Drumlak w dzisiejszym Dziennik dekraluje, ze chce zostac. Kontrakt ma do konca czerwac z opcja przedluzenia
[i] Chce zostac w Krakowie? Nie mam zamiaru nigdzie wedrowac! Przyjemnie jest grac dla tak wspanialych kibicow.[/i]
-
-
Drumlak!
Drumlak musi zostać na 1 lige bo ma ogromne możliwości !! Teraz nie trenował bardzo długo a zobaczcie co prezentuje !! a co gdy zostanie dobrze przygotowany do sezonu...?
:-)
Drumi będzie miał dwa szalenie istotne mecze w przyszłym sezonie z KGHM-em i z Ptakovią. Ma im cos do udowodnienia. Jeśli wyjdzie mu to tak jak Krzyskowi Przytule z Szczakowianką to az cieplutko sie robi na sama myśl:-)
Wczoraj zabrakło Marcina Bojarskiego i były obawy - kto go zastapi. Na szczęście swój znakomity mecz rozegrał Paweł Drumlak...Widać, że był to udany transfer, tylko potrzebabyło czasu na wkomponowanie się tego zawodnika do zespołu. Podobnie było wcześniej z Krzyśkiem Przytułą.
Bylem przekonany ze strzeli bramke nalezalo mu sie Drumlak Przytul Bojar miażdza glowy hahahhahahaa
Dziennik Polski 20.VI.2004
Paweł Drumlak rozegrał najlepszy mecz w barwach Cracovii, dwa razy idealnie podał piłkę Piotrowi Gizie.
- Wynik 4:0 bedzo cieszy, ale nas stać na jeszcze lepszą grę ! Uważam, że zespół Cracovii ma ogromne możliwości. Osobiście rewelacyjnie czuję się w drużynie "pasów". Mam kontrakt z klubem do czerwca tego roku z opcją przedłużenia. Chcę zostać w Krakowie? Nie mam zamiaru nigdzie wędrować !
Przyjemnie jest grać dla tak wspaniałych kibiców.
Dobrze współpracowało Ci się na boisku z kolegami ...
- Tak, świetnie gra mi się z kolegami, w ataku często zmieniam pozycję z Piotrem Banią, w pomocy z Piotrkiem Gizą. Przy drugiej bramce miałem trochę szczęści, piłka odbiła się od nóg obrońcy Górnika, spadła pod moje nogi, podałem ją w tempo do wybiegającego na wolne pole Piotrka Gizy. Ten strzelił ze spokojem w róg.
Jak bedzię w rewanżu ?
- Musimy zagrać w Polkowicach z dużą koncentracją. Chcemy zakończyć sezon mocnym akordem, wygrać także na boisku rywala!
Ps. Czyli zostaje w Cracovii ;]
Drumi OK!
Z jednej strony należy sie cieszyć ,że klub z historią i z liczną rzeszą kibiców wchodzi do ekstraklasy zamiast klubu ze wsi i z garstką kibiców. Z drugiej jednak strony trzeba mieć świadomość,że to klub,który prowadzą działacze,którym słoma z butów wystaje a na trybunach zasiada cały element Krakowa(o stadionie,zapleczu nawet nie wspominając).Cóż należy mieć jedynie nadzieje,że pobyt wśród I-ligowców zmieni panujące w tym klubie obyczaje.No i naturalnie jest jeszcze aspekt sportowy,zawsze to lepiej rywalizować z Cracovią niż np z Polkowicami czy innymi łĘCZNYMI.Frekwencja (pomimo podwyzek cen biletów) na trybunach gwarantowana.
Cytat Pogoń Szczecin Fan:
"Z drugiej jednak strony trzeba mieć świadomość,że to klub,który prowadzą działacze,którym słoma z butów wystaje a na trybunach zasiada cały element Krakowa(o stadionie,zapleczu nawet nie wspominając)"
A ja sądzę, że nawet kretynizm musi mieć swoje granice. No fakt; nie każdy może być "skazany" na takich "działaczy" jak Ptak i takich inteligentnych i bezsłomowych kibiców jak Pogoń. W Twoim przypadku rzeczywiście : BYT KSZTAŁTUJE ŚWIADOMOŚĆ , którą się tak afiszujesz.
Pogoń....... (za twój komentarz)jeszcze nigdy, nikgo na tym forum nie obraziłem ,ale ty jesteś wyjątkiem..
Powiem krótko - jesteś[b] debil !!![/b] i chciałbym abys wy....dalał z tąd....
Wiadomość zmieniona (20-06-04 22:57)
Powracając do tematu Drumlaka, przypominam sobie, że kilka dni temu Tępo oceniając sezon Pogoni Szczecin, za największy niewypał uznało stracony sezon przez Drumlaka, który na koniec wylądował w Cracovii. Okazuje się, że dla Drumlaka niekoniecznie był to stracony sezon, a za póltora miesiąca zarówno Pogoń jak i Drumlak z Cracovią wybiegną pewnie na I ligowe boiska. Nie ma to jak trafność ocen Tępa.
Pogoń Szczecin Fan
Tyle czasu płodziłes tego posta i jestes z niego tak dumny, że wklejasz go wszędzie gdzie tylko sie da, wysil sie bardziej.......
A ja i tak go nie lubie za to ze gra u was :D Bo ja wiem czy ma cos do udowodnienia .. zawinął sie do USA wrocil spozniony no i musial znalezc sobie nowy klub .. pech chcial ze to akurat Cracovia :D Ale i tak kiedys napisalem ze o takim rozgrywającym mogliscie sobie wczesniej pomarzyc widac ze ladnie sie wkomponowal w wasz zespol .. o dziwo nawet chce mu sie biegac .. :P
biegać to mu się nie za bardzo chce (a może tak - nie ma szybkości, będzie łagodniejsze :-) ), ale ma za to tyle innych zalet...
Drumlak, Bojar, Skrzynia, Baranek (+Rząsa ?) - co ich może łączyć za kilka miesięcy?
Dla autorów porawnej odpowiedzi - przy potwierdzeniu odpowiedzi w rzeczywistości - stawiam piwo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)