Piotruś, rozumiem, że u was w szkole im. dzierżyńskiego tak uczyli, że "tłumaczą się winni".
Dałbyś jeszcze kilka wstawek z metod stosowanych na Pomorskiej (ech piękne czasy - GTS wali mistrza i wicemitrza - a po meczu na Pomorską się skakało i wbijało WiNowcom ołówki w uszy...) albo na Mogilskiej.
Przy okazji - pozdrów towarzysza Milewskiego.
-
-
Radio Kraków o napadzie na Wielickiej
Piotruś napisał:
> I nie zapomnij, że Robercik (...)
Piotrusiu, pieszczoszku, chodzi Ci o Roberta?
Czy to pierwotny czy wtórny infantylizm?
Czy może jakieś inklinacje, że tak powiem... męskie inaczej.
Hmm, jakoś to do wizerunku prawdziwego gwardzisty nie pasuje.
Choć taki np. Marek Krupa (niegdyś SB-ek a dziś szef "Justusa") próbował się dobierać do facetów przesłuchiwanych na Mogilskiej... Ode mnie nawet oberwał przy takiej okazji.
No cóż MG (fajnu nick :)))) ) i Klarosiku,
Współczuję Wam traumatycznych przeżyć.
MG, Darling, a cóż Ty masz wspólnego z Mogilską???
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))
Piotruś napisał:
> No cóż MG (fajnu nick :)))) ) i Klarosiku
Dobrze, że mam taki nick, nie możesz przynajmniej go zdrabniać pieszczoszku.
> MG, Darling, a cóż Ty masz wspólnego z Mogilską???
> :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)))
Od prawie 15 lat nic, wcześniej miałem i to dużo.
"Darling" - za coś takiego to po mordzie można dostać. Zwracaj się tak do waszych szarksików, ciociu.
Stryju eMGieczku,
Zapraszamy na Mogilską! Stęskniłeś się chyba, to widać po postach!
Teczka czeka.
:))
Piotruś, wypier.dalaj. nie mam ochoty na dyskusje z takim smieciem jak ty. ubliza to mojej inteligencji.
przpepraszam szanownych moderatorów za offtopic:
Piotruś: rouzmiem były derby, tematy związane z derbami ---> przyszedłeś powiedziałeś co masz do powiedzenia, podyskutowałeś (raz mniej raz bardziej udanie). I wydawałoby sie że na tym koniec.
Niestety wzorem twoich licznych kolegów z drugiej strony błon postanowiłeś zagościć tu na dłużej, nad czym niestety ubolewam. (sądze że nie tylko ja).
Tak jak mogłem znieść Twoje wpisy w tematach związanych z derbami to wpisywanie sie w temacie o najważniejszym meczu Cracovii tylko i wyłącznie po to by siać zamęt i doprowadzać do kłótni jest już zupełnie nie na miejscu. Tak samo jak kilka innych wpisów.
Więc uprzejmie prosze o to żebyś jednak nie zaszczycał nas swoją obecnościa bo jak zapewne zauważyłeś nie jesteś tu mile widziany, a że twoje wpisy merytorycznie nie wnoszą za wiele do dyskusji nikt po Tobie płakał nie będzie.
Normalnie lubie poczytac teksty tutejszych wislakow, troche smiesznosci w naszym szarym zyciu zawsze sie przyda, ale piotrus nie jest juz nawet smieszny - jest po prostu zalosny. Bana mu.
Piotruś ... a może twoje nazwisko zaczyna się literą S....kowroński??????????
Wiadomość zmieniona (08-10-04 11:58)
Piotrusiu - coż...
Kapka oświadczył, że współpracował, pamiętasz?
Ciekawe, jakby to pytanie zadać innym waszym bohaterom z lat 70-ych, to co by było. Chorąży Nawałka, sierżant Iwan, kapitan Kmiecik i cała ta banda innych Musiałów i Szymanowskich.
Zapewne w odpowiedzi usłyszymy, że największa komórka podziemia antykomunistycznego siedziała na Reymonta (wiadomo - pod latarnią najciemniej) i żeby już się zupełnie zakonspirowac w latach 80-ych wybrali sobie na prezesa grubego kata "Wujka".
Pomysl z banem piotrusiowym nie najgorszy jest...
Dziwi mnie tylko, że za każdym razem "pomysł z banem" przychodzi Wam do głowy nie przedtem, a potem. Tzn. po każdorazowej, żenującej "dyskusji" z psem, w której najpierw jest (nie wiedzieć czemu) Wersal, a potem oburzenie i zdziwienie, że pies przyszedł tu po to, żeby obrażać.
Klaros (i inni), zrobisz, co zechcesz ale po co właściwie rozpoczynasz te kolejne "dyskusje" z chołota z tamtej strony, tego nie rozumiem.
sorki Mosiek55 - jestem młodszy od Ciebie, więc zrzuć to na moją "młodzieńczą zapalczywość" :))))
Od tej pory deklaruję tak: "Nie podejmę na Forum dyskusji z towarzyszami traktorzystami, jeśli dyskusja nie dotyczy danego tematu (wątku)"
Wszystkich zażenowanych wymianą zdań z gtsowacami uprzejmie przepraszam.
klaros - dołączam się do przeprosin i podpisuję pod deklaracją.
Z nimi jak z wódką - wiesz, że nie powinieneś a jednak walniesz.
Wg mnie, trzeba generalnie stosować metodę spuszczania wody po pierwszym pojawieniu się tego *****na forum.
Zasadniczo, wśród przyzwoitych ludzi - milicji, ubectwa, ich krewnych i sympatyków nie wpuszczało się dalej niż do przedpokoju. No, chyba że przyszli z nakazem rewizji.
I oni dobrze o tym wiedzą. Dlatego - gdzie ich wpuszczą - tam włażą, żeby leczyć swoje kompleksy outsiderów.
Po kilku postach, w których udają kulturalnych ludzi, zazwyczaj wychodzi przyrodzone chamstwo i prostactwo. Mnie osobiście to nie dziwi, bo musiałem stykać się z dziesiątkami-setkami takich. Ale po co ich tutaj dowartościowywać rozmową i dobrym traktowaniem? Spuszczać wodę!!!
Czy Tobie, Klaros, potrzebne jest do czegoś forum Wisły? Jestem pewny, że nie. Mnie nie przyszłoby do głowy, żeby tam zaglądać, a co dopiero pisać tam posty. Myślę, że blisko 100% naszych nie ma takich potrzeb.
Wiadomość zmieniona (08-10-04 16:18)
Bracie Mośkosławie:
Śpiesze poinformować, że nie chadzam na forum <...>
Byłem tam chyba ze trzy razy, ale po obejrzeniu samych napiętych tekstów wzięlo mnie na wymioty jak przy 6 w skali Beauforta i od ponad roku tam nie bywam.
Spuszczam wodę.
klaros napisał:
> (...) wzięlo mnie na wymioty jak przy 6 w skali Beauforta
Wymioty już przy 6-tce? To albo w małej łódce albo jesteś kiepskim zawodnikiem :-)))
Cierpię niestety na chorobę morską ale do 8-miu trzymam fason. Na Pogorii nawet przy 9-ciu jeszcze żyłem (choć kiepsko - przyznaję).
o prosze ...
widzisz icek ?
zdaje sie , ze mamy nastepnego sailor'a na Cracovii ...
gwoli scisłości dodam tylko że wymioty to pochodna nie siły wiatru a stanu wody na który to siła wiatru czasami ma dośc znaczny wpływ ...
:-)))
Robert - no wilkiem morskim to nie jestem, na bombram nie wylezę, nazwy sznurków mi się mylą ale lubię to sakramencko!
nie ma dziwne ...
żagle obok Cracovii to mój równorzędny świr ...
:-)))
no Panowie zamiast rozmywac tematy, rozplyneliscie go :))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)