Zarząd Kolegium Sędziów PZPN po zapoznaniu się z opinią zespołu szkoleniowego powołanego do weryfikacji pracy arbitrów podczas spotkania 30. kolejki II ligi Cracovia – Pogoń Szczecin [b]ocenił poziom sędziowania jako dobry.[/b]
Dokładna analiza zapisu video z tego spotkania potwierdziła opinię zawartą w arkuszu obserwatora zawodów, iż błędy popełnione przez arbitrów nie wypaczyły wyniku spotkania, a bramki zostały zdobyte w sposób prawidłowy. Zawody [b]były prowadzone w sposób bezstronny[/b]
-
-
BRAWO PZPN
szkoda się denerwować.....
No pięknie mamy dobrych sędziów!!!
Oj Świstak cos mielismy złe info.
Ps.A Żyro i tak wcześniej czy później spotka sie z nami:).
Można się było spodziewać...
Wszyscy widzieli, że było do d... tylko nasi czarnoubrani fachowcy nie...
Zwykła rzecz...
Jawny arbiter 2002/2003
7.67 - Gilewski (12 meczów)
Ryszka (12 meczów)
7.50 - Borski (12)
7.31- Siedlecki (13)
7.23 - Granat (13)
7.18 - Zdunek (11)
7.00 - Kasperkowicz (12)
Małek (10)
6.92 - ŻYRO (12)
Wyprzedził między innymi Cwalinę, Fijarczyka, Słupika, Kotosa i Marczyka
Nie wiem kto mógł być aż tak ślepy..........
fiore. To proste. Nadmierna ilość alkoholu rzuca się na wzrok. A kwalifikacje do pracy w pzpn to [b]wyłącznie[/b] cynizm i mocna wątroba ;)
A to moze kogoś zainteresuje?
http://www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php?t=202&postdays=0&postorder=asc&start=15
Jeśli bylo to przepraszam
TO BRAWO DLA PZPN-u I NASZY WSPANIAŁYCH SEDZIÓW I ONI SIE DOMAGAJA OD UEFA ZEBY ICH ZABIERQAC NA EURO
Skoro są tacy dobrzy, to czemu nie sędziują w LM lub w ME. Szkoda klawiatury. Ten temat jest do zamkniecia. Teraz najważniejsze są 3 mecze Pasów.
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/19_kartony_ksc.gif[/img]
Drogi PAS'ie,ale o ile mi dobrze wiadomo,to sedzia Żyro bedzie chyba nominowany do sedziowania meczow miedzynarodowych...
Nie...no bez jaj... Chyba, że chodzi o mecz Suazi- Wyspy Samoa
Jestem pełen obaw. Oni teraz będą się na nas mścić.
Wiadomość zmieniona (31-05-04 18:03)
czego oczekiwaliscie? Don PZPN chroni wiernych zolnierzy sedziowskiej mafii.
.....a to wlasnie Polska............
jesli ten poziom byl dobry to jaki pozion jest zly ,albo b.dobry............
a to Polska wlasnie..........
Wiadomość zmieniona (31-05-04 20:06)
Przeciez wiadomo bylo ze tak bedzie. Przeciez nie beda srac we wlasne gniazdo. Dlatego ten protest od poczatku do konca byl bez sensu. Narobilismy sobie wrogow i dodatkowo podtrzymalismy opinie placzkow, ktorzy wszedzie wietrza spisek.
pozdro
PS. Rowniez uwzam ze Zyro sedziowal zle, ale bez przesady. Grac i wygrywac a nie jojczyc. Szakowianka gra z -10 pkt i prawie nas wyprzedza. Jest na 4 miejscu. Jak widac sie da.
kristhc, to są dwa odrębne problemy: mankamenty w naszej grze i sędziowanie meczu z Pogonią. Pan Żyro od początku nie pozwalał grać naszym i od początku tolerował nawet oczywiste faule zawodników Pogoni. Naszym pod byle pretekstem przerywał akcje. Rażąca niesymetria. To nie problem jednego czy drugiego błądu nieudolnego sędziego. To rozmyślne działanie które, jak chcemy się szanować, nie może pozostawać bez odpowiedzi.
Sędzia nie wypaczył wyniku meczu...Nie możecie tego zrozumieć?
swoją drogą dużo sytuacji z ujęc polsatu było bardzo kiepsko widać i łatwo im teraz kit wciskać, żałuję , że nie miałem na meczu kamerki..
O.... miasto wojewódzkie, w którym tramwajów nie ma, się odezwało. Nie wiedzialem, ze śledzie mają kibiców w Gruenbergu:)
Rykoszet, chyba w życiu nie widziałeś Cracovii, skoro nie widzisz, że wybijanie Pasów z rytmu gry urojonymi gwizdkami wynik meczu wypacza.
Na marginesie: skoro niezauwazenie wtargnięcia osobników w dresach (Ptakovii) na boisko i pozostawanie ich tam ok. 2 minut umyka uwadze sedziego , to kartki dla Węgrzyna i Szczoczarza za wybiegnięcie poza boisko na 10 sekund sa nielegalne . Inaczej twierdzenie, że sedziowanie było [b]dobre i bezstronne[/b] jest [b]cynicznym klamstwem[/b] w obronie d*** kolesia. Ale ja się niczego po tym - moim zdaniem niepotrzebnym - proteście i tak nie spodziewałem. Żelazko jest najlepszym kumplem od kieliszka kilku działaczy Pogoni. Gdyby teraz ukaral żYRĘ -skompromitowałby się do reszty
BTW: Rykoszet, kupiłes juz bilet miesięczny na trasie Zielona Góra-Łódź? Bo teraz będziesz miał wyjazdy wprawdzie na I ligę, ale trochę dalej. Nie możesz tego zrozumieć?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)