Misior: No to teraz zobaczysz co oznacza to hasło na czarnej fladze*
Sędzia: człowieku ja nie umiem czytać... ja tylko liczyć umiem... (w myślach: cholera pękła mi gumka od spodenek jak ja mu ucieknę?)
boczny: a ja umiem pisać!
drugi boczny: a ja umiem czytać i widze że musimy sp....
Prezes Misior-morowy gość!!
M. - ty sprzedajna ku*wo zaraz cię zaj*bię ...
w myślach T. ratuj bo ich jest trzech
Ż. ku*wa ten grubas napluł mi na koszulkę ...
M: Co ci Ptak dał za ten przekręt?!
Zdziro: Samochód, ale podczas meczu mi chyba kluczyki wypadły.
T: Prezesie, chodźmy, wiem, gdzie zaparkował!
Prezes - zbierales kiedys zeby polamanymi rekami?!
Prezes : Kupić Ci gwizdek do gwizdania karnych ?
Żyro : Jush dostałem kase od Ptaka to sobie sam kupie
p.s north napisałeś : ''Short nie chcialem się za bardzo wysilac bo i tak by zostalo wycięte'' to poco sie wogóle męczysh i wogole wpisujesh jak i tak zostanie usunięte ??
Prezes M: po coś zabrał w przerwie klucz od kibla jełopie
T: Prezesie spokojnie znaleźlismy zapasowy
Liniowy z lewej: Po ch.j mu był ten klucz teraz nie wyjedziemy
Liniowy z prawej: Klucz? ku.a jaki klucz, więcej nie sędziuje z żyrem zawsze coś ukradnie i mamy przeje...ane
M.: A czy ty wiesz ćwoku jeden, że zastawiłeś mi samochód i nie mogłem wyjechać ze stadionu?
Ż: Wiem, bo późno przyjechałem i nie mieliście dla mnie miejsca na postój
T.: Spokojnie prezesie nie ma co się szarpać, juz JG zrobił porządek i samochód jest w drodze na Ukrainę;
L.Prawy (myśli): No suuuuuuuuper - przypada na mnie tylko 3% doli i za to mam se nową gablotę kupić - bez sensu - po kiego dałem Żyremu jeździć moim wozem. Pewnie jak odzyskam za haracz, to będzie bez kół albo bez szyb.
L. Lewy (myśli) - hihi dobrze, że przyjechalismy gablotą L.prawego
No nareszcie Cracovia ma prezesa z jajami !!!
Prezes mówi: zaraz ci przypierdo.ę!!!!!
żyro: w myślach trzeba przygotować ścierkę......
Pan T.: Prezesie szkoda ręki na takiego CH.JA!!!!!!!
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Naprawdę zajeb...ty post. Po to ten wasz prezes tak gadał żebyście go po niepowodzeniu gloryfikowali zamiast zadawać niewygodne pytania.
klaroski błąd. ten boczny co nie był w układzie przyjechał sam !!!
MKSKib - nie qmam ni w ząb i nie mogę zaczaić ani deka.
Klaros, po co odpowiadać na pytania o własne błędy. Lepiej podsycać i mówić że to wszystko sędziowie, Pogoń, Listkiewicz, Baniak, pogoda......
M: to ma pan dla mnie ten autograf Coliny czy nie?
T: (odpychajac prezesa) Zaraz! Ja bylem pierwszy!!!
Ż: Poczekajcie panowie! Chyba mam w kiszeni... musial mi gdzies wypasc, jak uznawalem nieprawidlowego gola dla pogonii.
L z lewej: (w myslach) Mnie to nigdy nikt nie prosi o autograf...
L z prawej: (w myslach) Colina Colina!!! Kto to ku...wa jest Colina?!
...ten z prawej, on kierowal, jak go juz na bramie zobaczylem wiedzialem, ze beda klopoty...
I kiedy oni przyjechali? gruuubbbooo po czwartej bylo.
ide na piknik...
No tak zapomnieliśmy o tym ale to przecież my kupiliśmy sędziego który nie dyktuje nam karnego za kopnięcie zawodnika w głowe i drugiego za jakiś tam faul, kartkuje naszych za faule na to się nie kwalifikujące nawet za radość po zdobyciu bramki, nie widzi spalonych albo widzi tych których nie ma itd itp... Tak tak taka jest prawda Cracovia kupiła sędziego tak samo jak kupuje każdy mecz, trzeba ją zdegradować do c klasy za te ciągłe przekręty... A i mamy dobrych kibiców którzy bardzo głośno i nie kulturalnie wyrażali swoje zdanie o arbitrze widząc że ten krzywdzi pogoń na każdym kroku...
Prezes do Zyry - ty bucu i harka na sedziego
Zyra do siebie -Listkiewicz mnie zabije.Dal mi nowa koszulke sedziowska,a teraz jest popluta.Gdzie jest do ch--ja moja husteczka do nosa,bo zaraz sie poplacze.Ja jestem uczciwy.Mial byc remis i jest-- o co chodzi???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)