Ogladam sobie powtórke meczu Cracovii ze Śledziami a tu około 7 minuty meczu slychac jakiegos frajera który wrecz krzyczy "Cracovia to stara k..." sorki ale mnie szlag trafil i zeby bylo to tylko raz potem okolo 8 minuty to samo tylko chyba ktos sie zoreintowal i bylo tylko "Cracovia to st" i sie ucielo. no i jeszzce jedna wpadka My krzyczymy "kto wygra mecz" slychac oczywiscie PASY !!! az ten ciul sie wtrąca i slychac "pogon" .Na razie mam za soba 12 minut i strach pomyslec co jeszcze moze tam byc :(
Tym gorzej ze musi to byc ktos z obslugi polsatu bo slychac bardzo dobrze jakby frajer byl przy mikrofonie.
Jesli ktos dysponuje nagraniem na zywo to sprawdzcie bo mozliwe ze do powtorki zostalo to usuniete
Wierni po porażce, dumni po wygranej CRACOVIA
-
-
zenada podczas transmisji
Tez to słyszałem!!!!!!!!!!!!
ja tak samo i posd koniec meczu znow:(
no nie da sie ukryc.... najgorsze ze poszło w Polske
Jakis sledz stal na plycie kolo mikrofonu... Widac, ze nie przyzwyczajony do transmisji telewizyjnych - w gruncie rzeczy kazdy mogl z tych mikrofonow skorzystac, ale jakos nikomu z Cracovii nie przyszla taka glupota do glowy. Pamietam cos podobnego z pierwszoligowego meczu LKSu: w pewnym momencie slychac wyrazny glos jakiegos dzieciaka "TAK! PROSZE PANSTWA! LKS PROWADZI 1:0!!" ;)
Szkoda ze nikt z naszych kolesia nie wyczaił bo go można było delikatnie wyprosić za bramę.
A swoja droga Polsat sie w takim razie nie popisal. Doskonale wiedza przeciez z ktorego to mikrofonu leci.
Pamiętajcie że to było realizowane na żywo, i jeśli jakaś cwana gapa taki numer wycięła, to oni nie mogli za bardzo tego wyciąć.
Całą relacja jest rewelacja!
no i wylapali za 2 razem
wklejam coś co napisałem już na innym forum ...
trzech kolesi z Pogoni z akredytacjami dziennikarskimi bluzgajacy w trakcie pierwszej połowy stojąc za bramką w poblizu mikrofonów zostało pouczonych w przerwie ( bardzo skutecznie ) o nie stosowności swojego zachowania po meczu pupy ratuje im wstawiennictwo Drumlaka ...
spotkamy ich w pierwszej lidze,spokojnie:-)
pożyjemy zobaczymy ale pamiętajcie jeszcze o GKS-ie Bełchatów i Zagłębiu Lubin :P .
No i baraz z Polonia!!! a swoja droga chcialem Was przeprosic za niestosowne zachowanie niektorych kibicow Pogoni.
Wszyscy zdajemy sobie sprawe ze doping to tylko kultura i jeszcze raz kultura na stadionach i poza nimi i napewno bedziemy brac jako kibice przyklad z Was, kibicow klubu z blisko wiekowa tradycja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)