chodzi oto aby był odpowiedni efekt - pieniadze- oraz nagłosnienie sprawy że solidaryzujemy sie z Prezesem i klubem
-
-
Zróbmy składke - na rzecz tej kary
Jestem za!! wypije jedno pifo mniej i 2 zeta oddam ;-)
Dam ale komu
Jeszcze niech ten temat jeszcze troche zostanie na forum.
A potem zorganizuje się coś na Szczakowianke. Napewno znajdzie się pare osób z forum które staną przy bramach.
Jak się by się uzbierało trochę więcej niż potrzeba, to można jeszcze raz oficjalnie kogoś zje****.
Dobra, sprawa jest omówiona. Zbieramy! Teraz kwestie organizacyjne. Myślę, że większość da 3 złote (reszta z 20 zł za bilet normalny i reszta z 12 zł za bilet ulgowy). Faktycznie, najlepiej poprosić dziewczyny by zbierały do przygotowanych "skarbonek". Uzbieramy sporo, gdy spiker nagłośni akcję. "Zamiast kupić piwo, wpłać na karę nieuczciwą". :-)
Dla rozlużnienia nerwów zerknijcie na ten link.
Nie ma to jak wsparcie Prezesa ;\
http://republika.pl/boberki/start/start.html
Popieram akcje gorąco, ale nie ubierajcie w to spikera, musimy to zrobić własnymi rękami, jemu nie wypada a będzie lepszy efekt że zrobiliśmy to sami bez pomocy.
nie mam pytan, te boberki sa zajebiste:P heh a jesli chodzi o kasiorke to mysle ze z forumowiczami nie bedzie problemu, gorzej z tymi co nie beda poinformowani, nawet jakas jedna nowina na teraz pasy by byla dobra, bo prawda jest taka ze innym sposobem informowania jest mecz ze szczakowianka, i o ile to ostatni mecz, nie mozna zapowiedziec ze bedzie zbierana kasa na nastepnym;( miejmy nadzieje ze bedzie duzo prawdziwych pasiakow co sie zlozy!
He he. Dobre Sauron. Z takim poparciem niedługo BOBRY będą w 1 lidze! Myodpadamy przy takiej konkurencji... :-)
ja na meczu sie doloze tylko zeby byly widoczne te osoby co zbnieraja najlepiej przy wejsciu
Ja byłem za zbieraniem kasy po Wrocławiu i po malarzu, a teraz to po tysiąckroć. MUSIMY to zrobić.
bueheheheheheh
Bobry miażdżą!!!
[img]http://republika.pl/boberki/gfx/logo.jpg[/img]
ale co wy piszecie przeciez 5 tys to dostal Prezes nie Profesor
ja chetnie wplacę bo tez mi nerwy puściły i się darłem: sędzia ch... ale nie moge byc na meczu ze Szczekowianką. Czy jest inna możliwość wpłaty?
Wiadomość zmieniona (04-06-04 10:23)
Pieniądze powinny być zbierane już przy wejściu na stadion.
Co do informowania reszty kibiców to myślę, żeby każdy zapowiedział o akcji swoim znajomym, a oni niech podadzą dalej, w ten sposób większość powinna się dowiedzieć. Reszcie rozpowiedzieć przed meczem, np: w kasach przy zakupie biletów.
Jeżeli ktoś chciałby się dorzucić, a nie może być na meczu, to niech do kasę komuś znajomemu.
Można też od dziś ustawić puszki w miejscaach zanych kibicom np. w Aldze lub Enigmie.
Wystarczy przykleic kartki przy kazdej kasie. Ludzie jak czekaja w kolejce to zawsze to przeczytaja a przy okazji moze wiecej kaski z portfela wyciagną.
Ja też dokładam.
Powiem tak. Jak Paweł będzie musial pokryć tą grzywne z swojej pensji to będziemy ch..e (wybaczcie tak ostre sformułowanie) nie kibice Pasów.
Poniosły go nerwy ale coż to przy jego zasługach dla NAS.
Oczywiście też dokładam.
Wiadomość zmieniona (04-06-04 19:12)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)