Panowie! przecież jeśli się nie sprawdzi ten wariant co napisałem na samej górze to przy naszych wszystkich zwycięstwach mamy co najmniej baraże! więc nie musicie się tak bardzo przejmować meczem ruch - zagłebie!
A co do spikera to powiedział prawdę! ja nie wiem dlaczego piotrkowia-pogoń ma pretensje!?!?
PS: ruch - zagłebie! wynik jest pewny! wygra zagłebie!!!
-
-
jeśli jest spółdzielnia????!!!
Czy wy naprawdę myślicie że wygracie z Jaworznem?? ha ha ha panowie, bez przesady.....
A mnie juz glowa boli od tych spekulacji ,poczekajmy do soboty i zobaczymy co ona przyniesie .Jedno jest pewne Cracovia musi wygrac....
wystarczy nawet 1-0 a taki wynik da nam wiecej adrenalinyn choc czuje ,ze
wygramy wiecej......i modlic sie aby Szczakowianka przegrala albo zremisowala jeden mecz.
CRACOVIA PANY
Spółdzielnia oczywiście jest. Sa na to pewne dowody oraz domysły. Sęk w tym. że za wcześnie się zdradzili i można pokrzyżować im szyki. Wierzę, że to się uda!
Spółdzielnia spółdzielnią. W sumie mam dość sceptyczne podejście do tego słowa. Czuję, że moje podejrzenia potwierdzą się już niedługo. Wtedy wszyscy zrozumieją, że żadnej tajemniczej spółdzielni nie ma. Poza tym jeśli Pogoń "puści" mecze miedzianym i górnikom, to... będzie skazana na baraże. Nie bądźmy śmieszni.
Uważam, że trochę za ostro dopuściliśmy emocje po meczu z Pogonią. Może wystarczyło dogadać się... Pogoń MUSI jeszcze zdobyć 6 punktów. Gdyby je zdobyła na Zagłebiu i Bełchatowie...
Poza tym... wszystko w naszych rękach, a raczej w nogach.
Co Wam moge napisac... GRAJCIE DO KONCA...!!! nikt nie wie co sie jeszcze w tym chorym kraju wydarzy!
Shrek pogoni wystarczy 5 p i jest w I lidze czyli jedna wygrana i dwa remisy....
No i? Ma do rozegrania 3 mecze. Jeśli 1 wygra i 2 zremisuje, to jesteśmy w 1 lidze! :-D
Nie wiem jak jest ze spółdzielnią, ale wiem jedno(ze żródła które do tej pory raczej się nie myliło) do Pogoni w nowym sezonie ( oczywiście pod warunkiem gry w I lidze) ma być ściągnięty Kuras trener GKS-u. Baniak idzie w odstawkę. Z tego wynika, że GKS raczej nie awansuje.
Też wiem o tym, że Ptaszysko nie cierpi Baniaka; i wcale mu się nie dziwię, skoro to taki wredniak. Ponoć mają mu powiedzieć ; Murzyn zrobił swoje , Murzyn fora z ptasiego dwora! .......... Wszyscy się ucieszą!
W końcu Baniak jest "tylko" specjalistą od awansów do ekstraklasy, w samej ekstraklasie już mu nie idzie :)
No to wescie go sobie w przyszłym sezonie , to moze sie wam w koncu
uda...
a w tym...nerki...:)
No teraz Rasmus! Zmieniesz się śledziu jak kameleon. Dzisiaj już zapomniałeś ile to przykrości cię spotkało w Krakowie?
i wy nerki , i sledzie nerki tylko tyle ze rok pozniej , bo 1 sezon pofikaja w 1 lidze...
Weź mnie gościu nie WQ, bo Rasmus i POGON__SZCZECIN_FAN to jedno i to samo... Zapytacie skąd wiem... ma swoje źródła informacji... I jeszcze dodam, że POGON__SZCZECIN_FAN i Rasmus to nie jedyne nicki naszego kolegi "śledzia"...
wiem z nieoficjalnych źródeł że szczakowiance mają być zwrócone te 10 pkt!!!wprawdzie jestem z Jaworzna ale kibicuje CRACOVI i mam nadzieje że tak sie nie stanie!!!pozdro dla pasiastego SQADU
"wprawdzie jestem z Jaworzna ale kibicuje CRACOVII" :)
Rock chodze na mecze PASÓW, przyjeżdżam z Jaworzna - widzisz w tym coś złego?????
Jeżeli będzie tak jak mówisz JWNO, to wtedy jedynym rozsądnym rozwiązaniem będzie powiększenie I ligi, bo następne spotkanie wydziału ,który jest władny podjąć decyzje o oddaniu Szczakowiance 10 pkt, odbędzie się już po zakończeniu rozgrywek.
Oczywiście rozsądnym nie znaczy realnym, bo po tym co ludzie na czele z prezesem PZPN-u wyprawiają ,to wszystkiego się można spodziewać.
jeśli wiadomo, ze Baniaka wywalą to on może jeszcze im zrobić jakiegoś psikusa. Jak bym był na jego miejscu, czyli zagrozony zwolnieniem po dobrze wykonanej robocie, to bym się wk..... i postarał ''zasłużyć'' na dymisje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)