jeśli jest 0-3 to jestem pełen podziwu dla ich tupetu
-
-
RUCH - Zagłębie
ciekawe kiedy ostatni raz ,
ruch przegrał różnicą trzech bramek....i to u siebie......????????
żenua...
Wiadomość zmieniona (28-05-04 18:22)
zwykle mu sie udawalo...a tu ZONK....:)
Wiadomość zmieniona (28-05-04 18:23)
jak im kopalnie zamknęli to teraz czas na stadion, dość bezproduktywnego deptania trawy....a piłkarzy przekwalifikować na ślusarzy, zdunów , etc
zadne jeden zero, kupili najmniej 2 ucho, a teraz dadza ruchowi strzelic jedna na otarcie lez:):)
Zako-ed na robote w kopalni to trza se zasłużyc-te cepy francowate niech zapieprzają w bieda-szybach.....psia ich mać!!!!!!!!!!!!
tak sie walczy o I lige!! pelny profesjonalizm walizkowy:):) Ostatnio rozmawialem z jednym z bonzow lubinskich. Oni wchodza do I ligi, Polkowice spadaja. Zmienil sie zarzad w KGHM i wszysko juz ustalili. Kasa nie gra roli. Wchodza. Pogon i oni. My sie mozemy bic o baraz:(. Tak mi powiedzial. I chyba ma prawde!
No i tak
Bravo
a ja zamiast jechac do Szczawnicy siedze i oglądam tych debili...........mam nadzieje ze spadną do 3 ligi................
żółte kartki dostali:
kłos
fornalik
jawornik
ku..ie z chorzowa - ktoś w majtki gotówkę schował !!
Trudno, kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi. Nie widziałem tego meczu, moje przypuszczenia snuje jedynie na domysłach i wynikach meczów 2 ligi (i na żyrogate); kosa z zagłębiem jak stąd do Gdyni. Nie moge uwierzyć, że to wszystko się dzieje czyściutko. Polkowice wygryzą Polnie W-wa, Świt Masarnia Mazowiecka Widzewa, Lubin do 1 ligi, Grodzisk Wlkp., Wronki, Łęczna, szkoda gadać. Taka jest polityka władz piłki (i nie tylko piłki), że sprzyja temu zdziadzianiu i zwieśniaczaniu i zburaczaniu Ligi Polskiej. Dziwne moje słowa, ale każdy to chyba odczuwa. Wracając do wątku; kosa z Zagłębiem Lubin taka sama jak i z Sosnowiec. A my na przekór wszystkiemu gramy swoje i tak wejdziemy.
PS Wyczuwam jescze jedną konkluzję z tego wszystkiego. Otóż po nieudolnie prowadzonej sprawie korupcji Szczakowianka vs Masarnia i Listkiewicz, cyce z Lubina stwierdziły, że system jest za słaby na udowadnianie i karanie kupców i sprzedawczyków i że mogą sobie w takim razie pofolgować. Na razie im się taktyka sprawdza...
Ale to tylko moje domysły :|
Zawodnicy Ruchu grali jak cioty. Piękne 4 sytuacje 100% w 1 połowie. Śrutwa do pustej bramki w boczną siatkę. Wtedy wydawało się, że będzie dobrze, ale w obronie... bez komentarza. mam nadzieję, że spadną, że trafią w barażach na StalRzeszów, która im wybije piłkę z głowy. Jeśli tak gra drużyna walcząca o spadek, to ze spokojem patrze na nasze mecze. Tyle, że do nas wszyscy się przykładają, a nasi rywale na stojąco wygrywają mecze. Szkoda.
Koniec. 0:3. Bez komentarza. Ruch przeszedł obok meczu. Jeden z zawodników Zagłebia powiedział po meczu: "taki, jeden z łatwiejszych meczów".
Ruch zupełnie bez ikry i ambicji. I tak gra drużyna, która walczy o utrzymanie? Zero determinacji.
Trudno cudow nie ma ,teraz tylko czekamy do jutra i zobaczymy co dalej.......wiadomo grac trzeba i wygrywac trzeba . To jednyna droga do I ligi.
Ja jeszcze wierze bo szansa jest a to wazne.
Pozdrawiam.
a kto z Was tak naprawdę wierzył, że mecz nie skończy sie zwycięstwem "miedzianych"??
łatwiej powiedziec.. "no 0:3 ewidentny wynik" niż tłumaczyć się: "prowadziliśmy 1:0.. ale później coś w drużynie pękło"...
NO KUR.A BĄDŹMY REALISTAMI :):)
szukam odważnych co postawią inny wynik niż; Radomsko - Ruch - zwycięstwo gości.... a może Pan Panie Listkiewiczu?
Wiadomość zmieniona (28-05-04 18:59)
Zaraz będziemy mieli wysyp postów oburzonych, przeuczciwych fanów Pogoni , Zagłąbia i innych. Będą nam wytykali wietrzenie spisków, płacz na całą Polskę, brak honoru, i inne brednie. Wszystko było uczciwie, co? I co ty na to, Rogala? Prędzej, czy później wszystko wyjdzie na jaw.
ruch zrobił z siebie pośmiewisko !!!!
a bramkarza to mogli jakiegoś z dyskoteki lepiej wziąść
i dziwić się że kibice leją "piłkarzy" takim to bym nogi połamał ehh szkoda gadać................
nooo bedzie nastepna marka w III lidze... co za liga.
A Polkowice, Leczne i inne na salonach. Ja pierdziele...
Z całym szacunkiem dla historii i zasług Ruchu, ale po tym żałosnym widowisku, które miałem nieprzyjemność oglądać, życzę im z całego serca spadku do III ligi...
Nie mogę uwierzyć, że skoro umieli wygrac w tym samym składzie z Pogonią (nawet z tym samym młodziakiem w bramce), to ten mecz był "czysty"... - przecież Zagłębie (jak zwykle) ch... grało....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)