Ogladałem ten tragiczny mecz...Niestety Ruch przeszedł obok meczu i dlatego życzę mu spadku do 3 ligi mimo, że to jeden z najbardziej zasłuzonych klubów w Polsce...Niestety, jeżeli chcemy awansowac z drugiego miejsca przy dobrym układzie, to musimy FINANSOWO ZMOBILIZOWAĆ RADOMSKO DO UCZCIWEJ GRY Z ZAGŁEBIEM... W innym przypadku Zagłebie wygra tam bez problemu...Na kilka dni przed meczem z Pogonią rozmawiałem w Enigmie z Karvinem, Który mnie wyśmiał, kiedy ja stwierdziłem, że Ruch ten mecz puści bo utrzymanie ma pewne...Niestety stało się tak jak ja mówiłem, a Ruch najprawdopodobniej i tak się utrzyma, nawet w tych barażach. Niestety widmo spadku nie jest takie straszne kiedy pieniądze wchodzą w grę....
-
-
RUCH - Zagłębie
Potter to ze Cracovi potrzebny prawy obronca , srodkowy w pomocy jak tez w ataku bramkostrzelny pilkarz to juz kilka razy pisalem na czacie .A to ,ze wierze w czysta pilke to moze i moj blad ale dzieki temu jeszcze chodze na mecze ,bo gdy przestane wierzyc to juz kibicowanie nie ma sensu.Ale poczekajmy do 19 i bedziemy troszke wiecej wiedziec.
Vasago - no i to jest to, co
chłopaków z Cracovii podnieca najbardziej - MUSI BYĆ JAKIŚ WINOWAJCA WASZYCH NIEPOWODZEŃ - NAJLEPIEJ KONKURENT - CZYLI ZAGŁĘBIE.
Ruch ma utrzymanie pewne - ale k.. gdzie? w III lidze?
ILE WY MACIE LAT, CI WSZYSCY "INTERNETKIBOL" CRACOVII NA TYM FORUM?
KIEDYŚ BYŁ TAKI PROGRAM 5, 10, 15 - MIEŚCICIE SIĘ W TYM PRZEDZIALE?
Aż szkoda czasu na czytanie większości wpisów.
Ja też oglądałem "ten tragiczny mecz" jak napisał Vasago - dla mnie nie był tragiczny - chyba ogłądaliśmy różne.
ALE TO CO MNIE ZSZOKOWAŁO, TO PROPOZYCJA - NIE WIEM CZY WSZYSTKICH - KIBICÓW TAK POKRZYWDZONEJ, ALE UCZCIWEJ CRACOVII - ZAPŁAĆMY RADOMSKU.
MORALNOŚĆ PANI DULSKIEJ. Naprawdę zacznę chyba kibicować Wiśle.
a ja powiem tak.
Arka grała z przyjaciółmi:
Zagłebiu ofiarowała 6 pkt
nam odebrała 5 pkt
to robi 11 pkt różnicy
i kogo nasi przyjaciele bardziej kochają?
ZApłacić za granie jest moralne - w przeciwieństwie do zapłaty za udawanie.
Gdzie tu dulszczyzna to drogi miedziany kolego nie czuję.To jest tak jak sponsor bramki lub tp.
kolego klaros. Limit forumowania na ten tydzień macie wyczerpany.
Ja - niechcem ale muszem (trzeba nadrobic godziny 19-24 :)))
Drogi i zawsze miły mi Misiosławie:
Czy Ty sobie wyobrażasz, że na Forum można nie być dłużej niż 6 godzin?
Toż to zbrodnia tak się katować.
Ręce drżą, ślina cieknie, nerwowo się człowiek rozgląda wokół, wszystko jest takie jakieś niemrawe i nieistotne...
Chociaż jednak jak się zastanowiłem, to można: np. siedząc z Forumowiczami w E. :)))))))
Poza tym moje limity wyznaczają śpiące bachory i niedrąca się Stara. Przy całym szacunku dla Starej oczywiście (żebyście ją widzieli na meczu z Pogonią - akces do Commando del ŚwistakUltras ma pewny - niech tylko ktoś nie podniesie koło niej kartonu lub nie zamacha chorągiewką to ... nie radzę próbować)
"Wielkie brawa dla kibicow Craxy z tego forum. Przygotowany bylem na bluzgi i ordynarne wyzwiska w strone Zaglebia, a tu prosze mila niespodzianka. Majac takich kbicow Cracovia w pelni zasuguje na ekstraklase, czego wam zycze. Mam do was pare pytan:"
Na tak kulturalne prośbę jakże odmowić odpowiedzi;-)
>1. Czy kazdy wygrany w tej rundzie mecz przez lubinian zostal >kupiony?
Nie każdy. Natomiast było trochę "śmierdzących" wydarzeń.
>2. Czy 80-cio tysieczne miasto ze stadionem na 32000 ludzi i >oswietleniem to dla was wioska?
Stadion bez wątpienia jest wielkomiejski.
>3. Czy gdyby Zaglebie mialo plecy w (L)istkiewiczolandii to spadloby z >1 ligi rok wczesniej?
Przecież dobrze wiesz ,że spuścili Was wasi najemni piłkarze. Myślę ,że złośliwie.
>4. Czy sedzia meczu Zaglebia z Craxa pokazal 5 lub 6 zoltych kartek >zawodnika z Krakowa czy z "wioskowego" Lubina?
Sędzia w Lubinie bez wątpienia nie był gospodarski ale do ŻYRO-kompasa miał się jak kasjerka myląca się w kasie do
senatora Gawronika;-)
>To prawda jestesmy zamoznym klubem, ale bez przesady nie tak >bardzo zeby kupowac mecz za meczem.
Sam przyznasz ,że obietnica dosypania 8 milionów w trakcie rundy gdy składy są zamknięte śmierdzi mocno....
>Pozdro 4all fans
>Zaglebie-->Arka--->Lech-->Cracovia
Wzjaemnie. Ja mam bardzo miłe wspomnienia z kontaktów z Lubinianami. Tu na forum też bardzo OK. się prezentują.
Mis po co takie głupoty o Arce piszesz.Arka gra o swoje czyli utrzymanie.W lubinie grala na maxa lecz nie była wstanie wygrać z ,,uczciwym panem w czerni">Długo arkowcy tam nawet prowadzili 2-1 w drugiej polowie.To co uważasz ze w ramach przyjaźni mieli z nami się położyć na murawie?.Zastanów się co piszesz ,bo przynosisz nam WSTYD wypisując takie głupoty.Sami jesteśmy sobie winni i tyle.
Miś ma sporo racji. Uratowaliśmy d..ę Kuście remisując u nas. W Gdyni Arka zagrała najlepszy mecz z nami. Dlaczego z nami a nie z Zagłębiem, czy Bełchatowem?
Panowie pretensje powinnismy mieć tylko do siebie ,wiadomo że Polska liga taka jak Polski rząd wszystko i wszyscy są na sprzedaż , ale to Cracovia uratowała posade Kuście remisując z Arka 0-0 strata dwóch punktów nie wspomnę o meczu przyjażni w Gdyni remisie w Łodzi itd. Ale i tak awansujemy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)