1D
2B
-
-
FANY - ŁACINA.... plebiscyt
1 B
2 B
1. A
2. B
4c! to jest spoko!
td powinienes założyć temat tylko z tymi hasłami ktore zostały zaakceptowane, bo ludzie sie głubią - nowy post, a ten zamknąć:).
8 dni później
łożesz... chyba nikt nie zaproponował hasła najbardziej oczywistego: Semper Fidelis!
ale to już za późno...
[b]ROZSTRZYGNIĘCIE:
wyjazdowa: "Cracovia ante portas"
stadionowa: "Maiori cede! - CRACOVIA 1906"
a teraz.... do roboty:
1. Robert - daj namiar na najlepszego (i najtańszego) wykonawcę. BARDZO WAŻNE: być może już na baraże jedną z nich by się udało zrobić... którą, to zależy od "rywala" :):):)
2. Boola, Rock - prośba gorąca o kontakt na maila - pomyślcie nad grafiką :):)
3. Z deklaracji wpłat: Ph.Keith, Pac-Man, Craxoholic, Anafly, Oiolosse, Bis, Maniex, Garincha ogółem 430 zł. + nie podane kwoty: Karolo, Miś
oczywiście można się jeszcze dokładać. O spodobie przekazywania pieniędzy - później.
4. Na jednym z najbliższych wtorkowych spotkań enigmatycznych - losowanie 2 nagród (karnety na rundę jesienną) spośród wszystkich, którzy brali udział w plebiscycie.....
ZA UDZIAŁ, UWAGI, GŁOSY, POMYSŁY, DEKLARACJE WPŁAT
serdecznie dziękuję
Wiadomość zmieniona (04-06-04 12:40)
td:skoro moja propozycja przyjeta :))) - na dobry poczatek 100 daje...
4 dni później
APEL!
Niestety.... do dziś nie ma projektów (musi być w Corelu, w krzywych) :(:(:(
Może ktoś zrobi....
ROZMIAR - DŁUGOŚĆ 8 METRÓW!
Robert załatwił używając swego autorytetu, że "szybką ścieżką" jedna na pewno byłaby gotowa na rewanż w barażach !!! ale projekt musiałby być jutro u wykonawcy
KTO ZROBI PROJEKT - ZGŁASZAĆ SIĘ! (piszcie na mail "z profilu" lub na lpw45@wp.pl)
sądze że ktoś kto się tu już nie wypowiada... aczyta forum napewno mógłby spróbować jeżeli czowiście znajdzie czas... ale swoją drogą odradzam robienie flagi - a zwłaszcza jej projektu w tak ekspresowym czasie...
B. Ad maCRACOVIA: Primus inter pares - Cracovia: pierwsza wśród równych
Ad maximam CRACOVIAe gloriam - Dla największej chwały Cracovii
1 C
4 C
Zajebiste hasła! :)
154 dni później
temat ucichł dlaczego???
ja to go w ogole nie czytalem... ups ;-)
2c
4c
A mnie sie niepodobaja Łacińskie niewiem czemu .
[img]http://home.autocom.pl/grek2/GGGG.jpg[/img]
Wiadomość zmieniona (10-11-04 16:35)
Temat mi 'uciekł', ale proponuję rozważyć jeszcze ucywilizowaną wersję Hamera:
Quid canis aquam turbat?
(dla tych, którzy nie mogą żyć bez sąsiadki)
To wyskakuje z 30 zł , jakbym "niedajboże" ;) wygrał jakis karnecik to wartość karnetu też daję ( prosze o karnecik na sektor C ) , a oto moje typy:
1. NASZE UWIELBIENIE:
A. Ab Cracovia surgat opus!
2. "POWRÓT LEGENDY"
B. Maiori cede! – CRACOVIA
Oczywiście 30 zeta daje bezwzględu jakie hasło wygra.
Jakbym zapomnial do 31 maja bardzo prosze tacy dwaj o przypomnienie że mam wyskakiwac z kasy.
2B, 3AC, 4 Nie widziałem tego tematu wcześniej co nie zmienia faktu, że hasła są świetne, trudno wybrać dwa. Tylko czemu tych flag jeszcze nie ma?????Przecież miały być na jesień, która już dobiega końca.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)