Jak w temacie...
-
-
Bojar - która to była jego kartka, zagra w barażach, czy nie???
nie :(
7 kartka-jeden mecz pauzy...
**** :(
o kure ocenzurowało mnie, no cóz słyszalem juz gorsze przekleństwa!
(powiedzialem g ó w n o, tylko nie po naszemu :) )
Wiadomość zmieniona (11-06-04 22:00)
7 kartka to niestety 2 mecze pauzy:(((
Dramat! Kto go zastąpi?
10 kartka to 2 mecze pauzy.
7=1.
no to na wyjazd na szczęście Bojar będzie, a u nas zastąpi go zapewne Makuch
Mamy taką pakę, że nie nie ma problemu - Maki zastąpi Bojara - w końcu polkowice grają bez dubickiego i patera....
A swoją drogą całość bluzgów skupi się na nawotczyńskim hehe :))))
zaden Makuch,tylko PAWEL NOWAK !!!
szkoda, bo ja od kilku meczy mam wrazenie ze Bojarskich mamy przynajmniej dwóch na boisku, wszedzie go(ich) pełno. a dzis było widac ze cala druzyna go "szuka" podczas konstruowania ataku, no coz to moze byc ten pozytyw ze sie wreszcie oducza i znajda Nowaczka np. ;)
W druzynie gra 11 chłopa i nie ma ludzi niezastapionych, wiec mysle ze no problemo
A czy w meczu barażowym,ktoś z naszego zespołu bedzie pauzował za kartki?Czy teraz jest ktoś kontuzjowany?
Poza Bojarskim wszyscy mogą grać - w przerwie zostali zdjęci zagrożeni wyeliminowaniem przez kartki - Baran (miał 9 - 10 ta to pauza w 2 meczach), Skrzyński (3 - ostatnie 2 w jesiennym meczu z Jagiellonią!!), Bania (3)
ale moge powiedzic ze nowak nie gral zbyt rewelacyjnie! ale mial duza przerwe to go usprawiedliwia!!
Zgrożeni kartkami w perspektywie meczów barazowych:
Makuch - 3 żółtka
Świstak - 3 żółtka
Węgrzyn - 9 żółtek
Skrzyński - 3 żółtka
Baran - 9 żółtek
Bania - 3 żółtka
Dudziński 3 żółtka
Nie jest dobrze, ale z drugiej strony w Polkowicach
Dubicki - zawieszony za czerwień ( nie wiem na ile meczów, ale raczej napewno w pierwszym barażu nie zagra)
Pater - kontuzjowany, ale cholera wie jak bardzo:-)
Nawotczyński - zszedł wczoraj z boiska z kontuzją, ale tez cholera wie czy z poważną:-)
Ponadto nie wiadomo jak w Polkowicach wygląda sprawa żółtych kartek ( trzeba by zobaczyć na 90 minucie chociaz oni tam często sie mylą:-) )
Nie ma co patrzeć na Polkowice. Zajmijmy się naszą drużyną. Upadł jeden z filarów zespołu. Oddałbym 6 wczorajszych bramek za możliwość występu Bojara. To fatalna wiadomość, oby nie miała opłakanych skutków.
Pawka z Makim go godnie zastąpią, a na wyjezdzie juz bedzie gral :)))))
Spokojnie sobie bez Bojara poradzą!!! A za to w rewanżu napewno coś ustrzeli.
A ja uważam , że jest co patrzeć na Polkowice ( czytaj kartki). Bez Dubickiego i Patera ta druzyna traci jakieś 20% swojej i tak niskiej wartości sportowej, kto oglądał mecze jesienne w C+ to widział jak oni grali bez wzmocnień z Reymonta. Zreszta uważam, że trafilismy najlepiej jak moglismy ( druzyna chyba jednak najsłabsza w I lidze, w końcu przegrali nawet z Widzewem, a ponadto co nader istotne nie wciągnięta prawdopodobnie w żadne UKŁADY typu wójcikowo- grajewsko-bońkowe)!!!!
Ważne żeby zrobić dobry wynik u siebie, gdyz Polkowice punkty zdobywali głównie na swoim boisku. 2:0 lub 3:0 ( ale mi się marzy) powinno na rewanż wystarczyć. W końcu nasza najwyższa porażka na wyjeździe w tym sezonie to......0:1.....a do tego w meczach tych jak wynikało ze sprawozdań wynik winien byc conajmniej 3:1 dla nas.....reasumując powinno być dobrze:-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)