Na moich oczach zaginął bardzo istotny temat związany z przystąpieniem do rozgrywek drużyny hokejowej.
Prawda kole w oczy ?
Rzeczywiście coraz lepiej.
Czy jak coś nie jest opisane to tego nie ma ?
-
-
Kto ukradł temat hokejowy ?
Ajkot widocznie ten temat był przedwcześnie założony. Mógłby zaszkodzić sprawie hokeistów.Ale to są tylko moje przypuszczenia,więc czas pokaże jak będzie....
Ps.Jaka prawda w oczy kole,przecież to nie jest stronka klubu,tylko nas kibiców!
hmmm, skoro "krakowska o tym napisała" to juz chyba nie jest sciśle tajne
Widzisz kogoś "kolnęło' bo strony nie ma.
Rozumiem, że nie "kolnęło" to kibica, bo kibic lubi znać prawdę.
A więc kogo dotknęło ?
Ja tego nie zrobiłem
Ale zdaje sie, że to sam autor poprosił o zdięcie tematu, a dokonał tego(znaczy się "kasacji") wedle moich przypuszczeń ktoś kto też jest bardzo zwiazany z hokejem, nicka nie podaję bo nie mam 100% pewności (mam 99,9).
ps ja też się zastanawiałem czy zdjąść ten temat po tym jak pojawiła się prośba o uczynienie tego. Skopiowałem cały zapis i miałem skasować temat ale juz zostało to zrobione
nerwy sa zlym doradca...
Nie bardzo mi sie to podoba, ale jeżeli to ma pomóc naszym Chłopcom z ulicy Siedleckiego, a tym samym i wiernym kibicom hokeja, to przyjmuję ten fakt z umiarkowanym zrozumieniem.
co wy mowicie???????!!!!!!!!!!!
czy wy jestescie nie powazni w jaki sposob to mialo by niby pomoc ??
TO JEST ZWYKLE TUSZOWANIE SPRAWY !!!!!!!!!!!!
rolba ja akurat się orientuję kto się kryje pod tymi nickami (autor tematu=proszący o skasowanie, osoba która skasowała temat) i wiem że są to osoby które dla hokeja dużo zrobiły i którym leży on na sercu.
Dzisiaj na Juvenii trener hokeistów dwie godziny siedział pod Maraską...
Na trening przyszedł tylko Kozendra i sam sobie ćwiczył.
A mówią że to piłkarze myślą tylko o jednym
"Dlaczego hokeiści Cracovii nie pojechali na trening do Sosnowca?
Hokeiści Cracovii wbrew wcześniejszym zapowiedziom nie pojechali na trening do Sosnowca. Zawodnicy odmówili wyjazdu po tym, jak w klubie powiedziano im, że nie dostaną zaległych pieniędzy. Na dodatek z ust wiceprezesa spółki usłyszeli, że hokej go... nie interesuje!
Hokeiści znaleźli się pod skrzydłami spółki, która obiecała wygospodarować w budżecie 400 tys. zł na sezon. To była dla cierpiącej na chroniczny brak pieniędzy sekcji hokejowej olbrzymia suma, choć stanowi ona tylko 8 procent budżetu spółki.
W poniedziałek zawodnicy mieli odebrać zaległe pieniądze za marzec i za lipcowe treningi. Kwota niewielka, ok. 7-8 tys. zł (za godzinę treningu w lipcu zawodnicy otrzymują po 18 zł). Kiedy zjawili się w klubie, usłyszeli z ust wiceprezesa ds. finansowych spółki Jakuba Tabisza, iż żadnych pieniędzy nie ma i nie będzie. Jak mówi jeden z hokeistów, proszący o anonimowość, prezes oświadczył, że hokej go w ogóle nie interesuje.
Potraktowani w ten sposób zawodnicy oświadczyli, że nie jadą na trening do Sosnowca. - Zostaliśmy oszukani i zlekceważeni - mówią hokeiści. - Zapewniano nas, że w poniedziałek pieniądze będą na pewno, zostaliśmy wystrychnięci na dudka.
Zawodnicy dodają, że w klubie nie ma pieniędzy nie tylko na siłownię, ale nawet na wodę! Brakuje kijów hokejowych, może dobrze, że odwołano trening w Sosnowcu, bo gracze nie mieliby czym trenować!
W sporcie nie zawsze można stosować reguły żywcem przejęte z biznesu. Trzeba taktu, zrozumienia. W tym przypadku docenienia ludzi grających w hokeja za drobne. Szef ComArchu prof. Janusz Filipiak w niedawnej rozmowie ze mną zapewniał, że w spółce znajdą się pieniądze na sekcję. Szkoda że nieprzemyślanym ruchem próbuje się wywrócić wszystko do góry nogami. (AS)
"
źródło:dziennik polski!
ale dupek z tego tobiasza ...
normalnie załamka ...
Robercie
Cz na prawdę uważasz że w/w jako dupek działa w swoim imieniu ?
jesli w/w nie byl by dupkiem to takie slowa jak padly pod adresem hokeistow z jego mordy nie mialy by miejsca !!!!!
ALE WIEM DOKLADNIE CO PAN "T" POWIEDZIAL DO CHLOPAKOW !!! , WIEC JEST DUPKIEM .....I NIE TYLKO
Ponawiam pytanie.
Czyją kasą zarządza w/w ?
Dla kogo pracuje ?
Kto go wyznaczył na to stanowisko ?
Ja nie wiem ;) a Wy ?
Ps. w/w to pionek - moim zdaniem
ale nawet jesli w/w jest pionkiem to szef nie kazal mu mowic do hokeistow ze hokej w tym miescie nie jest nikomu potrzebny, on to powiedzial bo tak czuje !!!!!!!!
Powtarzam więc, że sukces /?/ kopiących piłkę ogłupił zarządzających klubem.
Ciekawy jestem kiedy znów ktoś /?/ ukradnie ten temat.
A gdzie słowo Profesora o pomocy dla hokeja ?
Jesteśmy u progu zorganizowania jednosekcyjnego klubu.
A jak się piłkarzom nie powiedzie, bo wbrew pozorom to wcale nie jest silna drużyna, a można zlecieć z 11-go miejsca, to wtedy co ?
Na ile mozna więc wierzyć zapewnieniom decydenta o stworzeniu silnej CRACOVII ?
Kto tu kłamie ?
Dobrze AjKot ze piszesz z "----.303.krakow.pl" bo i ty z pewnych
przyczyn musiałbys sie pozegnac z forum :-(
Przepraszam chciałem napisac "Ty" nie "ty"
Szanowni panowie czy obecny stan jesli chodzi o podzial nie przypomina wam typowego tramwaju z okresu okupacji faszystowskiej na polaków i tylko dla niemcow tam tez jedni sie panoszyli a drudzy stali scisnieci. Ale przypominam stara prawde nikt nie zbuduje swego szczescia na nieszczesciu innych
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)