze o niczym nie świadczy, taki baraż to loteria, sprawa dyspozycji dnia. Grymasić nie można, kto by się nam nie trafił, to trzeba by było z nim grać. Nie chcę być zarozumiały, ale uważam, że z każdą z tych drużyn Cracovia miałaby duże szanse. I takie szanse ma z Górnikiem, bo przecież skoro chcemy grać w I lidze, to nie możemy się bać zespołu, który był w niej jednym z outsiderów.
- Ale przez sam fakt, że Górnik w tej lidze grał, ma większe doświadczenie. Życie uczy, że to jednak zespół z tej wyższej ligi ma więcej atutów.
- My po awansie do II ligi budowaliśmy zespół nie z myślą o utrzymaniu się, ale pracowaliśmy nad takim składem, który mógłby się włączyć do walki o ekstraklasę. I doceniając oczywiście doświadczenie Górnika zwracam uwagę na to, że my mamy piłkarzy z pierwszoligowym stażem, takich którzy grali nie raz o wysokie cele. No i mamy to co jest naszą największą siłą, swój styl. Jesteśmy zespołem, który umie walczyć o zwycięstwa, a jak jest w dobrej dyspozycji, to te zwycięstwa osiąga. To widać było w wielu ostatnich meczach. Co do charakteru, to najlepiej świadczy o nim wygrana w Bełchatowie. To był taki nasz bardzo trudny, ale zwycięski mecz. Z Górnikiem może być podobny.
- Transfery Cracovii różnie były oceniane, ale teraz widać, że tacy piłkarze jak Drumlak czy Przytuła osiągnęli najlepszą formę w decydującym momencie.
- Wiadomo było, że jak oni do nas przychodzili, to mieli zaległości treningowe. I ja wiedziałem, że na początku trudno będzie im pokazać taką grę na jaką liczyłem. Ale jednocześnie wiedziałem co oni potrafią zagrać. I jeżeli teraz osiągnęli tę optymalną formę, to jest to dla nas kluczowa sprawa.
- Ale w pierwszym meczu barażowym zabraknie piłkarza, który prezentował się najlepiej, Bojarskiego...
- Oczywiście wolałbym mieć Marcina w składzie. Skoro go nie będzie, to znaczy że na swoją szansę czeka aż trzech spragnionych gry piłkarzy: Makuch, Dudziński, Nowak. Może właśnie ktoś z tej trójki będzie bohaterem pierwszego meczu? A Bojarski jak wróci na rewanż, to wierzę, że zrobi coć, co przesądzi o naszym końcowym sukcesie.
- Zespół wytrzyma obciążenie psychiczne?
- Ta nasza psychika stawała się mocniejsza z każdym meczem. Przecież my przeżyliśmy w tej lidze tak wiele, że tu dla słabych nie było miejsca. No i teraz każdy wie jak dużo w jego życiu może zmienić ten awans. Nie wyobrażam sobie, by ktoś takiej szansy życiowej mógł się wystraszyć.
- Ostatnio pojawiło się trochę zamieszania w drużynie w związku z zatrudnieniem na stanowisko dyrektora sportowego Albina Mikulskiego. Czy macie już wypracowany model współpracy?
- Teraz ważne są tylko baraże, reszta spraw musi poczekać. O tym, że właściciel i prezes klubu chcą zatrudnić trenera Mikulskiego dowiedziałem się oczywiście wcześniej. Ale jak ma wyglądać praca w poszerzonym zespole jeszcze nic nie wiem. Może to jest tak, że już nie mam tak dużego zaufania u właściciela jak to było na początku sezonu? Może być i tak, że wcale nie muszę wypełnić do końca kontraktu, który mam do 2007 r. Jedno jest pewne, dopóki jestem odpowiedzialny za tę drużynę, to nie pozwolę jej nikomu ,dotknąć". W końcu to trener wygrywa bądź przegrywa i o ile splendory się dzieli, to porażki zawsze są zapisane tylko na jego konto. Ja odpowiadać chcę - choćby i ,głową" - tylko za to, co sam zrobiłem.
Źródło: Janusz Kozioł - Gazeta Krakowska
Czy bedziecie mieli jakieś bilety w Polkowicach? Troche by sie ich przydało. Ewentualnie czy można u kogoś u Was zamówić, a rozliczylibyśmy się na miejscu? Kilka osób od Nas (e-Lech`02) na pewno sie wybierze i potrzebujemy Waszej pomocy w nabyciu biletów.
Pozdro!
LUDZIE! ŻADNEGO TELEBIMU! WSZYSCY JEDZIEMY DO POLKOWIC! JESLI NAM NIE POWIEKSZA KLATKI NA TYLE ILE CHCEMY TO SOBIE SIADZIEMY TAM GDZIE CHCEAMY! TAK JAK W GORZYCACG LEWARTOWIE ITP.
a ilu wogule jest chetnych i kiedy będzie mozna kupic bilet do Polkowic?
Chętnych na pewno będzie więcej niż biletów.
Kiedy beda bilety
nie róbcie problemu z niczego po prostu trzeba wyjechać do Polkowic nie 5 a 7 g przed meczem. Polkowice nie mają pewnie identyfikatorów. Więc kupi się normalnie w kasie.
Za "Tylko Pasy" : Polkowice jak dotąd zamówiły całe DWA bilety...
no ba! rekord wyjazdowy im sie szykuje!
te dwa bilety to zapewne zamówil ten kibic, który na reymonta w pojedynkę był.
a'propos tego człowieka - w jego kolekcji szali w centralnym miejscu wisi nasz szal :):):)
"Polkowice jak dotąd zamówiły całe DWA bilety..."
no i choćby to pokazuje, komu należy się miejsce w pierwszej lidze...
tacy dwaj no może nie ma się co cieszyć ... może go komuś z nas skroił :)))
Ale Widziałem go Canal+. Fajnie że u nas będzie, chyba by tego nie przepuścił.
A chyba wiślaki mu zabrali przed meczem Polkoiwic w Krakowie jakas mala flage... bez sensu.
Wiadomość zmieniona (16-06-04 16:33)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)