Czy ktoś wie kiedy dokładnie są baraże, chodzi mi o dokładną datę i godzinę.
Muszę sobie grafik w pracy ustalić, żeby mieć wolne na te mecze i przynajmniej ze 3 dni na oblewanie awansu.
Wiadomość zmieniona (07-06-04 02:43)
-
-
BARAŻE !!!!
ustal se od razu grafik na swietowanie za rok mistrza Polski i awansu do ligi mistrzów:-)
mi jakos minął ten optymizm:-((((((
Wymiękasz Hammer?
A co mieli powiedzieć "kopacze trawiaści" z Gorzyc? Uważano ,że są bez szans zwłaszcza po tym jak ich sędzia w Gliwicach potraktował i wobec faktu ,że całą rundę nie wygrali.
Nie wymiękli i ograli "Pasiasty Wunderteam";-)
Szanse mamy może 5 może 15 % czy to powód żeby wymiękać i iść bez
wiary na Szczakową (a potem miejmy nadzieje baraże) ?
Kto nam dawał szanse na awans po przegranej z Koroną?
Kto we wrześniu po Arce , Jadze i Błękitnych liczył na 3-ie miejsce.
Tymczasem kolejke przed końcem mamy to miejsce!!!!
Szkoda tylko ,że ostatni mecz jest z najmocniejszą drużyną ligi...
Nieduże szanse ale są!
Jakie 5 jakie 15 % ???
Szczakowa nie potrafi wygrać z Piastem u siebie, my z Tłokami.
Forma Szczakowej w obecnej chwili wcale nie jest taka wysoka.
Szanse są równe, a za nami przemawia bycie gospodarzem.
I jeszcze jedno:
1 - przegraliśmy rok temu bardzo ważny mecz z Koroną.
2 - zremisowaliśmy bardzo ważny mecz z Pogonią.
3 - pora WYGRAĆ super ważny mecz ze Szczakową!!!
teraz wiem ,ze wszystko moze sie zdazyc......nawet to ze wejdzie GKS .
Calym sercem oddany jestem Cracovi ale ......wszystko moze sie zadarzyc i na to trzeba sie przygotowac . GRAMY DO KONCA. A baraze jak beda to tez moga byc bardzo ciezkie ,zreszta nic nie przychodzi w zyciu latwo .
O barazach to my mozemy zapomnieć! Jesli ktos inny mysli inaczej to zdeje mi sie ze chyba niekuma piłki nożnej.
1 Szczakowianka
2 Pogon
3 Zagłebie
Tak bedzie zweryfikowana tabela na koniec tego sezony i wszyscy wejdą bo barazy niebedzie!
Mylisz sie, ekstraklasa juz na jesien bedzie wygladala tak:
[i]Kolejnosc lekko przypadkowa[/i]
Wisła Kraków
Legia Warszawa
Amica Wronki
Groclin Grodzisk
Wisła Płock
Lech Poznań
Górnik Zabrze
Odra Wodzisław
Górnik Łęczna
Górnik Polkowice
Polonia Warszawa
Świt Nowy Dwór
Szczakowianak Jaworzno
Pogoń Szczecin
Zagłebie Lubin
Cracovia Kraków
Nie mogą tego tak zrobić. Owszem mogą Garb. wpuscic do pierwszej ligi ale nie tak. Ośmieszyli by sie tylko wracając im punkty. Pamiętaj że w tym przypadku nie tylko Nas ale i Bełchatów by przejechali. Prędzej wypiepszą jakiś zespół z pierwszej ligi np.GKS a na ich miejsce puszczą Szcz z czwartego miejsca pod warunkiem że znami wygrają. Co jest nierealne. Nie wygrają u Nas. Zresztą kłuciło by się to z żelazną zasadą "panów" z PZPN. ZASAD W TRAKCIE SEZONU SIE NIE ZMIENIA. Po sezonie już można. ;) Zresztą do pierwszej ligi wraca Lubin być może utrzyma się Swit dodaj dodatkowo Szczakowianke i masz trzech muszkieterów. Z rozpędu zaczną handlować kibicami. :D
Niesytety ale z tym składem nie mamy co szukać w ekstraklasie ,pomimo że polski futbol jest na poziomie co najwyżej Cypru.
Quentin ktory numer pokoju??
A w temacie to szanse na baraze mamy 50%. Ale szanse na wygranie z kimkolwiek z I ligi w barazach to chyba rzeczywiscie 15%. Widze to obiektywnie. Ale jak ktos wczesniej pisal, z tego powodu nie wymiekam i na pewno bede darl struny do ostatniej minuty ostatniego naszego meczu w tym sezonie bez wzgledu na wszystko, czy to w domu czy na wyjezdzie, czy to mialo by byc ze Szczakowianka czy w barazach.
CRACOVIA!! i nie zmienia sie nic ;)
TZL chyba nie zrobisz Tu kariery
co do tematu narazie przed nami Szczakowianka i tym powiniśmy się obecnie martwić
Gramy do końca Cracovio!!!!!
Ale kiedy te baraże??????????
Nie ważne jakie mamy szanse, czy 100% czy 0 ja i tak muszę ustalić sobie grafik i nie chciałbym opuścić tak ważnych meczy, no i oblewania awansu.
Wiadomość zmieniona (07-06-04 13:31)
Czy w meczach barażowych liczy się bilans kartek uzyskanych w całym sezonie i przepisy dotyczące pauzowania?
no właśnie kiedy sa te baraże bo sie juz nie moge doczekać
!!!
Zaplanowane na 19/20 czerwiec oraz rewanże na 26/27 czerwiec. Tak przynajmniej podają na www.90minut.pl
Ps.Bart pokoj w Capitolu to ja odwiedzam goscinnie. Na czternastym ;).
Wiadomość zmieniona (07-06-04 14:13)
To że 19-20 i 26-27 to już wiedziałem z poprzednich tematów ale czy ktoś zna dokładne daty????
Pewnie nikt tego jeszcze nie zna. Zadecydują pewnie sami zainteresowani (kluby) oraz C+.
Terminy meczów barażowych o I i II ligę
Departament Rozgrywek i Licencji PZPN poinformował kiedy zostaną rozegrane spotkania barażowe o miejsce w I i II lidze.
Baraże o I ligę:
Pierwszy mecz: 19 czerwca (sobota) godzina 15:30.
Rewanż: 26 czerwca (sobota), godzina 17:00.
Baraże o II ligę:
Pierwszy mecz: 20 czerwca (niedziela), godzina 15:00.
Rewanż: 26 czerwca (sobota), godzina 15:00.
O szczegółach kluby zostaną powiadomione odrębnym pismem. PZPN zastrzega sobie prawo zmiany dni i godzin rozpoczęcia spotkań.
źródło: PZPN
To z 90minut. Nie podają gdzie pierwsze mecze, ale to chyba jest tak, że rewanż jest u drużyny z wyższej ligi niestety.
PZPN podał terminy baraży
07.06.2004 15:41
Przed rokiem poprzez baraże miejsce w ekstraklasie wywalczył sobie Górnik Łęczna / PAP
Spotkania barażowe o miejsce w pierwszej lidze pomiędzy 12. zespołem ekstraklasy a trzecią drużyną drugiej ligi odbędą się 19 i 26 czerwca - poinformował Polski Związek Piłki Nożnej.
Gospodarzem pierwszego spotkania będzie dotychczasowy drugoligowiec, a mecz odbędzie się o godz. 15.30. Rewanż rozpocznie się o godz. 17.00.
Spotkania barażowe o prawo gry w drugiej lidze pomiędzy 11., 12., 13. i 14. zespołem tej klasy rozgrywkowej a wicemistrzami poszczególnych grup trzeciej ligi odbędą się w dniach 20 i 26 czerwca (godz. 15.00). Gospodarzem pierwszego będą dotychczasowi trzecioligowcy.
za interia
19 czerwca (sobota), godzina 15:30. Cracovia - ?????????
26 czerwca (sobota), godzina 17:00. ???????? - Cracovia
Godziny rozpoczęcia zostały skonsultowane z C+, żeby nie dublować transmisji z EURO na TVP.
Piszę trochę w trybie dokonanym, ale chyba nikt nie ma wątpliwości, że pora już przekładać egzaminy, brać wolne w robocie itd.
Kartki z ligi oczywiście, jak najbardziej, liczą się w barażach, chyba że PZPN uchwali specjalną amnestię. Na to bym jednak nie liczył.
W związku z tym przestroga dla ... Kazika Węgrzyna, coby uważał, bo może na niego być "zlecenie"... a wykonawcę w osobie sędziego lub umotywowanego zawodnika znaleźć dość łatwo. O co chodzi - wprawdzie Węgrzyn to doświadczony zawodnik, ale nie ma takiego co by nie dał się sprowokować... a wtedy - 10 żółtko i Kazik oba mecze barażowe ogląda z trybun. Jak wygląda obrona Pasów bez Węgrzyna- wiadomo...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)