Komentuje jakby był naprawdę z Cracova . To nie może być Kwaśniak.
A z głosu na pewno nie Bernasik! Kto zacz?
-
-
Komentator Wspaniały!!!
hehe no zajebisty jest :D
Oczywiście Marek Solecki
Marek Solecki
naprawde bardzo dobry komentator oby wynik byl tez dobry !!!!!!!!!!!!! narazie jest :)))
bedzie ..
ten solecki wisle tez przezywa
po prostu gosc zna sie na fachu
czy mi się coś wydaje, czy gość ma coś wspólnego ze skokami na TV?
Z żadnymi skokami, od czasu do czasu komentuje hokej na lodzie ktory też kocha tak jak ja
Czy dobry dlatego, że CRACOVIA wygrała ?
Niedawno ci, którzy go teraz chwalą, po porażce CRACOVII, meczu który komentował, powiesili na nim wszystkie psy.
Przy okazji, w Polsacie Sport red. Solecki komentował mecze hokejowe o mistrzostwo świata grupy B i Mistrzowskiej i robił to w sposób perfekcyjny.
Jest to komentator wysokiej klasy.
I za to mu dziękuje.
Wiadomość zmieniona (16-05-04 11:11)
Panie Marku, dziękujemy. Tak właśnie, mimo ubeckich sympatii, wzniósł się Pan na wyżyny zawodowstwa. Oczywiście, swój zawód trzeba wykonywać rzetelnie. Takiej relacji słuchało się z przyjemnością!
Wiadomość zmieniona (15-05-04 22:05)
No juz takie wszystko wspaniałe jest, powstają tematy o strojach, wspaniałych komenatotorach, zaraz niektórzy z podniety założą temat o bokserkach Baniowego
Co to znaczy perfekcjonalny?
Nie byłem na tej lekcji?
neidość że komantator dobry to i jeszcze cały mec zpraiw erelacjowany był :)
Komentarz bardzo dobry według mnie, a pan Kwaśniak tym razem był w Ciężkowicach :)
Byłem na niedaleko jego stanowiska w czasie meczu. I widac było że ten facet cieszy się z gry i z prowadzenia Pasów. Myślę że Radio Kraków wyciagnęło wnioski.
potwierdzam, kommentarz-positive
Proponuje w wolnej chwili pchnąć kto może e-mail do szefowstwa RK ,że chcemy tego komentatora na stałe a nie fanatycznego kibica z "drugiej strony".
Albo Solecki, albo Bernasik. Oni naprawdę przeżywają mecze Cracovii i podnoszą głoś wtedy kiedy Pasy mają okazję, a nie przeciwnicy (red. Kwaśniak). Aha, i jeszcze ani razu nie pomylili Cracovii z innym klubem...
Komentarz tych obydwu panów z meczów z Zagłębiem (Bernasik) i z Bełchatowem (Solecki) był bardzo dobry i chciałbym, aby tak było dalej, tzn. od teraz niech komentują mecze Pasów na zmianę, tak będzie najlepiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)