to jest to :D
-
-
Prowokacja wiślackiego ścierwa - konkurs zaprojektuj szalik
td super pomysł .
Ps.Prosiłbym pasiackich grafików o zrobienie takowego projektu:).
Mosiek: Tadeusz Trepkowski - "Bądź czujny wobec wroga narodu" (1953)
ja go mam na kalendarzu "peerelowskim", miesiąc styczeń.
O ile nie lubię żadnych haseł anty, to wobec zaistniałych okoliczności, pomysła takich dwóch uważam za ZNAKOMITEGO.
Wiadomość zmieniona (31-05-04 10:47)
I znowu beda szczekac ze flagi anty, vlepy anty,szale anty... Jednym slowem Anty wisła ;-)
sie pomyśli ;)
ANTY WISLA i wszystko jasne;-)
Ach , prawie się udało [;
Swoją drogą długo do tego dochodziliście, na wasze szczęście gdzieś był przeciek.
a kibicowska Polska i tak się śmieje. O tym pomyśle już DAWNO wszyscy wiedzieli, tylko nie Wy. Podziekujcie koledze u góry.
Pozdro :>
Wszyscy wiedzieli, nic nie powiedzieli... bueheh grzesiu zbastuj ;) pomysl mieliscie dobry ale jednak sie nie udało.
A swoja droga są juz wyniki sondy. Troche mnie martwi ten 4ty projekt. Zeby chociaz zmienili to MKS...
Hehehehehe niezłe niezłe....
spoxgreg, nie udawaj kumatego cwaniaczka bo o akcji wiedzieli tylko moderatorzy z forum Wisły i specjalnie się tym nie chwalili.
Zapomnieliście, ze żydzi mają najlepszy wywiad na świecie :) - a nie żaden przeciek.
Wiadomość zmieniona (31-05-04 15:45)
zasadniczo nie lubię sie powtarzać ale aż się prosi .....
[b]kolejna żenada działu marketingu[/b]
Wiadomość zmieniona (31-05-04 16:02)
nasz wspaniały moneyketig w ramach zadośćuczynienia powinien zrobić spektakularną akcję dywersyjną w czasie psiurskiej fety po meczu z Polonią. Nie oczekuje, żę mr cash się wysadzi jak palestyńczyk, ale w końcu płacą mu za kreatywność - na pewno coś wymyśli.
Wiadomość zmieniona (31-05-04 18:01)
rebee
"bo o akcji wiedzieli tylko moderatorzy z forum Wisły "
z tym można polemizować
ale rozkminka faktycznie Wam się udała w dobrym momencie...mossad :-)
a więc dobrze, north też wiedział i jest kumaty jak Żaba Monika.
Co nie zmienia faktu, że stwierdzenie " o tym pomyśle już DAWNO wszyscy wiedzieli, tylko nie Wy" jest oczywistym idiotyzmem.
Tak patrząc z dystansu (jak emocje opadły) trzeba przyznać, że pieski cąłkiem sprytnie to sobie obmyśliły. Obiektywnie trzeba im pogratulować pomysłu :)
Ale jednocześnie (również obiektywnie) duże brawa dla JG Haxers za rozkminkę.
Wojna na tego typu inteligentne "akcje" mogłaby być całkiem emocjonująca - może więc kolej na naszą ripostę? :)
Pomysl mieli super,naprawde.Trzeba im to przyznac,tym bardziej wielkie gratki dla JG Haxers.
Dlatego cieszmy się że są z nami chłopaki z JG HackerS:))!! pozdro
taaa JGHackers
pół mojego osiedla wiedziało (i to nie ode mnie) ... niepotrzebnie
Znacie 3/4 planu, gdyby rozkmina była rzeczywiście dziełem hakera to napisał by o wszystkim a widzę że nie napisał.
A tak po prostu mam wrażenie że ktoś nie dopilnował informacji albo nie uważał jak mówił w tramwaju.
Wyniki "konkursu":
1. Przyznać nagrodę dla autora projektu nr 4 (kat. „Hej Pasy Gol”). [ŻENADA, za co za MKS CRACOVIA?]
2. Zdyskwalifikować wzory 5 i 6 (o przyczynach autor zostanie poinformowany osobiście). [ ciekawy podpunkt... ]
3. W związku z dyskwalifikacją projektów 5 i 6 postanowiono nie przyznawać nagrody w kategorii szalika „Craxa na maxa”. [ git]
4. Nagrodę specjalną otrzymuje autor projektu nr 7 – „Bóg Wybacza Cracovia Nigdy”. [ super]
źródło:teraz.pasy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)