Typie, z wkiekszosci Twoich postow na tym forum wynika ze nie jestes wart tego zeby z Toba dyskutowac, ale postaram sie spokojnie cos Tobie wyjasnic:
-czy wedlug Ciebie Cracovia zaplaciła Królowi żeby powiedzial, ze on juz nie chce grac w Szczakowiance,i ze ma oferty z zagranicy i nie przedluzy konktratku z zespolem z Jaworzna..???? (bo to dla Twojej wiadomosci bylo powoidem tego ze zasiadl na trybunach)
-czy moze uwazasz ze Szczakowianka miala wielke szanse na baraze, tylko Cracovia zaplacila zeby obnizyc ich morale i chec do gry...???? bo wedlug mnie Szczakowianka w tym meczy nie grala o nic.(dlatego brak motywacji)
nie obchodza mnie zawirowania w Jaworznie, i ich sytuacja..tylko na Twoim miejscu ostrozenijszy bym byl w ferowaniu wyrokow o tym czym Cracovia kupila mecz czy nie, bo jednym Twoim argumentem (co prawda nie sformulowany tu na forum) jest to ze ty kibicujesz druzynie z drugiej strony blon i to Cie czyni uprawnionym oczerniac Cracovie..nie tedy droga.
a tak ode mnie mala rada..moze zamiast produkowac sie i caly czas zasmiecac nie swoje forum, wybralbys sie raz na mecz swojej dryzyny co..???? moze tam sie bardziej przydasz
pozdrawiam
-
-
Cracovia-Szczakowianka 8-1 !! BARAŻE !!!!!!!!!!
Jake Blues:
Błąd: A.Kubik i Rząsa zadebiutowali sezon wczesniej ( mecz z Tarnovią 5:0 Rząsa nawet gola strzelił:-) ) taki ostatni mecz w sezonie o nic trener wystawił paru juniorków:-)
A to 9:0 ze Stadionem Kielce było w III lidze rekordem, w II lidze wg mnie rekordem jest 9:1 z Warmia Olsztyn
Pozdro
Pac-man --- i wszystko jasne
SZACUNEK DLA WAS I DLA WASZYCH PILKARZY......
MIELISCIE ZAJEBISTY DOPING,....
ZYCZE WAM AWANSU....DO 1 LIGI...........
TO CO WCZORAJ GRALI NASI PILKARZE {SZCZAKOWIANKI} TO SIE NORMALNIE NIE DA.............PLAKAC SIE CHCIALO..........I SMIAC......SZKODA ZE JESZCZE 2 BRAMEK NIE STRZELILISCIE BYLBY PIEKNY WYNIK 10-1
.........HAHAHAHHAHAHAHAHAHA............
ARKA-SLASK TO BEDZIE CIEKAWY MECZ....ALE MOWIAC SZERZE MALE SZANSE MA ARKA ZE SLASKIEM................TAK MI SIE WYDAJE.............
BRAVO DLA LECHA.........ZA SUPERPUCHAR.........
BRAVO............
POZDRO.Z JAWORZNA...
czy mecz byl sprzedany watpie, bo poipierwsze za wysoki wynik, a nasi pilkarze wychodzili juz z glowami spuszczonymi do meczu. Wiec to z naszej strony byl brak zaangazowania.
Po drugie jesli mecz bylby sprzedany to wystawili by drugi sklad??
Watpliwe w sumie trzeba czekac i wszystko sie wyjasni u nas w klubnie chyba , ze dopiero 25 czerwca.
Bóg Odda Nam Sprawiedliwosc
XYTRASS BYLES WCZORAJ NA MECZU.....
NIE MOW MI Z E NASI PILKARZE BYLI AZ TAK WCZORAJ SLABI....NIEWIERZE......
Zanim jednak ktoś uzna rezultat tego meczu za podejrzany, trzeba pamiętać o jednym : Cracovia zagrała wczoraj naprawdę znakomicie.
PRZEMYSŁAW FRANCZAK
źródło: tempo
Heheheh tak na nas ganiliscie ze my kupujemu buahahah, a teraz sie tak podniecacie.
Widze że wy w Krakowie to bardzo obiektywny jesteście bo czym się w końcu róznił mecz radomsko-zagłebie od cracovia-szczakowianka ? tak samo piłkarze z radomska sie podkładali Lubinowi jak i ci ze Szczakowy wam, tyle tylko że Lubin pudłował niemiłosiernie a wam to wchodziła każda piłka (tzn Bledzewski starał sie tak (nie)złapać jak mógł a bramkarz radomska odwrotnie ...he he he) i jak czytam tam w radomsku był przekręt i pomstowaliśie na wszystkich a u was nie, wszystko było ok, zycze w takim razie nadal dobrego samopoczucia ....
FIKUS wyluzuj - przeczytaj na spokojnie... wydarzenia ukladaja sie tak:
Szczakowianka zostaje zdegradowana o jedna kategorie i dodatkowo traci 10 punktow...
Pod koniec sezonu w walce o awans licza sie Pogon, Zaglebie, Belchatow, Cracovia i Szczakowianka...
Pojawia sie bardzo wiele opinii o nieuczciwym przebiegu rywalizacji w walce o awans, (afera z Polarem - Zaglebie powszechnie uwazane jest za klub ktory kupuje mecze by wejsc do I ligii)
Cracovia nie kupuje... ale sklada propozycje trenerowi Albinowi Mikulskiemu... reszte juz znasz
Decyzja PZPN o degradacji Szczakowianki jest niezgodna z regulaminem PZPN i Polskim prawem... najprawdopodobniej 25 czerwca sad uniewazni ta decyzje, bedzie sie to wiazalo z przywrceniem Szczakowianki do I ligi niejako automatycznie, wniosek z tego taki ze w meczu z Cracovia Szczakowianka nie musiala nawet sie starac bo ma zagwarantowany powrot do I ligii a dla Cracovi wazny jest bilans bramek...
Co tu powiedziec wiecej, mozesz sie zzymac, wyzywac a i tak podejrzenie pozostaje... moze zrozumiesz jak to jest kiedy ktos posadza Twoja druzyne o handlowanie... i nastepnym razem ugryziesz sie w jezyk...
belka FIKUS, belka! a nie zdzblo!!!
Faf
Dla Cracovii nie byl wazny bilans bramek...
Liczy sie bezposredni wynik miedzy druzynami jak maja taka sama ilosc punktow...
Cracovia - Belchatow 0:0
Belchatow - Cracovia 0:2
Jak sam widzisz bilans bramkowy nie byl wazny
normalnie żyłem tym meczem przez ostatnie kilka dni, zastanawiałem się jaki będzie wynik. Myślałem że możemy nawet przegrać, na meczu szczakowianka grała jakby s.ę jej nie chciało. W gazecie napisali że będą grali o prestiż no ale chyba im nie wyszło)). Teraz zostaje tylko nam baraż, modliłem się żebyśmy nie wpadli na Polonie bo to by było bratobójstwo, w ogóle najlepiej to było by wpaść na świt ale mówili na meczu że górnik jest troche rozbity. Mam nadzieje że awansujebo jak nie to może na się drużyna rozwalić trener odejść a wtedy to byśmy się znowu miotali w środku tabelii a po kilku latach spadli.
I lkga I liga Cracovia!
normalnie żyłem tym meczem przez ostatnie kilka dni, zastanawiałem się jaki będzie wynik. Myślałem że możemy nawet przegrać, na meczu szczakowianka grała jakby s.ę jej nie chciało. W gazecie napisali że będą grali o prestiż no ale chyba im nie wyszło)). Teraz zostaje tylko nam baraż, modliłem się żebyśmy nie wpadli na Polonie bo to by było bratobójstwo, w ogóle najlepiej to było by wpaść na świt ale mówili na meczu że górnik jest troche rozbity. Mam nadzieje że awansujebo jak nie to może na się drużyna rozwalić trener odejść a wtedy to byśmy się znowu miotali w środku tabelii a po kilku latach spadli.
I liga I liga Cracovia!
Szczakowianka w porównaniu z RKS nie była slaba i wcale nie usuwała sie pilkarzom Cracovii ( jak to robili byli zawodnicy RKS w meczu z lubinem).
Do momentu straty 1 bramki mecz byl wyrównany i SZczakowianka mogla pokusić sie nawet o bramkę.
Meczu na 8 bramek nie kupuje sie. 2-0 to jest spoko wynik na handelek.
Rezerwowi nie sprzedają meczu , a grali.
Kubek - wasi grajkowie nie potrafili z 2 metrów strzelać bramki z RKS. Takie pattałachy jakich malo jest w III lidze.
Pogoń też wam wczoraj pokazała gdzie jest wasze miejsce wiec spitalaj stąd i obmyśaj plan jak sie pokazać z lepszej strony w przyszlym sezonie.
Bo na 100 % w Krakowie sie nie pojawicie.
Wynik efektowny, ale trzeba szybko o nim zapomnieć. Ważne są teraz tylko te bramki, które strzelimy Polkowicom. Wysuwanie jakichkolwiek wniosków co do formy Cracovii na podstawie meczu ze Szczakową jest błędne. Wydaje się, że Szczakowianka po prostu zagrała bez motywacji; wiadomo, że w Jaworznie nadal niezbyt dobrze z kasą, więc dlaczego niby mieliby grać z "zębem"? Dla nich był to po prostu ostatni mecz dla klubu z którym właśnie się żegnają, lub który jest im coś winien. Doszła do tego determinacja Cracovii, dla której był to bardzo ważny mecz; do tego nam wszystko wychodziło. Taki sam wynik mógł być np. z Arką na jesieni (zamiast 0:0), niestety wtedy nic nie chciało wchodzic między słupki a wczoraj wręcz przeciwnie.
Ważne, żeby tym zwycięstwem się nie zachłysnąć. Dalsza droga może być równie kamienista jak ta dotychczasowa.
Co by nie powiedzieć to brameczka Bani była okrasą całego sezonu Cracovii.
BANIA KRÓL.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/23_klaszcze_ksc.gif[/img]
:-) ;-) ..idz płakać w zaciszne miejsce ;-) ;-)
wku....... mnie to jak niektórzy piszą ze mecz ustawiony itp. prawda taka ze szczaxa sie podłamała bo pasy szczeliły 2 gole w przeciągu 2 minut !! no i nienalezy zapomnieć ze wiekrzość pasom w tym meczu wychodziło
CRACOVIA PANY !!!!!!!!!!!
Ale się bardzo cieszę z baraży mogła Cracovia wejść bezpośrednio ale niestety taki pan *** Żyro gdyby nie sędziował w meczu z Pogonią to by było oki i może by coś z tego było np poruwnujac ten mecz z jaworznem do gorzyc to wielki sukces ale ja widze cos w tym dziwnego :>
Bezgraniczne sa tylko dwie rzeczy: rozpacz i ludzka glupota. Czytajac niektore z powyzszych wpisow gosci na tym forum dobitnie mozna sie przekonac o slusznosci powyzszej tezy.
Musze pogratulowac fantazji dzieciakom, ktorze z wyjatkowym znawstwem pilki noznej pisza o "zakupie dokonanym przez Cracovie". Macie fajne loty, chlopaki. Powiedzcie mi, to tak samo z siebie, czy cos palicie?
Co do tekstow komentatorow, to ja tam slyszalem jedynie przytyki do prezesa Fudaly, ktory zreszta nie pierwszy raz odstawia ten sam numer z odsunieciem od skladu zawodnikow, ktorym koncza sie kontrakty (vide Krzysiek Przytula). Tylko co, mamy przeprosic cala lige za to, ze prezes Jaworzna to pol-debil?! No sorry...!
TYLKO PASY!
gratuluje obiektywizmu. byc moze rzeczywiscie nie kupiliscie meczu ale szczakowianka nie zrobila doslownie NIC by go wygrac. tak czy siak sprawa jest smierdzaca i nic tego nie zmieni
depesz - no a czego spodziewałeś się po tych gościach? Najbardziej rozbrajający są fani drużyny z drugiej strony pastwiska , którzy zupełnie jakby zapomnieli ,że ostatnie 2-a awanse w 1988 i 1996 ich klubu (a już zwłaszcza pierwszy) śmierdziały jak mecz RKS-Lubin. Zresztą pierwszy z nich opisał w prasie niejaki Bodzioch(obecnie Piast Gliwice)
Ja nie twierdze ze kupiliscie, ja mowie ze ludzie mowia... zasada jest prosta nawet jak nie kupiliscie to i tak ludzie twierdza ze cos smierdzi a ze daliscie im okazje by tak myslec... sami pisaliscie to wiele razy na tym forum o innych druzynach i nawet wczoraj czytalem swiezei teksty o tym jak to Pogon kupila mecz z Cracovia (co akurat jest bzdura bo Pogon ma prawo uwazac ze mecz byl sedziowany na jej niekorzysc - i pewnie na niekorzysc Cracovi a na takim sedziowniu najbardziej zyskal inny klub) wiec kiedy jest cos podejrzanego to nie dziwcie sie ze ludzie pisza. wielu kibicow Cracovi wypowiada sie na forum Pogoni, czesto uzywajac wulgaryzmow wiec musiscie liczyc sie ze i na tym forum pojawia sie glosy nie do konca zgodne z wasza pasiasta wiara i nie jestem sfrustrowany... choc nie ukrywam faktu ze cieszylbym sie gdybyscie barazach zagrali z polonia... ot tak po prostu... coby nie byla wam za lekko, co do powrotu Cracovi do I ligii mam mieszane uczucia - z jednej strony szacunek dla historii i sportowych osiagniec klubu a z drugiej kibicowska extrema... ale jak dla mnie fajnie bedzie jak bedziecie sie wyzrzynac w Krakowie i w Wawie (wyrzynac w przenosni bo mam nadzieje ze zaden debil nie zaszlachtuje kibca)
chcialem podziekować wszystkim osobom które z nami wypily piwko i wódeczke (oj bylo tego troszke:roll: m.in. - [b]Wojtek(Kowal),Tomek(Kowal2), Jurek(Czerkas), Marcin(Kwarciak), Grzesiek, MAciek(VALDI), Piotrek, Rafał (Rafal NK na forum Cracovii), Wojtek( u nas znany jako BOMBEL),Świstak, Michał, MAciek i wszyscy inni o ktorych w danej chwili zapomnialem a spedzali z nami czas - bylo wiele zajebistych osób z nami i trudno bylo zapamietac[/b] . MArcin dzieki za vlepki bylo ich ponad 800 . Pozdro takze dla taksowkarza ktory chcial dac nam 50% znizke na taksowce jak sie dowiedzial ze jestesmy z Gdyni -nie skorzysatlismy a jescze mu doplacilismy bo kaski mielismy dosc jak praktycznie to zlotówki nie wydalismy
Jestescie zajebisci i dzieki za przyjecie nas na tym meczu.
Odkąd żyję nie widziałem lepszego meczu w wykonaniu Pasów...Ten mecz na pewno doda wiary i pewności naszym piłkarzom, byle tylko nie był to nadmiar pewności siebie o co jestem raczej spokojny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)