gangsta wkurzasz mnie- wpadasz na forum piszesz stronniczo -czys ty aby nie z reymonta ? ja czuje was na odległość -
-
-
Radio Kraków o napadzie na Wielickiej
To ze pisze na korzysc Wisly nie znaczy ze stronniczo, nie zawsze Wy macie racje ;) Dopusc to do wiadomosci.
Tak jestem z drugiej strony blon co w innym temacie oficjalnie napisalem i ise z tym nie ukrywam.
Jakos nie bede plakal z powodu ze Cie wkurzam.
ps. zaczalem pisac, bo czytam juz jakis czas to Wasze forum i czasem strasznie sie kloca pewne Wasze opinie a przy niektorych postach to nie wiadomo czy plakac czy sie smiac. Oczywiscie jest grupa osob obiektywnych i piszacych sensownie.
-gangsta- napisał(a):
> Polapales za slowa i na tym polegal caly Twoj odzew na mojego
> posta.
A za co chciałeś żebym Cię łapał???
To jest dyskusja. Porozumiewamy się przy pomocy słów, więc na co innego mqam zwracać uwagę jak nie na słowa?
> Wole wytoczyc jakies sensowne argumenty
No należałoby.
> (...) Mowiaz gdzieniegdzie "wszyscy" jest
> oczywiste ze nie mam na mysli dokladnie KAZDEJ osoby
To dwója z logiki. Jak napiszesz, że wszyscy pasażerowie samolotu zginęli to w języku polskim znaczy, ze zginął każdy? Ponimajesz?
hahahhaa szkoda tylko że dudziński wszedł w 73 min , rozgrzewał się cały czas pod sektorem A a wszystko spaliło sie na początku 2 połowy. Wychodzi na to że w temacie "incognito na sektorze wiślackim" , czy jakoś tak , powinien wpisać się ktoś od was i pochwalić się że powiecił bluze comarch która potem spłonęła . Mozę to ten co napisał że mu łzy leciały jak widział płonące barwy cracovii .
up
Co "up"? Czkawka cię z powodu WASZEGO bandyckiego napadu złapała?
Wszystko to już jest kolejny dowód na tezę:
Po kiego wszystkiego te ustawy o zabezpieczeniach, monitoringach itd., gdy się potem w BIAŁY dzień robi takie łajno. Ja rozumiem, że są dwie grupy, które się zwalczają i robią sobie wzajemnie kęsim. Ale że trenerów się dopada kradnie im sprzęt w rozboju z użyciem, a potem jeszcze ZRABOWANE mienie wystawia na widok publiczny pod okiem kamer przemysłowych i telewizyjnych i niszczy. I co robi Małopolska Policja opłacana z podatków? Zapewne NIC!
Pusta rozpacz...
I jeszcze wejdzie ci tu takich kilku pustogłowców i zacznie jakieś farmazony o "niemoralności" zawiadomienia policji w takich przypadkach.
Super!
Qwert jakiś ty odkrywczy... Dudzio to prawdziwy Pasiak z krwi i kości i zapewniam cię że to jego słowa. Byłem przy tym jak udzielał tej wypowiedzi. Tylko piłkarz mógł odrazu skojarzyć fakty, bo mnie akurat to do głowy nie przyszło, że tego typu bluzy są nie do kupienia w żaden sposób. Co innego oryginalne koszulki piłkarskie, które piłkarze po zakończeniu sezonu rozdają kibicom. Ja robiłem zdjęcia i prawdę mówiąc nie zwracałem uwagi na to co się pali, bo akurat mało mnie obchodziła ta jedyna wasza uciecha tego dnia. Ale fakt jest faktem, zostało popełnione przestępstwo - na dodatek przez cwaniaków którzy zakamuflowani w pasiatych strojach grupą napadli na bezbronnego trenera. Jakież to typowe dla gości którzy nawet na własnym stadionie chodzą w kapturach i czarnych okularach... Na wiosnę przyjdziecie na Kałuży w zakryci hełmami pożyczonymi od resortowych kolegów żeby czuć się pewniej?
[img]http://teraz.pasy.net/bis/img_7304_b.jpg[/img]
[img]http://teraz.pasy.net/bis/img_7311_b.jpg[/img]
Prawda jest taka że :
KOSZULKI SKRADŁY wisłackie psy dokładnie poinformowane przez jakiegoś , gościa z Bieżanowa, który Centralnie nas sprzedaje(wisłackie dobre źródło) i chodzi na nasze mecze. SPRZEDAWCZYK.
następnie CAŁA AKCJA BYŁA źle zoorganizowana gdyż chodziło o NASZE FLAGI KTÓRE AKURAT W TYM CZASIE JECHAŁY późniejszym busem ( dotarł na miejsce 10 min później) mielismy szczęscie...
wiadomość o tym iż jest to chłopak z Bieżanowa jest o tyle prawdopodobna iż podczas ostatniej sprzedaży biletów w sklepiku na mecz derbowy, od porannych godzin zajmował się tym szef bojówki i podczas wyjazdu rozbito mu szyby , gdyż wisłaki PONOWNIE pofatygowały się na Kabel , dobrze wiedząc wcześniej że dystrybucją biletów zajmuje sie nie byle kto...A SKĄD WIEDZIELI ?????? ODPOWIEDZCIE SOBIE SAMI..........!!!!!!!!!!!
TSW = Tajni Super Współpracownicy
Brylant 82, mimo wszystko jest różnica pomiędzy krojeniem flag z busa, czy nieudolnej zasadzce w kilkunastu z siekierami na jednego gościa ;) a okradzeniem trenera ze strojów treningowych. Nie wypaliło z busem, to braku laku najlepiej okraść w kilku samotnego człowieka przywożącego torbę strojów samochodem osobowym.
Policja z urzędu powinna rozpocząć śledztwo! Ale swój swojemu krzywdy nie zrobi!
Gwardziści jesteście bez honoru! Ze sprzętem napadać na samotnego trenera! Bandyci z Reymonta! Kto będzie następny! Piłkarki ręczne Cracovii!
WSTYD I HAŃBA!
Jakie śledztwo, pojebało Cię?
Brylant troche ci się pomieszało, flagi nigdy nie były na Wielickiej i nie zmierzały tam i nie będą zmierzać.
Co do piątku ubiegłego to przecież na necie pisało gdzie są sprzedawane bilety i widać było wychodzących ludzi z biletami z ulicy. Więcej nie trzeba tłumaczyć.
Mosiek55. To oczywiście nie było do ciebie tylko do grelu.
A mnie wku**ia to ze rozni dziennikarze pizdy pewnie czytaja ten temat, tak jak inne na forum i gowno z tym robią !!!
Nie wiem, czy to jest temat dla prasy (dla mnie prokuratura wystarczy), ale na pewno dla "Stowarzyszenia Kibiców Wisły" z panem Andrzejem Pawelcem na czele.
Powinniśmy napisać do nich oficjalny list z żądaniem zajęcia stanowiska w sprawie tego bandyckiego napadu na trenera oraz okrzyków "Żydzi do gazu", "Cyklon B" i "Hitler wróć". To przekracza 'przyjęte' normy (choć oczywiście nie pochwalam chamstwa). Na to wszystko są paragrafy w kodeksie karnym. Po co istnieje ich stowarzyszenie, jeżeli w takiej sprawie nie mają nic do powiedzenia?
Protest niby można, tylko wiecie co będzie dalej. Czy my jesteśmy święci, a doping u nas taki grzeczny. Wystarczy, że zaraz odniosą się do naszych flag, z moją "ulubienicą" - Urodziłem się po to, aby ścierwem rzucać w błoto" no i można będzie tak to ciągnąć. My na nich, a oni na nas. To bez sensu.
Natomiast, co do mieszania do tego policji, to chyba czegoś nie rozumiem. Jeżeli ktoś się umawia na jakieś "zabawy" z dala od postronnych osób, no to jego sprawa. Jezeli jednak napada się na kogoś, kto nie ma ochoty brać udziału w tych "zabawach", no to policja jest od tego aby ich ścigać.
Zobaczycie jaki u nas będzie "grzeczny" doping. Dobrze się stało, że się wykrzyczeli na nas, teraz już nie będą pisać, że mamy kompleksy. I Docencie daj sobie na luz i spójrz na to z przymrużeniem oka, chyba że jesteś "nowy" i nie przyzwyczajony do żyda, to wtedy zrozumie :)
Wiadomość zmieniona (05-10-04 11:23)
To forum, az kipi od pasiastych konfitur !
Jak tam hokej ?
Konfitury -konfiturami a burak jak widać też się znalazł
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)