W budynku klubu(przy stadionie Kabla) mozesz wyrobic staly za free.
2 zdjecia i 2 dokumenty sa potrzebne
-
-
Przedsprzedaż od dziś
powinno wystarczyc w legitymacji jest adres i zdjęcie, jak by co to weż karte pływacką
:D dzienki ale takiej nie zaposiadam a jak jednorazówke wyrabiam to trzeba 2 zeta dać tak?? bo jak tak to sobie wyrobie przed meczem
A paszport masz?
niop ale w tym momencie juz wiem ze do klubu nie pojade bo nie mam kiedy ale przed meczem na 100% sie da wyrobic i trzeba placic 2 zeta
w sumie ch.. z tym chyba matke zabiore na mecz:D niech sobie kobieta poogląda:D
K..wa mać czy moderatorzy śpia czy co?? juz któraś z kolei madra osoba pisze tutaj o ID a wy nic nie robicie . Niech co poniektórzy zanim cos napiszą niech najpierw pomyśla !!!
Nie wie ktoś czy są jeszcze ulgowe bilety na Mariackim musze kupić ziomką a nie chce mi się aż na wielicką jechać są tam ?
a ja mam pytanie.. czy do biletów jest dodawany Program meczowy??
Kojo--->nie jest,przynajmniej ja nie dostalem
Wie ktoś od której otwarty jest ten sklep na Kozłówku i w którym dokładnie jest miejscu ????
pewnie od 9ej. On jest kolo placu targowego niedaleko punktu MPK. przed nim zawsze (jak jest otwarty) stoi tekturowy chlopak kolportera (oklejony naszymi vlepkami)
jest otwarty od 10.00
swoją drogą nieźle ... mam bilet z numer 1700 którymś
poszukaj zóltego skalpeu "AWA" (??) Po lewej stronie AWY jest Lotek a po stronie drugiej ten sklep! Chemiczny! Pozdro!
Wiadomość zmieniona (20-05-04 23:00)
Konkurs "Dziennika Polskiego" - [b]20 gratisowych biletów[/b] na Pogoń.
Pierwszych 20 Czytelników, którzy prawidłowo odpowiedzą na pytanie - [b]ile razy w reprezentacji Polski grał legendarny piłkarz Cracovii Józef Kałuża?[/b], otrzyma gratisowe bilety na mecz. Prosimy do nas dzwonić [b]od godz. 11[/b], telefon (012) [b]61-99-296[/b].
Byłem dzisiaj zobaczyć Świętą Ziemię, byłem dokłądnie 3 minuty i widziałem 4 osoby kupujące bilety:). Oj bedize się działo:), będzie troche luda:).
W radiu Region tyż rozdawali bilety,i reklamowali meczyk
a moj bilecik dzis kupiony w kokosance ma numerek 575
ja dzisiaj bylem na placu mariackim kupić ziomką bilety :) to mam numery 954,956 i 957
Ciekawe czy dzis tez tak dobrze ida bileciki ?? ma ktos jakies info ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)